Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gunaydın kızlar nasılsınız?
pufim nasıldı haftasonu yaptın pastaları anlat bakalım canım
bennim haftasonu evde temizlik vardı; cumartesi gunu buzdolabı temizlendi, birazcık kurbandan kalan etlerle kavurma kuru kıyma falan filan yapıldı, ütü yapıldı; gardolabın yerleşti yazlıklar tamamen kalktı falan. pazar gunu camlar halılar balkonlar banyo tuvalet mutfak dolaplarının içi kısacası heryer temizlendi. onumuzdeki haftasonu misafirlerim var, annemim arkadasları gelecek hemde yasin okunacak evde

4lendik kızlarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
süper ama artık 3 benbıraktım
beni özlediniz mi? yoksa yoklugumu fark ettmediniz mi?
farkettık tabiki kuuşm nerelerdesin
ben de kullanıyorum..

hiç bir yan etkisi olmadı bana canıım..

inşAllah da olmaz..

eşim çok anlayışlı bu konuda.

benim istediğim her yöntemi uyguluyor..

ama ben en çok hapa güveniyorum diğerlerinden korkuyorum akannehir
ya bende dıger seyler guvenenm dıyorum ya hiç sıkıntım yok ama bıraktım
Kızlar şimdi size oylama konusu açıyorum
bizim nihalimiz saçlarını boyatmak istiyor
ama rengine karar veremiyor programda saçlarının rengini değiştirtti
sonra inceledik kararsız kaldık
ben de ilk kızılı beğendım sonra dedimki yok yok sarı daha iyi daha güzel.
sonra baktıkki nihal yine kararsız bana dediki resimlerimi sana yollayayım sen kk da kızlara oylama yaptır bakalım onlar ne diyecek bakalım ne diyeceksiniz :eek:
ee sen nıye koydunnıhal koymadı sorunmu varmış
biz göremedık
1001420.jpg

ahada bu olıyy kendısı :asigim:
fıyatıda uygundu
güzelmiş canm 500de az degıl

günaydın kızlaaaarr...... öncelikle hepiciğinize öpücükler , ve iyi haftalar olsun inş.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

veeeeeeeeeee sonunda aldık günümüzü ....... 21 mart kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olacak hayırlısıyla inş....

valla doğru dürüst giripte ne oluyo ne bitiyo takip edemiyorum sizi , aklım sizde kalıyo ama evin tadilat işleriyle ilgilenmekten ,araştırma yapmaktan hiç bişeye bakamaz oldum , halimi görseniz gülermisiniz ağlarmısınız artık bilemem, ben okurken bile bu kadar not tutupta defterlerle dolaşmamıştım , anlayın yani o kadar vahim durumdayım ... ama az kaldı herşeyi toparladım sayılır ....

ayy yakladığım konular..... :1rolleyes:

böcük ayakkabılarıda halletmiş..... ohhh az kaldı hayırlısıyla dedin dedin sonunda erkenden evleniyon ...
davetiyenide gördüm çok şiriiiin....

sulfatcım , ay sende gezdiğin gördüğünü anlatsaydın o ne öle hep yemek fotosu , ağzımızın suyu aktı sabah sabah mis gibi kahvaltıları görünce cokacimcoook ,,, resimlerdende belli çok güzel bi bayram geçirmişsin ee kardeşlerde yanında olunca tadına doyulmamıştır .......inş..en kötü günün böle olur....

nihalcimmm inş. inş. inş. diyorum başkada bişey demiyorum ..sırnaşık şey

esmoş
nihal koy dedi ben koyamıyorum sorundan dolayı..açılınca ekle demişti canım
ama geçmişte var bak o mesajımın olduğu sayfaya :eek:

erva esmy tesekkür ederim.. evde nettim yok izinli oldugum icinde is yerinden giremedim

günaydınlar topik ahalisi....böcük davetiyen çok hoş canım...sonaa bide sulfat arkadaşlık kabul edersen resimlerini görmek isterim bende...etmezsen canın saolsun :))sonraa esmaya özel bi günadın göndermek geldi nedense...konuşmaların tepkilerin bi arkadaşımınkilere çok benziyo senin ya hehe :))ondan belki pek yakın geliyon sen bana :ecrin_bebek:

bennim haftasonu evde temizlik vardı; cumartesi gunu buzdolabı temizlendi, birazcık kurbandan kalan etlerle kavurma kuru kıyma falan filan yapıldı, ütü yapıldı; gardolabın yerleşti yazlıklar tamamen kalktı falan. pazar gunu camlar halılar balkonlar banyo tuvalet mutfak dolaplarının içi kısacası heryer temizlendi. onumuzdeki haftasonu misafirlerim var, annemim arkadasları gelecek hemde yasin okunacak evde
ALLAH kabul etsin
esmoş
nihal koy dedi ben koyamıyorum sorundan dolayı..açılınca ekle demişti canım
ama geçmişte var bak o mesajımın olduğu sayfaya :eek:
yoktu kız silmişsin
günaydınlar topik ahalisi....böcük davetiyen çok hoş canım...sonaa bide sulfat arkadaşlık kabul edersen resimlerini görmek isterim bende...etmezsen canın saolsun :))sonraa esmaya özel bi günadın göndermek geldi nedense...konuşmaların tepkilerin bi arkadaşımınkilere çok benziyo senin ya hehe :))ondan belki pek yakın geliyon sen bana :ecrin_bebek:

aa bilmeki öledir belki sagol canm benm
nasılmış o arksın bakalm

Ben kendimin beceriksiz olduğunu anladım o yüzden bundan sonra çok kasmıcam öyle de yapamıyorum böyle de yapamıyorum :gitme:
Herkes yedi ama ben beğenmedim, zaten beğenmedim demez kimse...
öyle işte...

Ağlayan pasta nın keki çok sert oldu hemde kakao mu fazla geldi ne acımsı bişey oldu sütle baya bi ıslattım ama ıgıhhh :umursamaz:

Kokoş kurabiye de taş gibi oldu, hemde güzel değil normal kurabiyeden farkı yok yada ben yapamadım bilmiyorum...:umursamaz:

Gazozlu poğaça da taş gibi oldu yumuşacık bişey diye bekliyordum ama onu da beceremedim... :umursamaz:

Karnıyarık böreği için yufkayı bir açtım hepsi parça pinçik marketin bütün sülalesini sıradan geçirdim yapabildiğim kadar yaptım zorla birleştire birleştire...bi bunun tadını beğendim zaten...:bbo:

Patates çanağında rus salatası na o şekli hayatta veremedim ben nasıl yapılıyor anlamadım bende tabağa koydum içine rus salatası koydum estetik olarak sıfırdı ama tat fena değildi...:1closedeyes:

Yaprak sarması da hazırdı zaten bi pişirmem vardı onu becerdim hayret ettim kendimeCADIARZU

Daha kırk fırın ekmek yemem lazım yani:eek:klava:

kızlar h.sonm cok yogundu
burdan cıktım eltımel gorumcemle buuştm c.tesi
istinye parka filme gittik neşeli hayat
filmi izleyen arkdşlard mesela sulfat
hiçde demedı filmde tamamı nerdeyse ıstınye parkta cekılmş yani filmi izlediğimiz yerde hhehe
sonra yemek yedık felan gorumcem gıttı kucuk bebişi varya
sonra eltımle dolastık bize gititk herkezcikler bizdeydi gençler yani
sonra malasef askmda pazar calsıtıgındandunde
eltım gorumcelerım kaynanam kayınpderımle bebiş gördük
amcalara babannelere gıttık modokoya gittik
eve geldim saat 10 du
tabi millet bebek yokmu diye sordu bide yasımı ogrenınce oo yap 1tane dediler daha kucuk sanmışlar beni 27 ye az kaldıdıyınce gecıkme dediler ama cıksss

KUNDERa cnmy a bana da öyl oluyor ne zmaan ozensen olmuyor sende bendesın olsn ya takma

Son düzenleme:
ALLAH kabul etsin

yoktu kız silmişsin

aa bilmeki öledir belki sagol canm benm
nasılmış o arksın bakalm

valla işte böölee çok sevimlidir aniden ilginç tepkiler verir...safça hani böle..yanlış anlama da severim ben yani o halini çok cici oluyo :)))))sendede onu görüyom işte..bööle kanım kaynadı hehehekaydirigubbakcemile3

kız geri aççç esmaaa

valla işte böölee çok sevimlidir aniden ilginç tepkiler verir...safça hani böle..yanlış anlama da severim ben yani o halini çok cici oluyo :)))))sendede onu görüyom işte..bööle kanım kaynadı hehehekaydirigubbakcemile3

valla dogru demişssn
bazen safca cok potlar kırarım kaydirigubbakcemile3

X