• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Cevizli Halleyli Pasta-Ülker Halley Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım.:KK9:Pastan çok güzel gözüküyor.Başarılar dilerim:KK19:.Seni görünce aklıma talhayasir de geldi,etiketleyeyim dedim olmadı,üyelik iptali yaptırdı demek ki.:KK64:O da pastalar konusunda iddialıydı.
Teşekkür ederim :KK200: talhayasir üyeliğini iptal etti evet:110:o çorbalar yerine pastalar olsaydı katılacaktı olmayınca buradan sıkıldığını söyleyip çıktı. Bende uzun zamandır girmiyordum tesadüfen pastaları görünce katılayım dedim:hamarat:

Görüntü mükemmel ama halley sevmem , yiyeni şişmanlatır gibi neyse yinede emeğine sağlık

Ellerine sağlık , başarılar dilerim . Çok güzel görünüyor.

Oldukça pratik , bu sıcakta pastayla mı uğraşılır dediğimde hooop bir halley pasta yaparım artık .
Sağol :KK48:

Ellerine sağlık , başarılar dilerim . Çok güzel görünüyor.

Oldukça pratik , bu sıcakta pastayla mı uğraşılır dediğimde hooop bir halley pasta yaparım artık .
Sağol :KK48:
Teşekkür ederim :KK200: Evet iki dakikalık pasta güzel bi sunumla herkes çok beğeniyor.:KK49: İçinde halley olduğunu anlamayanlar var:KK48:

özel günlerimde şeker isteğim artınca arada yaparım üstüne sıcak çikolata sosu dökerim o zaman halleyin içindeki marshmallow eriyor muhteşem hafif bir tatlı oluyo birde böyle denemek lazım ellerine sağlık :kk77:

özel günlerimde şeker isteğim artınca arada yaparım üstüne sıcak çikolata sosu dökerim o zaman halleyin içindeki marshmallow eriyor muhteşem hafif bir tatlı oluyo birde böyle denemek lazım ellerine sağlık :kk77:
Evet çikolata sosu bana biraz ağır geliyor. Böyle daha hafif. Ama ikisini de severek yiyorum :kk77::KK48: teşekkür ederim :KK200:

Back