Cevaplarınız gerçekten çok önemli 🥺?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kafan iyiydi bence.
Şikayet etmek yerine buraya gelip saçma sapan yazdığına göre.
Adamla sevistin,sonra ne yaptım ben oldun,şimdi de bahane arıyorsun.
Gitsene hadi polise..
Buradan biri şikayette bulunursa ip'den bulurlar adresini.zaten suç duyurusunda bulundun şu an

Çok teşekkür ederim o kadar iyisiniz ki

bir ilişki olamadığı halde yırtılan zar
Birkaç önceki mesajlarda yırtılmaya ramak kalan zar demiştin şimdi de yırtılan zar diyorsun? Bi karar mı versen? Kartlarını açık oyna ki insanlar da net cevap verebilsin değil mi ama? Şimdi iş değişti yırtılan zar bir daha yırtılmaz. Allah'ım t..cavüz gibi önemli bir olay yaşanmışken konuştuğumuz şeye bak

Adamla seviştim mi yazık sana

Farklı birşey söylemedim ki ilk doktor bozulmuş dedi diğer doktor tamamen bozulmasına ramak kalmış dedi

polemiğe girme banlanacaksın, en iyisi konudan çıkmak benim de sinirim dayanmadı

Konu samimiyetini yitiriyor sanki.
Tüm şeffaflığı ile anlatmadığını düşünüyorum.
Ailenden nasıl gizledin?
Böyle bir ailede yaşıyorsan polise gitmeye nasıl cesaret ettin?

Dava ne durumda şu an?

Ben her ilişkisinde kanayan birini biliyorum. Günlerce kanaması olmuş. Hatta durmamış. Doktora falan gitmişlerdi.
Sen bu stresle kendini kasarsin zaten. Büyük ihtimalle kanaman olur.

Dikkatli ol. Herkese güvenme. Hele üniversitesiyi ailesinden uzak yerde okuyan muhafazakar bir insan için bu çok çok önemli.

Kızlık zarı diye bir şey yok. Bir de ne diye birilerine bekaret borcunuz olduğunu düşünüyorsunuz?
Bekaretiniz olmayınca ne olacak? Çürüğe mi çıkacaksınız? O zar bozuntusu olmayınca değeriniz mi düşüyor?
Zar da zar diye kafayı bozmuş mağara adamları mı sizin ideal eş adaylarınız? Zarı önemsemeyen birileri olamaz mı şu lanet dünyada? Hadi yok diyelim, illa evlenmek zorunda mısınız? Kocasız olmuyor muymuş?

Tamamen bozulmuş olsa bile ilk ya da ikinci ilişkide kan gelebilir. Eğer bu konuda endişeni doktorlara sorduysan, onlar sana bu cevabı vermişlerdir. Senin endişe etmeni gerektirecek bir şey yok aslında.

Kimsenin alnında ilişkiye girip girmediği yazmıyor sonuçta. Bir şey yapmayacaksın bu konuda. Eğer dava açtıysan -bana kalırsa mutlaka açman gerekirdi- açtığın davayı devam ettir. Kendi hayatına odaklan hayatını toparlamaya çalış. Bu kızlık zarı konusunda da para harcayıp durma.

Ya havle ve la kuvvet . Ne bekliyosun kanar dememizi mi ? Yahu kanasa ne kanamasa ne kanayanlara madalyamı takılıyor ?tecavüze uğramıssın diyor herkes sen hala saat 3 yönü diyosun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…