Cevabı bilinem soru

Ben gerçekten endişe duyuyorsam iş yerini arardım, sağlığı için endişe duyduğumu söylerdim. Ne düşündüğü önemli değil. Yeter ki benim içim rahat etsin.

Rica ederim. Ukalalık etmek istemiyorum ama bu durumu yaşamayan bilmez. Uzun yıllar önce çok yakın iki arkadaşımla öğle yemeğinde buluşmak için sözleşmiştim. Son anda onlarla yüz yüze görüşmeye halim olmadığını farkettim. İkisini de aradım ama iptal etmeyeceklerini bildiğim için yüzlerine söylemek yerine mesaj bıraktım. Telefonlarımı kapadım, kapımı kilitledim, perdeleri sıkıca kapattım. Buluşacağımız yerde beni göremeyince evime geldiler. 15 dakika boyunca kapımı yumrukladılar. Ben o sırada yatağımın altında saklanıyordum. Onlar da haklıydı. Kendime bir zarar vermiş olmamdan korkmuşlardı. Hayatta çok kıymet verdiğim iki kişiye elimde olmadan o korkuyu yaşattım ben.

Kötü bir haber olsa şimdiye kadar almıştınız. Merak etmekte haklısınız ama yetişkin bir insanı kendine zarar vermekten alıkoymanız mümkün değil. Kendinizi daha fazla yıpratmayın.

Teşekkür ederim kendi ulaştı bana arkadaşını eklemiştim face den onu görmüş.merak ettim ona soracaktım dedim ve böylemi merak ettin dedi ve görünem oki dediğiniz gibi kendinizden başka kimseyi düşünmemek lazım bu kadar.

Hiç olmazsa içiniz rahatladı. Umarım hayatınıza devam eder ve çok mutlu olursunuz.

Bence ara sor icin rahat eder insanlik vazifesi yani ben kacan kovalanir falan durumlarini pek sevmiyorum cunku saglik soz konusu ne de olsa.Belki bir yakini vefat etti Allah korusun kaza yapti sonra cekilen vicdan azabi var

Bırakın adam biraz kafasını dinlesin. Tartışmışsınız işte zaten, ille de hemen arkasından görüşmek isteyecek diye bir şey yok. Zaten depresyondaymış, hepten ihtiyaç duyuyordur biraz sessizliğe. Herkes aynı değil, kimisi biraz soyutlanmak ister huzursuz ortamdan.
Başına bir şey de gelmemiştir. Koca adam, telefonunu kapatmış işte. Başka yerlerden ulaşmaya çalışmayın, rahat bırakın. O hazır olduğunda, isterse size ulaşır.

Bir plan yapmıs senden ızın alamayacagı bırsey yapacak,
uyduruk bı kavga bahanesıyle telı kapatmıs
takılcak
sonra da sarjı kaybettım vs bı yalan uydurup arayacak

İşyerini ara x beyle görüsebilirmiyim de.
Alo diyince kapat en azından sağlıklı işe gidebilcek durumda mı onu görürsün.
Belkide hattını değiştirdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…