- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ağzın bal yesinDarisi sana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzın bal yesinDarisi sana inşallah
Ah eski günlerden kaldı bize yoğurt tatlısı,hatira kuzucum
Oy benim minigime ya,ınş cani çok yanmaz. Sabaha hemen gecer. Ikinizde rabat edersiniz canımlar
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşSelam Canım KK Kadınları
Sizi çocukluğunuza götürecek bir anne revanisi yaptım. Çocukluğumuzda üstünde bol bol hindistancevizi olurdu, en çok hangisinde varsa onu yemek isterdik keşke o günlere dönebilsek
Hadi tatlı yiyelim tatlı konuşalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2990541
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı çekilmiş ceviz
vanilya
kabartma tozu
Şerbeti için
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
yarım limon suyu
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2990542
önce şerbetimizi hazırlıyoruz. Tencereye su ve şekeri alıyoruz. Kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra limon suyunu ekleyip 10 -15 dakika özlesmesini sağlıyoruz ve ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
Not şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak unutmayın.
Eki Görüntüle 2990547
şerbetten sonra tatlının yapımına geçiyoruz. Önce yumurta ve şekeri kopurene kadar çırpıyoruz. Sonra yoğurt,irmik, yağ ekliyoruz yine çırpıyoruz. Un ,vanilya, kabartma tozunu atıp biraz karıştırdıktan sonra cevizi ilave edip, güzelce homojen hâle gelmesini sağlıyoruz. Istediğiniz bir tepsiyi yağliyoruz. Benim borcamım büyük geldi, küçük bir girin kabı seçip daha kalın bir tatlı yapabilirsiniz. Hamurumuzu tepsiye döküp önceden ısıtılmış 170 ° fırında kontrollü olarak yarim saat pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2990556
pişen tatlıyı fırından alıp ilk sıcaklığı çektikten sonra dilimliyoruz ve soğuk şerbeti sıcak tatlımıza döküyoruz. Daha iyi şerbeti çeksin diye dilimliyoruz.
Afiyet olsun
Hadi süslenelim
Eki Görüntüle 2990591 Eki Görüntüle 2990592 Eki Görüntüle 2990593 Eki Görüntüle 2990594 Eki Görüntüle 2990595 Eki Görüntüle 2990596 Eki Görüntüle 2990597 Eki Görüntüle 2990598 Eki Görüntüle 2990599 Eki Görüntüle 2990600 Eki Görüntüle 2990601 Eki Görüntüle 2990602 Eki Görüntüle 2990603 Eki Görüntüle 2990604
Neden attığımı biliyorsun.Ba ba baaa bide beğenmedim atiyo hemsoya bak Margaret Hale
Rica ederim Senden de Allah razı olsunCanım firdefskom çok teşekkürler,allah razı olsun
Güzel tesadüflerWunderLost tatlisini yaptiginda bende kabak yapmistim
Bugun revani yaptim siteye girince yok artik dedim
Benimki bakimsiz ev hanimi gibi ama seninki harika gozukuyor eline emegine saglkk basarilar dilerim
Yaa benim canım sekerparem çok teşekkür ederim, fındıklım bademlim yirim allah razı olsunOffff nasıl canım çekti çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık bitanem bol şanslar kirazlı prensesim
Çook teşekkür ederim canım benim allah razı olsunEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Hee bildim hemsoNeden attığımı biliyorsun.
Yaaaa canım minikom yaaa güldürdun beni, seni yerim burçdaşımmm maksat ağzımız tatlansın kuzusu çok teşekkür ederim, allah razı olsun minikomWunderLost tatlisini yaptiginda bende kabak yapmistim
Bugun revani yaptim siteye girince yok artik dedim
Benimki bakimsiz ev hanimi gibi ama seninki harika gozukuyor eline emegine saglkk basarilar dilerim
Ellerine kollarına sağlık, çok güzel bir sunum fincanların aynısı bende de varSelam Canım KK Kadınları
Sizi çocukluğunuza götürecek bir anne revanisi yaptım. Çocukluğumuzda üstünde bol bol hindistancevizi olurdu, en çok hangisinde varsa onu yemek isterdik keşke o günlere dönebilsek
Hadi tatlı yiyelim tatlı konuşalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2990541
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı çekilmiş ceviz
vanilya
kabartma tozu
Şerbeti için
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
yarım limon suyu
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2990542
önce şerbetimizi hazırlıyoruz. Tencereye su ve şekeri alıyoruz. Kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra limon suyunu ekleyip 10 -15 dakika özlesmesini sağlıyoruz ve ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
Not şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak unutmayın.
Eki Görüntüle 2990547
şerbetten sonra tatlının yapımına geçiyoruz. Önce yumurta ve şekeri kopurene kadar çırpıyoruz. Sonra yoğurt,irmik, yağ ekliyoruz yine çırpıyoruz. Un ,vanilya, kabartma tozunu atıp biraz karıştırdıktan sonra cevizi ilave edip, güzelce homojen hâle gelmesini sağlıyoruz. Istediğiniz bir tepsiyi yağliyoruz. Benim borcamım büyük geldi, küçük bir girin kabı seçip daha kalın bir tatlı yapabilirsiniz. Hamurumuzu tepsiye döküp önceden ısıtılmış 170 ° fırında kontrollü olarak yarim saat pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2990556
pişen tatlıyı fırından alıp ilk sıcaklığı çektikten sonra dilimliyoruz ve soğuk şerbeti sıcak tatlımıza döküyoruz. Daha iyi şerbeti çeksin diye dilimliyoruz.
Afiyet olsun
Hadi süslenelim
Eki Görüntüle 2990591 Eki Görüntüle 2990592 Eki Görüntüle 2990593 Eki Görüntüle 2990594 Eki Görüntüle 2990595 Eki Görüntüle 2990596 Eki Görüntüle 2990597 Eki Görüntüle 2990598 Eki Görüntüle 2990599 Eki Görüntüle 2990600 Eki Görüntüle 2990601 Eki Görüntüle 2990602 Eki Görüntüle 2990603 Eki Görüntüle 2990604
O kadar konustuk bir yerlere kondurmam gerekiyordu hemsosum çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemsoEllerine sağlık hemşom Portakallar pek yakışmış Yarismada bol şanslar
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim, bana hediye gelmişti fincanlarım hiç kıyamam allah razı olsunEllerine kollarına sağlık, çok güzel bir sunum fincanların aynısı bende de var
Olmazsa olmazdı Rica ederim hemsomO kadar konustuk bir yerlere kondurmam gerekiyordu hemsosum çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemso
Olmazsa olmazdı Rica ederim hemsom