• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarsanız sevinirim

oznurarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
3
0
1
21
Aralık 19da regl oldum regliden sonra asla ilişkiye girmedim bugün tarih Ocak 9 ve 4 gündür kasık ağrım asla durmuyor midem bulanıyor ve idrara sık çıkıyorum bütün belirtileri mevcut diğer aydan olmuş olabilir miyim daha reglime 10 gün var ve bütün belirtiler var eğer hamile değilsem bu ağrı ne ağrısı ? Ve yumurtlama günüm çoktan geçti

Ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum açıkçası anladığım kadarı ile fakat enfeksiyon gibi bir şey olmuş olabilir bazen stres etkiliyor bazen adet farklı şekilde belirti gösteriyor ama illaki benim bir şüphem var diyorsan günün geçince test yaptırırsın en garantisi bu olur❤️

Ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum açıkçası anladığım kadarı ile fakat enfeksiyon gibi bir şey olmuş olabilir bazen stres etkiliyor bazen adet farklı şekilde belirti gösteriyor ama illaki benim bir şüphem var diyorsan günün geçince test yaptırırsın en garantisi bu olur❤️
Ama ilişkiye hiç girmedim tek seçenek diğer aydan kalma olabilir ama aralıkta gerçek adet oldum yerleşme kanaması değildi eminim . yumurtlamadan sonra bu belirtilerin çıkması çok korkutuyor o yüzden
Ve enfeksiyon olabilir evet ama kaşık ağrısı göğüs ağrısı mide bulantısı idrara sık çıkma sebepleri doğru mu sizce . Gebelik istemiyorum lütfen yardımcı olun

Ama ilişkiye hiç girmedim tek seçenek diğer aydan kalma olabilir ama aralıkta gerçek adet oldum yerleşme kanaması değildi eminim . yumurtlamadan sonra bu belirtilerin çıkması çok korkutuyor o yüzden
Ve enfeksiyon olabilir evet ama kaşık ağrısı göğüs ağrısı mide bulantısı idrara sık çıkma sebepleri doğru mu sizce . Gebelik istemiyorum lütfen yardımcı olun
Dediğim gibi belirtilerin hepsi illa gebelik olacak diye bir şey yok elbette ama senin rahat hissedebilmen için kanda vermen daha iyi olur en azından gerçeği net bilirsin hem enfeksiyon için de test yaptırmış olursun bir muayene olursun kanda hamilelik gecikmeden sonra baktır ama

Yarın idrar testi yaptırmayı düşünüyorum bu ay bişey olmadı zaten geçen aydan kalmaysa eğer testte çıkar mı ? yada adet gününü mü beklemeliyim eğer gebelik değilse yumurtlama döngüm geçe kalmış olabilir mi yumurtlama belirtilerinde varmı bu belirtiler

Back