• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesurca araba kullanan kadınlar bakabilir misiniz?

Beni cesaretlendiren ince topuk ince topuk a nurdan tşk ederim şuan rahatlıkla sürüyorum arabamı

İlk başlarda çocuklara konuşmayın dikkatimi dagitmayin diyen ben şimdi açıyorum müziği bakıyorum yoluma tşkler :KK19::rapci:
Harikasın canım,
kendine güvendikten sonra başaramayacağın şey yok emin ol:nazar:

Şimdi yollar senin gez toz dilediğin gb :KK19:

İlk bir kaç gün sakin kalmayı başaran ve araba kullanmayı bilen bir yakınınızla çıkın. Dur kalklarda problem varsa gidermeye çalışın. İlk olarak arabanın sağını ayarlayamayacaksınız ve soldan kaçarak sağa daha yakın gideceksiniz bunu yapmamaya özen gösterin, istem dışı oluyo çünkü. Şehir içinde, mahalle aralarında kullanmaya çalışarak kendinize yapabileceğnizi söyleyip motive edin. Boş bir alan bulabilirseniz bu yakınınızla geri geri gitme ve park etme çalışın. Bir kaç gün sonra kendiniz çıkın tavsiyem, tek çıktığınız zaman daha güzel bir güven gelecektir. Mümkün mertebe kısa kısa da olsa her gün araba kullanınki hareketleriniz yürümek gibi reflex haline gelsin. İlk sıralar boşluk vermemekte fayda var alışkanlık kazanmak adına.

Back
X