Cevap lütfen kızlar

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
arkadaslar merhaba ben 2 aylık ewliyım. 3 aydırda belara doğum kontrol ilacı kullanıyoruym. ama adet düzenim değişti. en son geln 10 gün kadar erken geldi fakat hala bitmredi 10 gündür dewam edio. benim daha önce 5-6 günde bitedi. birde ilk günleri çok ağrılı geçio artık bu ilaçtanmı acaba bana lütfen böyle bi olay basına gelen warsa yada bilgisi olan warsa cewap werebilirmi. moralim çok bozuluyo.. :çok üzgünüm:

Merhaba ;

Bende ayni hapi 8 aydir kullaniyorum benimde vücudum alisana kadar 3 ay gecti benim ara kanamalarim oluyordu onun disinda herhangi bir aksilik yasamadim tam tersi benim karin agrimi gecirdi.

Merhaba ;

Bende ayni hapi 8 aydir kullaniyorum benimde vücudum alisana kadar 3 ay gecti benim ara kanamalarim oluyordu onun disinda herhangi bir aksilik yasamadim tam tersi benim karin agrimi gecirdi.

öylemi cnm yani normal mi bu yani 10 gün bugün hala warbu hormonlarımızı etkiler mi kieyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun tabii ki hormonları tetikliyor o ilaç onun için kullanıyoruz ya. çok tedrginsen bi uzmana danış derim

bnmde eskidn çk düznlydi snradan çk bzuldu ya..bide acayip ağrı bşladı..adet dönemnde ağrı kesicisiz duramyrum (

benimde eskiden adetlerim 6 - 7 gün sürüyordu hap kisaltti 3 --4 gün sürüyor ve eskisi gibi cok gelmiyor Dr. konustum normal dedi kanamalari azaltiyor kimisinde her kiside farkli etki yapiyor sende istersen dok. paylas bu konuyu canini sIkma Bos yere

ben de de bu etkileri yaptı ve bıraktıktan sonra daha da kısaldı çok pişmanım kullandığıma ben de pıhtılaşma yaptı bu yüzden bir düşük yaşadım
adetim 8 gün sürerdi kullanırken 5 gün bırakınca 3 gün oldu o da kahverengii oluyordu

bnmde eskidn çk düznlydi snradan çk bzuldu ya..bide acayip ağrı bşladı..adet dönemnde ağrı kesicisiz duramyrum (

canım adet ağrılarına bire bir çözüm civan perçemi... ibrahim saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı bilgi var incele istersen....

ben belara'yı bir buçuk seneden bu yana kullanıyorum.ilk 1 ay sürekli lekelenme oldu.dr normal oldugunu devam etmemi söyledi.geçenlerde 2 ay kadar ara verdim.ve bu ay tekrar başladım.bende kilo alımı..vs..hiç yan etkisi olmadı.reglim 4 gün kadar sürüyor.ilk gün hafif ağrım oluyor o kadar.ben memnunum..ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bir endişen varsa dr a sorman en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…