Çevremdeki insanlar yüzünden özgüvenimi ve özsaygı ve sevgimi kaybettim

Eşiniz sizin resmen kilolu ve bakımsız biri olmanızı istiyor. Sizi çekemiyor. Çünkü daha şık, daha bakımlı olursanız onu beğenmeyeceginizden korkuyor. Özgüvensiz pislik.

Eşiniz çok kompleksli ve geçimsiz bir adam. Sorunlu olan o sizi de hasta etmiş.
Neden sürdürüyorsunuz evliliğinizi var mı elle tutulur yanları?
Hadi anneyi atsan atılmaz satsan satılmaz.. Mesafe konar bi şekilde sınır çizilir ama eş?
7/24 evde modunuzu düşüren , size ket vuran, yaşam enerjinizi sömüren bir şey. İnsan bile demiyorum dikkat ederseniz.
Normal bir insan eşini destekler, motive eder, yüceltir ve taktir eder.

Heh. Teshisi koyduğuna gore tedaviye gec. Hayat enerjini dusuren herkesi hayatindan cikar. Kocan veya annende olsa.

Evet dediğiniz gibi sürekli modumu düşürüp umursamazca da vakit geçiriyor sonra da ben üzüldüm diye negatif olmakla suçluyor.evliligimi sürdürme nedenim şuan mecburiyet.pandemi sebebiyle çocuğumu düzenli şekilde kreşe verip ise giremeyecegim için beklemek zorundayim.kendimi maddi yönden güvende hissettgimde bosanacagim çünkü gerçekten yürümüyor .bu evlilik değil zaten seviyesiz kötü bir birliktelik

Eşiniz sizin resmen kilolu ve bakımsız biri olmanızı istiyor. Sizi çekemiyor. Çünkü daha şık, daha bakımlı olursanız onu beğenmeyeceginizden korkuyor. Özgüvensiz pislik.
Aynen de öyle. Oysaki tek istediğim şey beni sevmesiydi.hata bende demekki bu kadar vizyonsuz olursam olacağı buydu. Fazla değer verdim aşağı gördü beni.buza çevirdi duygularım bitti resmen

Merhaba buraya henuz uye oldum, bu yaziyi okuyunca cevap vermek zorunda hissettim. Klise olacak onlari bosver diyemiyorum. Insan annesinden Yara alinca cidden cok derin oluyor , uzuluyoruz. Cok sey demek istiyorum. Bence siz kendinizi begenmediginizi ( aciginizi) file getirince etraftakiler hic acilmiyor. Eminim cok guzelsiniz cunku iyi niyetlisiniz, anlam veremeyisinizde ondan Bence. Ben yillarca savastim, anlamaya calistim Annemi cok cok.uzuldum, artik 40 I gectim. Anliyorum artik Anne ye kotu demeyi yakistiramiyoruz , Anne diye de laflarini cok icsellestiriyoruz. Ama artik dusunuyorum ki. Bir Anne kiskanc, Narsist kotu bir anneyse Ben hayatimin geri Kalanini da onun dediklerine uzulerek geciremem, kendi dunyasinda negatifce yasasin. Kendimi Severim, samimi iyi niyetli dostlarimi gercekten dinlerim, kotu niyetlilere gelince annemde olsa kendi kendine konussun diyorum( icimden Hala bir Anne nasil Boyle olur? Sorusu hep var ama Boyle anneler var malesef. En iyisini kendiniz icin siz bilirsiniz, suslenin, puslenin isterseniz kilolu olun ister zayif o gun kendinizi Mutlu edin. Anne veya es bisey dese de, laylaylom giyinin cikin onlara hic belli etmeyin. Ben de sizin gibi zayifliklarini hemen dile getiren biriyim ama baxilarina acik olmak iyi olmuyor. Bi kere annenizden gencsiniz metobolizma daha iyi calisir IF le verirsiniz, Ben yaptim 3 Ayda 9 kilo gitti. Hergun aksam 5 te yemeyi birakin sizin enerjinizi dusurmelerine izin verirseniz stres hormonlariniz yukselecek daha cok yemek isteyeveksiniz. Aksam 5 ten sonra sekersiz ne bulsaniz icin yatin , guclu oldugunuza, iyi niyetli oldugunuza eminim. Baskalarinin sizi etkilemesine izin vermeyin

Aynen de öyle. Oysaki tek istediğim şey beni sevmesiydi.hata bende demekki bu kadar vizyonsuz olursam olacağı buydu. Fazla değer verdim aşağı gördü beni.buza çevirdi duygularım bitti resmen
Evli kalmak zorundaysaniz eger , daha cok kendinizi Mutlu edecek anlar gecirin, kendinizi cok sevin. Once karsi taraf sever mi, memnun kalir mi diye bakmayin. Esiniz odakli yasamayin. Bakimli ve guzel oldugunuza , olabileceginize eminim. O Zaman da siz AAA gobegin mi.cikmis diyim hic tarzim degildi insanlara onlar gibi yapmak ama Narsist veya empatik olmayanlara artik yapmaya calisiyorum, yapmaliyiz.

Ver mahkeme cebini eline aklı başına gelsin
Kocan iğrenç bir insan, basbayağı cinsi sapık ona buna salya akıtıyor Ben olsam sokağa atmıştım çoktan ş.refsize bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…