- 28 Haziran 2021
- 19
- 12
- 33
-
- Konu Sahibi Sad but true
Haklısınız evet cevap verdim ama vicdan azabı çekiyorum annemi üzdüm diyeAnnen ve eşinin bu dünyada sana cehennem olmasına izin vermemelisin. Anında yapıştıracaksın cevabı, bazıları iyilikten, güzellikten, naiflikten anlamıyor. Sen çok güzelsin
Annen seni üzerken vicdan azabı çekti mi peki? Hiç sanmıyorum, vicdanı olan anne zaten evladı bu kadar dertliyken bir tane de kendi vurmazHaklısınız evet cevap verdim ama vicdan azabı çekiyorum annemi üzdüm diye
Teşekkür ederim moralim bozuk olduğu için hızla yazdım uygun zamanda duzenleyecegim.suan kilo problemim yok pek 38 bedenim .manken değil manken gibi normal kızları eklemişti yani bunu yaparken beni asagiladi.sorun beni aşağılayıp başkalarını yuceltmesi.burada bahsetmemişim ama iyi giyinmemi de istemiyor ama iyi giyimli kadınlara bakıyor sürekli.cirkin hissettirip soyutlamak istiyor.ben de beni kırmak üzmek hayata küstürmek istedikleri için kiriliyorumsüresi dolmamış
biraz düzenleyin paragraf vs yapın okunması çok zor
anneniz kilonuza ve leke varmış ona laf etmiş, evet hatalı ama en doğru nasihatı da eklemiş kimseyi umursamayın
siz kendiniz için yapın ne yapıyorsanız
eşiniz ile olan sorununuzu anlayamadım ama dili geçmiş zaman
yani eşinizle evlilik sürüyor mu tam çözemedim
kilo veriyormuşsunuz zaten, leke meke de takmayın
bana kalırsa mankene vs bakılması da sorun değil, ama sizin için sorunsa da bunu eşinizle aşın annenizi de özel hayatınıza bu kadar dahil etmeyin
bir de çocuğunuz kız ise bu konudaki hislerinizi ona da aksettirmeyin, bir çok kadın kendileri kilolu olduğu için minicik çocuklara aman kilo alırsın onu yeme vs diyor çevremde de
Haklısınız.randevumu aldım ancak ilaç tedavisi verse dahi sürekli aşağılanmaya devam ediyorum çevresel faktörler tukenmedikce ben kurtulamayacağımi düşünüyorum bu durumdan.aslinda güçlü karakterli bir insanım . Toparliyorum kendimi tam toparlanddigimda eşim huzursuz oluyor hemen moralimi bozacak şeyler söylüyor.yuzumun gulmesi kendimi beğenmem onun hoşuna gitmiyorAnnenizin söylediklerine kirilmissiniz ama belli ki kötü niyetli değil. Ardından size çok güzel öğütler de vermiş. Ayrıca sizin kilolu olmanız da annenizin de payı var. Ona bunu söyleyebilirsiniz tabii suçlayarak değil güzelce açıklayarak. Eğer cocuklugunuzda da kiloluysaniz sizi doktora götürebilirdi. Bir program var "kilolarim senin yüzünden" adı. Tam da Böyle bir şey.
Anne ve es hayatınızdaki iki büyük faktör ikisinin de size yaklaşımı sizi incitiyor. Bu hiç hoş değil ama gerçek. Onlar ard niyetli olmasa da samimiyetten böyle davranıyor olsalar da size bunların zarar verdiginin farkında değiller.
Psikiyatri konusundaki on yarginizi ivedilikle kirmaniz gerekiyor.
Kolumuz kırıldığında doktora gitmemek gibi bir şey bu.
Lütfen sinir krizi geçirecek aşamaya gelmeden her ikisiyle de ciddi bir konuşma yapın kendinizi doğru ifade edin ve yardım almanız gerektiğini söyleyin.
Yolun asıl zor kısmını gecmissiniz. Geri kalan yolu kendinize zorlastirmayin.
Size katılıyorum.herkes deliliğe vurarak istediğini söylüyor eşimin kadın versiyonu.beni ağlatip sonra da abartiyorsun diyorlar.annem eşimin hakaretlerini zihnimde pekiştirmiş oldu meselaAnnen seni üzerken vicdan azabı çekti mi peki? Hiç sanmıyorum, vicdanı olan anne zaten evladı bu kadar dertliyken bir tane de kendi vurmaz
Siz kendinşze deger vermezsenız kımse vermez zaten. Biraz güçlü olmaya çalışın, lafınızı söyleyin kenara çekilin, neden boyle degıstın dıye sorarlarsa da etkiye tepki dersinizSize katılıyorum.herkes deliliğe vurarak istediğini söylüyor eşimin kadın versiyonu.beni ağlatip sonra da abartiyorsun diyorlar.annem eşimin hakaretlerini zihnimde pekiştirmiş oldu mesela
Annem ona böyle konuşulduğunda hemen beni arar üzüntüsünü söyler bir de . İşin içinden çıkamıyorum en çok sevmem gereken kişi kendimim buna engel olunuyor bırakmıyorlar beni . Kocam yakışıklı değil ve de şişman bakımsız annem de güzel değil ama ben kimseye bir şey demiyorum sürekli eziyorlar.Herkes kendine baksın deseydin
Siz dünya güzeli misiniz?
Böyle saçma sapan şeuler yüzünden nasıl canına kıymayı düşünürsün ?
Annen de normal değil eşin de
Güçlü olmaya çalışın. Ortamı terkedin mümkünse. Bir daha yapacaklarını sanmam. Zayıflarsınız diyet yaparak, onların vermediği şefkati siz kendinize verin...Haklısınız.randevumu aldım ancak ilaç tedavisi verse dahi sürekli aşağılanmaya devam ediyorum çevresel faktörler tukenmedikce ben kurtulamayacağımi düşünüyorum bu durumdan.aslinda güçlü karakterli bir insanım . Toparliyorum kendimi tam toparlanddigimda eşim huzursuz oluyor hemen moralimi bozacak şeyler söylüyor.yuzumun gulmesi kendimi beğenmem onun hoşuna gitmiyor
Haklısınız kendime değer vermeliyim sismanken veriyordum . Zayıflayınca bir haller oldu eşime . Sen çok değiştin kadın mı oldun vs diyor banaSiz kendinşze deger vermezsenız kımse vermez zaten. Biraz güçlü olmaya çalışın, lafınızı söyleyin kenara çekilin, neden boyle degıstın dıye sorarlarsa da etkiye tepki dersiniz
Terkettim anneme gittim gidecek başka bir yerim de yok.yanima da çocuğumu alıyorum o da yaramaz bir çocuk yani perişan oluyorum ben hariç herkes keyfine bakıyor beni uzup rahatliyorlarGüçlü olmaya çalışın. Ortamı terkedin mümkünse.