Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günlük yemek takımı ve çatal kaşık bıçak setini ne marka aldınız kaça aldınız?
canım kütahya var gündelik kullanacağım 12 kişilik ama 5 sene önce set içinde almıştım.kahvaltı takımımla uysun diye 20 tl ye yeşil saplı 6 kişilik aldım. birde misafir için var aryıldız 12 kişilik 257 tl ye almıştım
gündelik için çok ıyı seyler almıyım ozamn dımı canım o saplı olanlar kullanışlı oluyo mu canım?
saplı olanların çok sağlam çıkacağına emin değilim ama nehir yada yetkindi sanırım o markalardan uygun fiyata alabilrisin
bim den kütahya nın 12 kişilik yemek takımını almıştım gündelik. çatal kaşık nehir düşünüyorum...
kızlar günlük yemek takımı ve çatal kaşık bıçak setini ne marka aldınız kaça aldınız?
ben günlük çatal bıcak takımını yetkin marka aldım canım..yemek takımını daha almadım ama onuda ya kütahya porselen yada porlandın 60/70 TL ye günlük takımları var onlardan alarak toplam 12 kişiye tamamlayacagım![]()
mantıklı cnm ıkışer takım alıp 12 kışılıge tamamlamak...
Bende aynısını yaptım canım, çok tabak kullanımı lazım olduğunda hiç sorun yaşamadan temiz tabakları çıkartıyorum.mantıklı cnm ıkışer takım alıp 12 kışılıge tamamlamak...
Bende aynısını yaptım canım, çok tabak kullanımı lazım olduğunda hiç sorun yaşamadan temiz tabakları çıkartıyorum.
İyi oluyor![]()
işte bende gündeliğe çok para vermek istemiyorum..
bnce de aradan zaman gecer neler çıkarr değiştirmek isteriz belki o yüzden kütahya iyidir güzel de ..