Yarışma Cevizli ve Tulum Peynirli Erişte- Tahsildaroğlu Tulum Peyniri Sponsorluğunda

Oriana

Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍‍♀️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Haziran 2019
13.400
47.221
598
Herkese merhaba
Malzemeler

2 sb erişte
2 tk tereyağ
1 su bardağı ceviz
1 sb tulum peyniri
Tuz
Karabiber
Yapılış
Tereyağını eritio erişteleri hafif kavuruyoruz.
Kavrulan eriştelerin üzerine 1 su bardağı cevızı de dokup karıstırıyoruz. Biraz cevızlerde kavrulacak. Sonrasında 1 parmak gececek kadar sıcak su koyup pişmesinş bekliyoruz.
Pişen eriştelere tulum peynırımızıde ekleyıp. Sunumluyoruz. Ben bıraz pul bıber ve nane ilave ettim

afıyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum

Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Nevosum tesekkür ederim cşceğim asıl bana fotileri eklemede ki yarfımların için minnettarım

Kesinlikle cevizli eristeyi herkes yemeli,bu kadar mı lezzetli olur yahu özellikle birde tulum peyniri lezzetini arttırmıştır nefis gözüküyor merviskocum, eline sağlık

Canım ellerine sağlık, çok güzel olmuş Çok seviyorum erişteyi,ozellikle bu halini Bol şanslar

Kesinlikle cevizli eristeyi herkes yemeli,bu kadar mı lezzetli olur yahu özellikle birde tulum peyniri lezzetini arttırmıştır nefis gözüküyor merviskocum, eline sağlık
Sosyalımm tesekkür ederim canımm sevıyorum klasık tarları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…