Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Akşam kayınvalide yemeğe çağırdı ona gidicez, zıkkım yaa hemen börülce de gelzem demiş mok var yaaa hemen damlamasa olmaz:mymeka:

alıntılar çıkmıyor anladığım kadayıla bende ondan bu şekilde yazıcam pufcimm sana kaç kere yazdım ama malesef gitmyor. şimdi bir daha deniyorum... o patates çanapında rus salatasına biz yalancı kumpir diyoruz. enfes oluyor tadı. üstünüde ketçapla süsle daha güzel oeluyorr...hemde çok şık duruyor....

gamzecim şimdiden mutlu yıllar. bu sene doğum günün çok özel senin için. tadını çıkartt...

sevgi evet bu kadar süre yazmadan çatladım ama yazılmıyor inşallah bu seferki gider...

gamzeeee nice mutlu yılların olsun bebişinle beraber inşallah..
yeni yaşın hayırlı olsun
uğur getirsin opuyorumnanaktan

Hadi yaaa burcum tamam daha da şevklendim bak şimdi yarın yapcam anam inşallah alnımın akıyla çıkarım işin içinden çok büyüttüm ben bu işi gözümde kafamçokkarıştı

Ahhh bide özel mesajıma yanıt verebilsen ama okuyamıyon biliyorum:sinifsinif:

sevgı cok ısterdım sermeyı ama napalım olsun evımın resımlerınden bakarsınız artık

burcu h geldın cnm

gamze hatrlıyorum cnm yaa hıc ummazdım bu kadr cabuk ve guzel seylerın ardı ardına geleceğınden
kına gecesı demek bıle heycanlı yaa
facede baktım benımkkı kendını hemen evlı olarak duzeltmış

kızlar kına gecesı ıcın kucuk bı menu yapcaz bızde acep ne yapsak
yaprak sarma kısır patates salatası
başka ne olsa acep

Gamzecimmm en güzel hediye Duru bebek olsa gerek senin icin...
Yinede esinin senin icin güzel süprizler yapmasini umuyorum.

Dogum gününü önceden kutlamak istemezdim ama yarin girer misin girmez misin bilmiyorum....
Kalbin hangi güzel sey icin carpiyorsa, dogan günes sana yeni yasinda onu getirsin.....
Huzur, saglik, mutluluk, sevgi, saygi, basari hic eksik olmasin yeni yasinda...
.

kızlarrrrrrrsositosositoaçın kollarınızı ben geliommmmmmmmmmmmmm

ama siteye bişi olmasınlaelaelaelaelae

aa alıntı yapabilddim inşallah yolayada bilirim...
pufim özel mesajını sonunda okumayı başarım 2 gün önce cevap yazmıştım. demek gelmedi sana kuzucum allah kahretsin biran önce düzelsin yahu..
ne hallerde yinede yazmaya çalışıyoruz vallahi....
suratımı sivilce bastı strestenn :roflol:

ya bocugum senın kınan nerde olcak bıde eda dugun yapmıycaktı dıye hatırlıyom bı ara geçmıs kacırmısım demekkı
kunduracım sen resımlerını koymustun yapacaklarının saat kac gıbı bugunmu dunmu koymustun gıdıp ınceleyım bıkere daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…