• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz hazırlığı için fikir alışverişi.

kızlar günlük yemek takımı ve çatal kaşık bıçak setini ne marka aldınız kaça aldınız?

canım kütahya var gündelik kullanacağım 12 kişilik ama 5 sene önce set içinde almıştım.kahvaltı takımımla uysun diye 20 tl ye yeşil saplı 6 kişilik aldım. birde misafir için var aryıldız 12 kişilik 257 tl ye almıştım

canım kütahya var gündelik kullanacağım 12 kişilik ama 5 sene önce set içinde almıştım.kahvaltı takımımla uysun diye 20 tl ye yeşil saplı 6 kişilik aldım. birde misafir için var aryıldız 12 kişilik 257 tl ye almıştım

gündelik için çok ıyı seyler almıyım ozamn dımı canım o saplı olanlar kullanışlı oluyo mu canım?

ben canım arcopal gibilerden aldım markasını hatırlamıyorum çatalbıçak takımınıda bernardodan aldım

bim den kütahya nın 12 kişilik yemek takımını almıştım gündelik. çatal kaşık nehir düşünüyorum...

Günlük için kullanılacak ürünlerin daha dayanıklı olması gerektiğini düşünüyorum sürekli yenilememek adına. o nedenle hem uygun fiyat hem kaliteli olsun diye 84 parça Londra modeli nehir marka çatal bıçak takımını aldım 215 TL'ye. Misafir için de hisar milano aldım.

Geçen sene Evkurdan kahvaltı setini de içeren bir yemek takımı almıştım 150 küsür liraya. Üstelik gezerken rast gelmiştim :) Ablamda doğum günümde nehir marka lizbon model çatal-kaşık seti hediye etmişti gündeliğe kullanırsın diyerek. Gayet de memnunum. Çok para vermemekle doğru düşünüyorsun.

Benim günlük yemek takımım ve günlük çatal kaşık takımım bu şekilde:

Renklerini o kadar çok seviyoruz ki, bazen arkadaşlarımız geldiğinde dahi bunları kullanabiliyorum.
Yine de çok düşük kalitede birşey tavsiye etmem.
Benim kaşık çatal takımım karaca, saplarını özellikle metal kısmı görünür şekilde aldım.
Komple çelik, üzerindeki parça montajı güzel.
Bulaşık makinasında falan kolay, yıkamada sorun çıkartmıyor...

Tabak takımlarım Biev'den, Luminarc marka, bu eski Archoroc diye bildiklerimizden.
Kırılmaya dayanıklı ve cam gibi duranlardan...
Artık bunların çok farklı modern ve cıvıl cıvıl modelleri mevcut... Araştırmanı tavsiye ederim... :34:

ben günlük çatal bıcak takımını yetkin marka aldım canım..yemek takımını daha almadım ama onuda ya kütahya porselen yada porlandın 60/70 TL ye günlük takımları var onlardan alarak toplam 12 kişiye tamamlayacagım:16:

ben günlük çatal bıcak takımını yetkin marka aldım canım..yemek takımını daha almadım ama onuda ya kütahya porselen yada porlandın 60/70 TL ye günlük takımları var onlardan alarak toplam 12 kişiye tamamlayacagım:16:

mantıklı cnm ıkışer takım alıp 12 kışılıge tamamlamak...

bnce de aradan zaman gecer neler çıkarr değiştirmek isteriz belki o yüzden kütahya iyidir güzel de ..

aynen :)) ßende aldım şuan beğenmiyorum:))) ucuz olsada sonuççta çatal kaşık yani ne olabilirki:)) baya kullanabilirsin :=) sıkılınca değiştirirsin enazından üzülmezsin zaten ucuza almıştımm diye:))))))))

ben günlük çatal kaşık bıçak takımımı 12 kişilik nüansdan aldım kampanyalıydı 200 liraya aldım yemek takımımı ise kütahya porselenden 6 kişilik 2 takım alıp 12 kişiliğe tamamladım 12 kişilik yemek takımımıda 120 liraya aldım böyle daha uyguna geliyor öyle almanı tavsiye ederim canım

Back
X