- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
-
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Ben en iyisi kendi haline bırakayım.öyle bir bilimezlik içinde bıraktıki ne yapacağımı şaşırdım.Belli ki çok düşünceli ve merhametli bir kadınsınız. Ama kendiniz dışında bir yetişkinin mutluluğunun ve emniyetinin sorumluluğunu yüklenmeyin. Aşk her sorunu çözmüyor.
Adliyede çalışıyor olmazki öyleBence işyerini başka biri gibi arasın bi müşterisi gibi atıyorum..
Rica ederim. Ukalalık etmek istemiyorum ama bu durumu yaşamayan bilmez. Uzun yıllar önce çok yakın iki arkadaşımla öğle yemeğinde buluşmak için sözleşmiştim. Son anda onlarla yüz yüze görüşmeye halim olmadığını farkettim. İkisini de aradım ama iptal etmeyeceklerini bildiğim için yüzlerine söylemek yerine mesaj bıraktım. Telefonlarımı kapadım, kapımı kilitledim, perdeleri sıkıca kapattım. Buluşacağımız yerde beni göremeyince evime geldiler. 15 dakika boyunca kapımı yumrukladılar. Ben o sırada yatağımın altında saklanıyordum. Onlar da haklıydı. Kendime bir zarar vermiş olmamdan korkmuşlardı. Hayatta çok kıymet verdiğim iki kişiye elimde olmadan o korkuyu yaşattım ben.Sizide yordum ama bilginiz var diye hep yazıyorum.arkadaşların yazdığı gibi sonuçta ailesi var ve kesin haber vermiştir kapalı diye.yinede şahsi algılamamalıyım.yani sonuçta tel değil mesele ulaşacak birsürü mecra var istese ulaşır
Teşekkür ederim kendi ulaştı bana arkadaşını eklemiştim face den onu görmüş.merak ettim ona soracaktım dedim ve böylemi merak ettin dedi ve görünem oki dediğiniz gibi kendinizden başka kimseyi düşünmemek lazım bu kadar.Rica ederim. Ukalalık etmek istemiyorum ama bu durumu yaşamayan bilmez. Uzun yıllar önce çok yakın iki arkadaşımla öğle yemeğinde buluşmak için sözleşmiştim. Son anda onlarla yüz yüze görüşmeye halim olmadığını farkettim. İkisini de aradım ama iptal etmeyeceklerini bildiğim için yüzlerine söylemek yerine mesaj bıraktım. Telefonlarımı kapadım, kapımı kilitledim, perdeleri sıkıca kapattım. Buluşacağımız yerde beni göremeyince evime geldiler. 15 dakika boyunca kapımı yumrukladılar. Ben o sırada yatağımın altında saklanıyordum. Onlar da haklıydı. Kendime bir zarar vermiş olmamdan korkmuşlardı. Hayatta çok kıymet verdiğim iki kişiye elimde olmadan o korkuyu yaşattım ben.
Kötü bir haber olsa şimdiye kadar almıştınız. Merak etmekte haklısınız ama yetişkin bir insanı kendine zarar vermekten alıkoymanız mümkün değil. Kendinizi daha fazla yıpratmayın.
Hiç olmazsa içiniz rahatladı. Umarım hayatınıza devam eder ve çok mutlu olursunuz.Teşekkür ederim kendi ulaştı bana arkadaşını eklemiştim face den onu görmüş.merak ettim ona soracaktım dedim ve böylemi merak ettin dedi ve görünem oki dediğiniz gibi kendinizden başka kimseyi düşünmemek lazım bu kadar.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinHiç olmazsa içiniz rahatladı. Umarım hayatınıza devam eder ve çok mutlu olursunuz.