Ayy saol abla bende kendime şaşırdım vallaCanım sen ne yaptın böyleEfsane olmuş .Tek kelime ile muhteşem bayıldım
Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Saol canım seve seve yerkende video atayimmiEllerine sağlık canım annemde güzel yapar, bak nasıl canım istedi şimdi kız bikaçtanede benim için at agzına gözünü Seveyim
Saol ablaVayyyy vayyyyy harika olmuş tatlı enfez gözüküyor ellerine sağlık çok güzeldir tadıda kesinbaşarılar diliyorum sanada..
Çok teşekkürler tabi sorunMükemmel olmuş elllerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum izin verirseniz
Cook Teşekkürler ❤❤cok guzel gorunuyor ellerne saglik yarismada basarilar❤
Saol canım sende hamilesin ama kusura bakmaSüper olmuş, ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Yok onu atma sende vur dediysek öldür demedikyaSaol canım seve seve yerkende video atayimmi
1 paket karbonat yazmışsınız ya acılık oldu mu acaba ? Denemek istiyorum hep ama cesaret edemiyorum elime yüzüme bulaştırırım diyeÇok teşekkürler tabi sorun
Canim bende ilk defa yaptım hiç korkma daha küçük bezelerle yapabilirsin kolay açmak için acılık olmadı suyla karbonati hiçbişey koymadan iyice karistir bide hamuru en az 1 saat dinlendir1 paket karbonat yazmışsınız ya acılık oldu mu acaba ? Denemek istiyorum hep ama cesaret edemiyorum elime yüzüme bulaştırırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?