- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
- Konu Sahibi zuhal turan
-
arkadaşlar insanlarımız bu konuda neden bu kadar anlayışsız ,haftada bikere bebek var mı diye sorulurmu,bide 50 farklı insanın bunu sorduğunu düşünürseniz ,artık bana bu soruyu her sorduklarında karnıma ağrılar girdiğini hissediyorum,stresim daha çok artıyo,bu kadar sorgu sualle olacaksaa olmuyo bebek,aranızda böyle dşünen arkadaşlar var mı
olmaz mı.hem de 2 güne bir.insan hemen 2 günde hamile kalıyor zaten.tatlicadiarzuçok sinir bozucu.artık soranlara "evlenirken size sormadık,çocuk yaparken de sizden izin almayacağız"diyorum.çünkü sabır taşı çatladı.[/
QUOT
diziler bile sinir bozuyo esas kız esas oğlanla ilk ilişkisinde hamile kalıveriyor hemen ne hikmetsebenneyaptımki
olmaz mı.hem de 2 güne bir.insan hemen 2 günde hamile kalıyor zaten.tatlicadiarzuçok sinir bozucu.artık soranlara "evlenirken size sormadık,çocuk yaparken de sizden izin almayacağız"diyorum.çünkü sabır taşı çatladı.[/
QUOT
diziler bile sinir bozuyo esas kız esas oğlanla ilk ilişkisinde hamile kalıveriyor hemen ne hikmetsebenneyaptımki
evet canım bende çok gülüyorum "hıııı zaten o kadar kolaydı zaten" diyorum gülüşüyoruz eşimle :sm_cool:
şimdi diyemiyorum, ama rabbım banada bir çocuk nasip ederse ,bu tür sorulala gebe alamayan kadınları bunaltmamalrıı söylicem,bari başkalarını üzmezler hiç değilse.
kızlar bu konuda o kadar üzgünüm ki bilemezsiniz ben mi alınganım bilmiyorum ama buda benim sınavım 3 yıl tam 3 yıl daha düğünümde başlayan çocuk muhabbetleri..
şimdiyse yerini gudubet sözüne bıraktı evet evet gudubet olan benmişim ben kime ne yaptım kimin kalbini bu kadar kırdım da bu sözler bana bende istememmi cennet kokulumu alayım kucağıma onu sarıp öpeyim canımı vereyim kanımı akıtayım nazlıma ama olmuyo nasip ,kader ..hikmetinden sual olmaz Rabbim diyorum ol demeden olmaz biliyorum .bana bakıpta ALLAH aratmasın demek ne demek Allahım sabır ver bana dayanacak gücü ver diyorum kolaymı sanıyorlar geçmiyor günler annem sakın kimseye acıma başına gelir derdi ben çok üzülürdüm çocuğu olmayanlara Allahım yanlız nasıl yaşanır derdim aldım cevabını yaşayarak. ben milletin laf olsun diye konuştuğu bir mevzuyum çevrem çok acımasız daha dün arkadaşımın kızının elini tuttum gezdirirken başka bir arkadaş kalbimi kırdı bende isterim kendi nazlımın elinden tutmak ama zamanı gelmedi elden ne gelir
ben kimseye sormadım bu mevzuları ama insanlar bundan zevk alıyo eşimle ve benle dalga geçmek onlara nasıl bi zevk veriyo bilmiyorum geçmiyor günler kızlar geçmiyor günler
bazen yok olmak istiyorum ,hiç olmamak o zaman dertlerim biter diyorum ama o kadar iyi bir eşim var ki onun elini asla bırakamam onu çok seviyorum ve ona bir bebek verememek beni çok yıprattı
kızlar yya uzattım gene biraz içimi dökeyim dedim kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?