Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

6 kisilik 26 parca kuzum ama kahve servisi yok :a015:
model tam istedigim gibi ama biliyorsun cok aradım sonunda buldum ama eksik iste :çok üzgünüm:
Vallahi ben beğendim çok canım bi kahve servisi için kaçırma bence o da farklı olsun ne olur kia.s

Vallahi ben beğendim çok canım bi kahve servisi için kaçırma bence o da farklı olsun ne olur kia.s

Öyle mi diyorsun CADIARZU bide söyle bisey var, iki takım alıp kahvaltıdada misafir icinde kullanmayı düsündüm ondan taktım kahve servisine, yumurtalıklar tuzluklar vs onları bulurum kırmızı siyah renklerinde, ama fincanları uyduramam aynı ondan cok kararsızım.
Misafir icin ayrı almayı düsünmüyorum, zaten bizim burda daha cok caya kahveye gelir misafirler yemege anca ramazanda ona görede bulamadım zaten bisey bununla idare edeyim dedim. Üfff sıkıldım bu yemek takımı konusundan aylardır arıyorum ya :a015:

Hevincim cok hosmus canim ....

Begendin mi gercekten canım? Bide ebay'den ondanda tırsıyorum biraz hic almadım ordan bisey, bi tek komsumun yegeni bana ordan tencere takımı getirtti yeni ürün tabi hic sorun yoktu, alsammı ne dersin?

bızım buralara göre pahalıymış
ama madem arıyordun buldun kacrma al
kahve takımınıda sade al nolcakkı
hıc modasıda gecmez

nan bensız alışverış edıyo benımkı valla yolcam bı gelsın:mymeka:

Begendin mi gercekten canım? Bide ebay'den ondanda tırsıyorum biraz hic almadım ordan bisey, bi tek komsumun yegeni bana ordan tencere takımı getirtti yeni ürün tabi hic sorun yoktu, alsammı ne dersin?

istersen linki ver inceleyim...
bewertunglarina bak adamin
100de 100 olursa sorun olucagini sanmiyorum
ondan sonra yaziyi tam oku... bazen satilanla resimdekiler farkli oluyor... set olarak resim koyuyorlar ama sadece bir kismini satiyorlar filan....
birde versandi versichert olsun....

Bizim buraya göre cok ucuz, Türkiye'ye göre pahalı oldugunu biliyorum burda böyle bulamıyorsun bu fiyata ama iste eksik olması düsündürüyor beni, biraz daha bekleyeyim bi belki kahve serisinide eklerler o zaman alırım.

Neyse bana müsade sagolun kızlar opuyorumnanaktan

Aime bu arada moralin nasıl canım? Gecen aklıma geldin site bozuktu yazamadım sana, iyisin dimi? a.s.

Degerlendirmeleri iyi aimecim, ama yüzde yüz degil, 99,7%.
Dur sana linki atayım özelden bide sen bi bak canım Şeniz

Böcügüm bu arada birden daldım topice davetiyene yorum yapmamısım kusura bakma canım,
cok begendim ben ne cok sade nede cok abartılı, ah bide keske posta kutumda görseydim davetiyenide nikahına gelebilseydim :gitme:
Ömür boyu böyle mutlu ol bebegim Şeniz

Degerlendirmeleri iyi aimecim, ama yüzde yüz degil, 99,7%.
Dur sana linki atayım özelden bide sen bi bak canım Şeniz

takim süper de ben bewertunglari begendim

genelde kalitesi iyi olmadigini yazmislar... ama bu takim icin mi onu bilmiyorum.....(3 ayi gecenleri göstermiyor ya)

hevıncım bıraz daha bekle daha ıyısını bulabılırsın belkı
aıme cok yardımcı oluyo baksana

yy cnm benım neyse uzulme ama sen geldığınde evlı olcam ınş
evıme gelırsın aşkınla hemı
annenı öp benım ıcın cnm

erva yaptin mi resimleri kiz????

böcük ben yokken resim eklersen ben göremicem ((
ben döndügümde insallah sende edosda tekrardan eklersiniz

erva nan ızınn aldınmı kanka
olm ekleme ıresıl etme benı

aıme tabıkı eklerım zaten kendı albumume koyarım
sadece

erva yaptin mi resimleri kiz????

böcük ben yokken resim eklersen ben göremicem ((
ben döndügümde insallah sende edosda tekrardan eklersiniz

yok cnm ya daha denemedim
bitti indirdim şuan ama bakmadım daha.
beceremezsem sana gelicem

erva nan ızınn aldınmı kanka
olm ekleme ıresıl etme benı

aıme tabıkı eklerım zaten kendı albumume koyarım
sadece

şaka ediyok aşkum opuyorumnanaktan

takim süper de ben bewertunglari begendim

genelde kalitesi iyi olmadigini yazmislar... ama bu takim icin mi onu bilmiyorum.....(3 ayi gecenleri göstermiyor ya)

Sagol bitanem cok yardımcı oldun bana Şeniz

Insallah böcügüm yazın esinin memleketine gitmezseniz eger kesin gelicem askımla ya dügünümden önce yada sonra, ama ilk önce siz bizim dügüne gelceksiniz dimi
Annemin sana cok slmı var askım, söyledim evlencegini cok sevindi dualar bile etti sana Şeniz

böcüğün resimlerini çeker getiririm size zemuszemus

Bide benim icin nikahta kocaman öp onu emi Ervam Şeniz

buket burda olsa yine laf sölerdi he he...

Ayy iyi hatılarlattın canım hemen bende bitane yapayım bugün icmedim kahvemi sersem gibi dolanıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…