cevap vermeden gecmeyin lutfen

kubra04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
92
5
48
Arkadaslar ablalar...
size sesleniyorum.universiteye hazirlaniyorum.fem ve sinav dershaneleri arasinda kararsiz kaldim bana yardimci olur musunuz lutfen hangisine gitmeliyim.

Buradan reklam yapar gibi bir şey söylemek pek doğru olmaz, ben ikisi hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünerek yorumumu belirteyim. Aslında dershanelerin niteliği, şubeden şubeye değişiyor. Gitmeyi düşündüğün şubelerden birilerine sorsan çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsin. Ama ben Fem'i öneririm, özellikle kaynaklar açısından geiş bir yelpaze sunuyor öğrencilerine. Ben Fem'in kaynakları ile hazırlandım ve istediğim bölüme girdim, öyle söyleyeyim :) Ama dediğim gibi sen yine de, bizzat dershanelerin sözü geçen şubelerinde eğitim göre birilerine danış. :) Başarılar. :)

Dershanenin bir önemi yok bence . Herşey senin elinde . Dershane sadece senin üzerinden prim yapar para kazanır.Femi onerirmiyim onermem . yani bi kere sistemi saçma .demin sadece ve sadece kaynakları güzel. Ben gitmistim feme bi kere dershane başında yapilan sınavla seviyenin belirleniyor. Sınıflar ayrılıyor yani. Artı olarak tabiki iyi olan zaten iyi ama kotu olanı duzeltmiyorlar. Ben sozelciydim düz lise mezunuydum. Ne bana kimya ne biyoloji ne de fizik gösterdiler. Onun üzerine geometri hocası geometriyi de yarıda bıraktı sınıf anlamıyor diye ( hızla islenen bi geometri) at yarısı gibi hiphizli geçiyor dersler. E kurunun yaninda yaşta yandı diyeyim. Ben ygsde ne mat nede fen bölümünü çözebildim. Düşün halimi.Ben olsam sınav dershanesine giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…