- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi manolya1458
Teşekkür ederim size de başarılar. Pastanız çok güzel görünüyor. Beyaz ve kırmızı çok yakışmışCok pratık vede ıstah acıcı gorunuyor basarılar dılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim size de başarılar. Pastanız çok güzel görünüyor. Beyaz ve kırmızı çok yakışmışCok pratık vede ıstah acıcı gorunuyor basarılar dılıyorum
Tesekkur ederımTeşekkür ederim size de başarılar. Pastanız çok güzel görünüyor. Beyaz ve kırmızı çok yakışmış
Hani insanın canı pasta çeker yaa ,,yada çocuklar pasta ister işte bu tarif hemen imdada yetişir lezzeti ile ..yanındada çay oh misss ellerinize sağlık Başarılarr..Merhaba arkadaşlar. Yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu. Pastamı yapınca bu lezzetten kimse mahrum kalmasın istedim Hem çok pratik hemde çok lezzetli olan pastama geçeyim.
MALZEMELER
Eki Görüntüle 1867444
3 paket 10 lu halley
1 çay kaşığı tarçın
1 kase ceviz
2 paket kremşanti
700 ml süt
YAPILIŞI
Halleyleri elimizle ufalıyoruz.
Eki Görüntüle 1867446
300 ml sütle 2 poşet kremşantiyi ayrı bir kapta çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 1867447
Tarçın ceviz halley ve kremşantiyi karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 1867448
Streç film serdiğimiz kalıbımıza döküp yayıyoruz.
Eki Görüntüle 1867449
3 saat dolapta beklettikten sonra kalıptan çıkarıyoruz. Üzeri için 400 ml sütle hazırlanan kremşantiyi sürüyoruz. Süslemeyi ben küçük halleylerle yaptım. İstediğiniz gibi süsleye bilirsiniz
Eki Görüntüle 1867457
Eki Görüntüle 1867458
Eki Görüntüle 1867462
Evet çok kurtarıcı bir pasta. Ben de çay hastasıyımteşekkür ederimHani insanın canı pasta çeker yaa ,,yada çocuklar pasta ister işte bu tarif hemen imdada yetişir lezzeti ile ..yanındada çay oh misss ellerinize sağlık Başarılarr..
Teşekkür ederim canım kalıbım büyük olduğu için ancak borcamın arkasına sığdırabildim çok kolay deneyin bence deAyy ben bunu denerim
Ellerinize sağlık enfes görünüyor.
Borcamı ben de pastalara bu şekilde kullanıyorum o yüzden ayrı bir sevdim sizi
Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Evet çok lezzetli ve yaza yakışan bi pasta. Bende çok seviyorumVaaay pastalarda hanımlar döktürmüş ve bu da çok güzel.Lezzeti de güzel biliyorum bu pastayı.. Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum..
Teşekkür ederimEllerinize sağlık basarilar
Pastaniz cok guzelMerhaba arkadaşlar. Yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu. Pastamı yapınca bu lezzetten kimse mahrum kalmasın istedim Hem çok pratik hemde çok lezzetli olan pastama geçeyim.
MALZEMELER
[ATTACH=full]1867444[/ATTACH]
3 paket 10 lu halley
1 çay kaşığı tarçın
1 kase ceviz
2 paket kremşanti
700 ml süt
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 1867446
Eki Görüntüle 1867447
Eki Görüntüle 1867448
Eki Görüntüle 1867449
3 saat dolapta beklettikten sonra kalıptan çıkarıyoruz. Üzeri için 400 ml sütle hazırlanan kremşantiyi sürüyoruz. Süslemeyi ben küçük halleylerle yaptım. İstediğiniz gibi süsleye bilirsiniz
Eki Görüntüle 1867457
Eki Görüntüle 1867458
Eki Görüntüle 1867462
Teşekkür ederim sizinde çok güzel olmuşEllerinize saglik cok guzel olmus
Çok teşekkür ederimPastaniz cok guzel
Teşekkür ederimÇok güzel olmusssş.:))
Çok teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar
Merhaba arkadaşlar. Yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu. Pastamı yapınca bu lezzetten kimse mahrum kalmasın istedim Hem çok pratik hemde çok lezzetli olan pastama geçeyim.
MALZEMELER
Eki Görüntüle 1867444
3 paket 10 lu halley
1 çay kaşığı tarçın
1 kase ceviz
2 paket kremşanti
700 ml süt
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 1867446
Eki Görüntüle 1867447
Eki Görüntüle 1867448
Eki Görüntüle 1867449
Eki Görüntüle 1867457
Eki Görüntüle 1867458
Eki Görüntüle 1867462