- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
-
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Kurtucak birşey yok ortada.ama devam etmek istememesi ise doğru açıklama ki öyle gözüküyor endişelenmeye değmez diyerek aramamak sanırım en iyisi.Üzgünüm ama senden kurtulmak için yapıyor olabilir o yüzden bırak peşini derim.
Malesef yok.iş yeride adliye fazla resmi biryer yani.
Benim değil doktorumun teşhisiydi ağırdı ama bana göre tabi.yapmak istedim bendr hiç uğraşmak istemedim onla bende ittim ama bu kadar değil kapatıp gidecek kadar değil sadece söyledim.en azından deseydi öyle kapatsaydı.ben uğraşırımda uğraşacak pay bırakmıyor artık bakalım böyleyse durum gelir ama değilse bir daha hiç gelmeme ihtimalide var.arayacak diye beklemekte şu durumda kalmakta bama zarar.hergün birşey varmı diye kontrol ede ede geçecek günler bir bakmışım o atlatmış kendi hayatına bakmış ben kırık dökük kalmışım.Depresyonu yaşamamışsınız belli. Umarım hiç yaşamazsınız. Depresyondaki kişinin çektiği sıkıntı o kadar yoğundur ki o sırada kim neyi hak etmiş düşünecek hali yoktur. Biliyorum bencilce ama bunu bir hastalık olarak görmelisiniz. Belki telefonunu kapatmış, işe bile gitmemiş, iki gündür uyuyordur. Böyle sorunlu bir adamla uğraşamam derseniz sizi ayıplamam ama hareketlerini size yapılmış hakaret olarak algılamayın.
Bu durumda ulaşmalımıyım kendi haline mi bırakmalıyımAma onun açısından bakmak lazım, depresyonda diyorsunuz bu tartışma ile daha çok bunalmış olabilir. Tedavi görüyormuş sonuçta. Bende yaşadım bu durumu, sokakta gördüğüm yavru kediye yağmurda ıslanıyor diye ağladığım oldu. Günlerce uyuduğum telefonu kapalı tuttuğum oldu. Arkadaşım kapıma geldi ulaşamayınca bu onu küçük düşürmedi ki. Sorunları olmayan birisi olsa neyse ama sıkıntılı bir dönem yaşıyormuş. Şu anda ne durumda bilemezsiniz. Bu sizi önemsemediği ya da sevmediği anlamına gelmez, ben annem babam merak eder diye bile düşünemiyordum.
Siz ulaşmamamı öneriyorsunuz değil mi bu durumdaDepresyonu yaşamamışsınız belli. Umarım hiç yaşamazsınız. Depresyondaki kişinin çektiği sıkıntı o kadar yoğundur ki o sırada kim neyi hak etmiş düşünecek hali yoktur. Biliyorum bencilce ama bunu bir hastalık olarak görmelisiniz. Belki telefonunu kapatmış, işe bile gitmemiş, iki gündür uyuyordur. Böyle sorunlu bir adamla uğraşamam derseniz sizi ayıplamam ama hareketlerini size yapılmış hakaret olarak algılamayın.
Bunu kronik bir rahatsızlık olarak düşünün. Eğer böyle bir sevgililik hatta belki evlilik hayal edemiyorsanız boşuna daha fazla çaba göstermeyin. Siz de kendi yolunuzu çizin ve hayatınıza devam edin. Kırılmakta çok haklısınız. Ben onun tarafını tutmuyorum. Sizin acınızı azaltma amacıyla hareketlerinin altında yatması muhtemel olan sebepleri anlatıyorum.Benim değil doktorumun teşhisiydi ağırdı ama bana göre tabi.yapmak istedim bendr hiç uğraşmak istemedim onla bende ittim ama bu kadar değil kapatıp gidecek kadar değil sadece söyledim.en azından deseydi öyle kapatsaydı.ben uğraşırımda uğraşacak pay bırakmıyor artık bakalım böyleyse durum gelir ama değilse bir daha hiç gelmeme ihtimalide var.arayacak diye beklemekte şu durumda kalmakta bama zarar.hergün birşey varmı diye kontrol ede ede geçecek günler bir bakmışım o atlatmış kendi hayatına bakmış ben kırık dökük kalmışım.
Bence ulaşmayın. Ben benzer durumdayken birinin bana ulaşabilme ihtimalinden bile korkarım.Siz ulaşmamamı öneriyorsunuz değil mi bu durumda
Başka sebebler olabiliyor sevdiğini biliyorum eminim ama tek aşk yetmiyor çoğu şeye ve sorunları çözmeye bazen doluyo insan.sevmediğini düşünsem hiç uğraşmam bileAşık adam depresyona mi girermis. Aşk insanı hayata bağlar ucurur âdeta. Hissettigime göre o sizi sevmiyor Üzgünüm
Bu durumda ulaşmalımıyım kendi haline mi bırakmalıyım
Çok doğruymuş gerçekten.Bir söz duymuştum, senden daha çok sorunları olan bi kişiyle takılma.. Senin daha az sorunun varken sorun sahibi olursun.
Aslında sağlıklı bir evlilik ve sevgilik beklemiyorum çözülmeyen sorunlarımız var zaten.tek sebep aşk.öyle birşeyki şu an e kadar kırılsamda peki kim uğraşacak onunla ne yapacak diyorum ki bence buda hastalıklı bir düşünce.bensiz olmayı tercih etsede bensiz daha kötü olursa diye düşünecek kadar saçma bir kafa yapım var.Bunu kronik bir rahatsızlık olarak düşünün. Eğer böyle bir sevgililik hatta belki evlilik hayal edemiyorsanız boşuna daha fazla çaba göstermeyin. Siz de kendi yolunuzu çizin ve hayatınıza devam edin. Kırılmakta çok haklısınız. Ben onun tarafını tutmuyorum. Sizin acınızı azaltma amacıyla hareketlerinin altında yatması muhtemel olan sebepleri anlatıyorum.
Sonuçta çalışıyorsa iyidir dimi doğru aslındaİşyerini ara başka biri gibi.. ne işte calışıyor bilmiyorum söyleyebileceğin bi şey uydur.
Ordamı diye sor.yada kendisine ulaşamadım bi iş için görüşmüştük de..biley uydur.onla konuşmadan kapa teli.
Tabikide ..calışuyorsa bi b.ku yokturSonuçta çalışıyorsa iyidir dimi doğru aslında
Ailesine haber Vermiştir oda ayrı bir durumBu devirde tel kapatmak mı kaldı ya artık
Sadece arayan senmisinki..bu adamın işi gücü arkadası ailesi önemli bi haber olur endişesi yok mu..şaşkınım cok
Belli ki çok düşünceli ve merhametli bir kadınsınız. Ama kendiniz dışında bir yetişkinin mutluluğunun ve emniyetinin sorumluluğunu yüklenmeyin. Aşk her sorunu çözmüyor.Aslında sağlıklı bir evlilik ve sevgilik beklemiyorum çözülmeyen sorunlarımız var zaten.tek sebep aşk.öyle birşeyki şu an e kadar kırılsamda peki kim uğraşacak onunla ne yapacak diyorum ki bence buda hastalıklı bir düşünce.bensiz olmayı tercih etsede bensiz daha kötü olursa diye düşünecek kadar saçma bir kafa yapım var.
Sizide yordum ama bilginiz var diye hep yazıyorum.arkadaşların yazdığı gibi sonuçta ailesi var ve kesin haber vermiştir kapalı diye.yinede şahsi algılamamalıyım.yani sonuçta tel değil mesele ulaşacak birsürü mecra var istese ulaşırBence ulaşmayın. Ben benzer durumdayken birinin bana ulaşabilme ihtimalinden bile korkarım.