Cesurca araba kullanan kadınlar bakabilir misiniz?

Ehliyet kursları özel ders veriyor bildiğim kadari ile öz güveni kazanmak için bir kac kere öğretmenle birlikte cik yola daha çok yardımcı olur diye düsünüyorum... Kendinden emin olursun...

Öyle de olabilir bakın, birkaç saatlik ders bile çok işe yarayabilir, kendi arabanız da olur inşallah en kısa zamanda

Ben bir kere kaza yapmiştim ehliyetim yok bu arada deneme ogrenme amacli bir yerde idik.. O yuzden korkuyorum şuan

Sizinde mi bir kaza olayiniz oldu ondan mi korkuyorsunuz acaba

Cok tatli ya annen :) benimki de kesin dua ede ede gider. Ben cesaret edemiyorum daha cikmaya :)

Cesurca araba kullanan kadın algısından kurtulmanız gerekli. Cesurca araba kullanan insan vardır çünkü. Bir hocayla 10 saat birlikte gezin, onun arabası veya kendi arabanızla.sonrası mutlaka gelir. Vaktiyle benim ders aldığım kişiyi de önerebilirim.

Herkesin kendi şeridinde gittiği ve normal şartlar altında araçların davranışlarını öngörebildiğiniz için, korkmanızı gerektiren birşey yok. Böyle düşünün.

Benim hikayem şöyle oldu...

Ehliyeti kolaylıkla aldım. 2 Sene sonra ise arabayı aldım lakin teslim almaya bir şoför ile gidip arabayı ayarladığım garaja kadar bıraktırdım

Ertesi gün ağabeyimin bir arkadaşı ile birlikte yola çıktık, arabayı o kullanıyordu. Bir ara bir mola verip yemek yedik falan, tekrar o geçti direksiyona. Başladı sürmeye, sürüyor ama araba da bir ağırlık bir hantallık, adam gaza bastıkça basıyor ama araba ıııhhhh ilerlememekte direniyor. Eh bir baktım, herifçioğlu el frenini indirmemiş meğer. O el frenini indirmedi ama ben başlarım ben böyle işe diyerek onu sürücü koltuğundan indirip kendim geçtim direksiyona. Oturuş o oturuş...

Velhasıl, korkacak bir şey yok, elini korkak alıştırma. Sadece trafikte belirli saattlerde çok çok daha dikkatli olmalısın özellikle İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan. Zira, nereden ne çıkacağı hiç belli olmuyor, arabası bir türlü, yolun ortasından salına salına yürüyen yayası bir türlü, gece belli bir saatten sonra sarhoş araba kullananlara değinmiyorum bile. Hele hele sokak arasındaki karşıdan karşıya geçen kedileri saymıyorum zaten sokak arasında sürüş hızım ortalama saatte 7-8 km oluyor minnakları korumak için...

Bunun dışında araba ne kadar büyükse o kadar avantaj, büyük arabaları sıkıştırmaya çekiniyor diğer sürücüler, sizin araba da büyükse bunun avantajını yaşarsın. Bir de sakin olmak lazım, kurallara uyan sürücü sayısı gerçekten az bu memlekette bu yüzden relaxxxxx, ne kadar rahat ve sakin olursan kontrol o kadar sende olur.

Öncelikle başarabilirim demen lazım...ilk başlarda ben gideceğim yolun krokisini kafamda oluşturup trafiği en az bölümleri olan yolları tercih ediyordum..zamanla ana caddelere çıkar oldum..şimdiyse girmrdiğim sokak yok hatta şrhir dışına dahi çıkıyorum.

Tam 8 senedir ehliyetim var eşimin paniği yüzünden süremiyorum. Biraz gaza bas. Sinyal ver fren. Vites(allahtan bu sene otomatik aldı)
Yaa bi sussa bana bıraksa zaten yapıcam onları ama tez canlı fırsat vermiyor ki. Hele de şimdi araba yeni ondan mıdır nedir daha bi korkuyo sinir küpüne dönüyo ben geçince 10-20 km sürdüm mü artık cinnet geçiriyor sanarsın
Relax yahuu. Ben kendime inanıyorum da bide eşimi atlatıp yalnız çıksam olacak bu iş

Ehliyetin varsa eğitimini almşsındr zaten. Ben tek başına sürüş becerini geliştir derim. Yada gerçektn sana destk olacak biriyle. Ben tek başıma başladım daha rahat hissettm. Bide soğukkanlı olmak en güzeli.

kesinlikle bir hocadan ders al erkek olması tavsiye akan teagiğe cıkarması lazım birinin . ankaradaysan metin özbalcı tavsiyem bana harika ögretti esimle aynı yerde dönüp duruyodum

nete yaz cokar fiyatıda uygun 4 gnde ikiser saatten trafiğe cıkıyosun

Teşekkür ederim. İyi fikir sürüyorum demek

Aynen tek başına ya da strese sokmayacak biriyle

Teşekkür ederim.

Aynen ya birçok şey geliyor aklıma korkup cesaretim kırılıyor

Hayırlı olsun. Allah kaza vermesin

Başınız sağ olsun üzüldüm.

Otomatik çok daha kolay olurdu. Unuturum ayol vites değiştirmeyi geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…