Cevabı bilinem soru

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
Sevdiğiniz insanla kavga ettiniz o iki boyunca telefonu kapattı ne yaparsınız.kavga ettik.telefonu kapalı.kavgadan önceki gün biraz basit bir rahatsızlık geçirmişti ayrıca depresyonda kendisi ilaç kullanıyor.biraz sağlığı için endişelendiğim için iş yerini aramak aklıma geliyor ama büyük ihtimal birşeyi yoktur ve istemiyordur görüşmek yani dimi sadece küçük düşürmek olur kendimi.böyle birşey yaşanmadı hiç yani kavga sonunda kapatalım telefonları gibi bir durum yok.aramamlıyım bencede giden gitmiş dimi

Son düzenleme:
Kavga ettik ve telefonunu kapalı iki gündür hiç olan birşey değil.sağlığı pek iyi değil ama önemli bir durumda yok.iş herinden ulaşıp sağlığı için kontrol etmelimi yoksa gereksiz bir durum o zaten kararını vermiş anca ben kendimi mi küçük düşürmüş olurum

Telefonunu mu kapatıyor? YAŞ kaç?
Ya o 2 gün içinde sizin başınıza bir şey gelse? O sizi düşünmüyor, siz de onu düşünmeyin. Şahsen ben kaldıramazdım böyle bir şeyi. Depresyonda olması şımarık ergence telefonu kapatmasına bahane değil. Depresyonda olan insan yalnız kalmak istemez aksine, destek ister.

26 yaş.ailemin yanındayım diye endişelenmez.şimdiye kadar yaptığı birşey değil zaten hiç olmadı.bunalımda olduğu zamandan beri değişti biraz o yüzden bilemiyorum ne düşümdü ama dediğiniz gibi ailemin yanındada olsam birşey olabilir o ihtimal bile aklına gelmemiş belli ki

Canım telefonunu ara acmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok işyerini falan da arama bence

Depresyon çok bencil bir hastalıktır. Kavga ettikten sonra sizinle konuşmak ona ağır gelecek ve kendini daha kötü hissettirecek diye düşünüp telefonunu kapatmış olabilir. Lütfen size karşı yapılmış bir hakaret olarak algılamayın. Kendini dış dünyadan soyutlamak depresyonda çok sık görülür, çünkü kişinin kendini ve davranışlarını etrafa açıklayacak mecali yoktur. Kendine zarar verdiğini düşünmeniz için bir sebep yoksa ne siz arayın, ne de etrafınızı telaşlandırın. Hazır olduğunda sizi arayacaktır. Affedip affetmemek size kalmış.

Bir ara böyle birşey demişti telefonu daha az kullanmak istiyorum diye.böyle nir düşünce de mümkündür tabi ama böyle yapması ne kadar doğru fazla bencilce gerçekten aynı şeyleri yaşadım ama asla dışlamadım onu.gerçi her insan farklı ama o dönemde beni de fazlaca hırpaladı çok taviz ve destek verdim.kapatırken o bunu haketmedi dememesi dokunuyor insana.bunun içinmiydi yani en yakındakini en uzak yapmak mı bir kelime etmeden.

Aşık adam depresyona mi girermis. Aşk insanı hayata bağlar ucurur âdeta. Hissettigime göre o sizi sevmiyor Üzgünüm

Depresyonu yaşamamışsınız belli. Umarım hiç yaşamazsınız. Depresyondaki kişinin çektiği sıkıntı o kadar yoğundur ki o sırada kim neyi hak etmiş düşünecek hali yoktur. Biliyorum bencilce ama bunu bir hastalık olarak görmelisiniz. Belki telefonunu kapatmış, işe bile gitmemiş, iki gündür uyuyordur. Böyle sorunlu bir adamla uğraşamam derseniz sizi ayıplamam ama hareketlerini size yapılmış hakaret olarak algılamayın.

Bir söz duymuştum, senden daha çok sorunları olan bi kişiyle takılma.. Senin daha az sorunun varken sorun sahibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…