merhaba arkadaşlar..
sorunum çevredeki insanlar..öncelikle bir özet geçiyim!Şuan adalet bölümü okuyorum açıktan..
ayrıca adliyede memur alımlarının yapılmasını bekliyorum biran önce..yakın zaman da olucak inşallah..
Ve bu kez gerçekten umutluyum olucak Allah'ın izniyle..
Annem ve annemin eşiyle yaşıyorum şuan.. İnsanlar benim çalışmamama takmış durumdalar(!)
Bu dert onları niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum..Anlayamıyorum..
Az önce bir komşumuz geldi..En yakında olan bir örnek mesela..
-kardeşimle bana bakarak Ay annenin eşine yazık adamdan Allah razı olsun ama sizde çalışssanız ya kızım !!!!
cevapta veremiyorum üstelik..Ben okulum bitmeden ve şu kpss'den ümidimi kesmeden bir yerde çalışmak istemiyorum..is-te-mi-yo-rum! Ben memurluğu bekliyorum klavye çalışıyorum desem inanmayan gözlerle bakılmasından bıktım..En yakınlarım bile öyle..
komşumuz gittikten sonra anneme dedim ki;
"Anne neden herkes böyle diyo sen mi bir şey diyosun onların yanında yoksa" diye.
annemde;
"ben niye diyim!!!doğru olan o(işe girmem)! dedi..
bende bu kadar yük olduğumu bilmiyodum inşallah şu memurluk çıkar dedim.
Annem düzeltmeye çalıştı ne alakası var falan diye..Ama öyle..
Babama desem olur bakalım kızım diye geçiştiriyo..
Babanneme desem memurluk diye kızım o çok zormuş çıkması sen bi yerde çalış..
Erkek arkadaşımsa memur..Sende memur ol öyle evlenelim derdinde..
Tek maaşla geçinememe sorunu malum o da haklı..
Of çok bunaldım artık..Millet yıllarca okuyor..!ailesi gık demeden..
Kendimi çok kötü hissediyorum..çok..
yaşım 20..Bir evde çalışmadan oturup memurluk için uğraşmam okumak istemem sizce gerçekten çok mu garip bir durum..Sizlerde "aa evet çalışmalısın" mı dersiniz..Tarafsız bir göze ihtiyacım var arkadaşlar..
Ben asssla küçümsemem ama..tezgahtarlık yapsam memurluk sınvına çalışamam..E garanti devlette çalışmak varken neden hayatımı riske atiyim..haksızmıyım???
olumlu olumsuz herşeyi söyliyebilirsiniz..
sorunum çevredeki insanlar..öncelikle bir özet geçiyim!Şuan adalet bölümü okuyorum açıktan..
ayrıca adliyede memur alımlarının yapılmasını bekliyorum biran önce..yakın zaman da olucak inşallah..
Ve bu kez gerçekten umutluyum olucak Allah'ın izniyle..
Annem ve annemin eşiyle yaşıyorum şuan.. İnsanlar benim çalışmamama takmış durumdalar(!)
Bu dert onları niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum..Anlayamıyorum..
Az önce bir komşumuz geldi..En yakında olan bir örnek mesela..
-kardeşimle bana bakarak Ay annenin eşine yazık adamdan Allah razı olsun ama sizde çalışssanız ya kızım !!!!
cevapta veremiyorum üstelik..Ben okulum bitmeden ve şu kpss'den ümidimi kesmeden bir yerde çalışmak istemiyorum..is-te-mi-yo-rum! Ben memurluğu bekliyorum klavye çalışıyorum desem inanmayan gözlerle bakılmasından bıktım..En yakınlarım bile öyle..
komşumuz gittikten sonra anneme dedim ki;
"Anne neden herkes böyle diyo sen mi bir şey diyosun onların yanında yoksa" diye.
annemde;
"ben niye diyim!!!doğru olan o(işe girmem)! dedi..
bende bu kadar yük olduğumu bilmiyodum inşallah şu memurluk çıkar dedim.
Annem düzeltmeye çalıştı ne alakası var falan diye..Ama öyle..
Babama desem olur bakalım kızım diye geçiştiriyo..
Babanneme desem memurluk diye kızım o çok zormuş çıkması sen bi yerde çalış..
Erkek arkadaşımsa memur..Sende memur ol öyle evlenelim derdinde..
Tek maaşla geçinememe sorunu malum o da haklı..
Of çok bunaldım artık..Millet yıllarca okuyor..!ailesi gık demeden..
Kendimi çok kötü hissediyorum..çok..
yaşım 20..Bir evde çalışmadan oturup memurluk için uğraşmam okumak istemem sizce gerçekten çok mu garip bir durum..Sizlerde "aa evet çalışmalısın" mı dersiniz..Tarafsız bir göze ihtiyacım var arkadaşlar..
Ben asssla küçümsemem ama..tezgahtarlık yapsam memurluk sınvına çalışamam..E garanti devlette çalışmak varken neden hayatımı riske atiyim..haksızmıyım???
olumlu olumsuz herşeyi söyliyebilirsiniz..