• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesurca araba kullanan kadınlar bakabilir misiniz?

Hareketli müzik acaip havaya sokuyor insanı trafikte:) ben de açarım sesi çok zevkli oluyor trafik o şekilde. Hevesli olmak çok iyi rüyanda da araba kullanıyorsan sen olmuşsun demektir derdi bi arkadaşım :)
Hadi ya bu gece kesin girer çok bahsettik cunku
Ama araba ya hiç oturmadigim zamanlarda çok girerdi ruyema o sayılırsa :)

Ilk araba sürme deneyimimi 14 yaşında erkek çocuklar gibi annemin arabasını kaçırarak yaşadım çünkü erkek kardeşime öğretiyor bana öğretmiyorlardı. İlk kaçırdığım gün arabayı 4. viteste sürdüm yani bende hem deli cesareti hem de merak vardı.

Kendinizi biraz yüreklendirin yapabilirim deyin ve katiyen yanınıza sinirlerinizi bozacak birini almayın. Baştan kafanızda olabilecek tüm ihtimallere karşı yapacağınız şeyleri belirleyin atıyorum önüme aniden biri çıkarsa frene basacağım veya dönerken sinyali vereceğim gibi.. Kafanızda bunları kodlayın sonrası yavaş yavaş gelir zaten. Kolay gelsin.

Ben ehliyetimi aldiktan snra ayni gunler otobana ciktim, 40 dk lik yola koyuldum.
Erkek gibi surerim.
Kaza yapicam diye korkmak manasiz. 1 senedir frlan ehliyetim var ve ilk gunler kaza olma ihtimalini aklimin ucundan gecirmedim. Kotu sursem bile 'artik ogrendim superim" kafasiyla surdum.
Hata yapinca karsi tarafin hatasiymis gibi davranip cool davrandim. Korkmadim hic.
Ve " tuh az once ben naptim yaa' demedim. Onume baktim. Cunku araba surerken hata hatayi dogurur.

Asla yaninda birisiyle surme arabayi. Tek basina sur. Ac son ses muzigi telefondan, tur at sokaklarda. Ozguvenin yerine gelsin.

vites ve debriyaj sacmalinj bi çözebilsem:KK43:
Vites e geçirmek için debriyaj tam basman lazım yavaş yavaş bırakacaksın ki debriyaji araba atan viteste yada düşürülen kendini bıraksın
Debriyaj dan bı anda ayağını cekersen ya stop ettirisin yada araba silkeler kendini

Ben ehliyetimi aldiktan snra ayni gunler otobana ciktim, 40 dk lik yola koyuldum.
Erkek gibi surerim.
Kaza yapicam diye korkmak manasiz. 1 senedir frlan ehliyetim var ve ilk gunler kaza olma ihtimalini aklimin ucundan gecirmedim. Kotu sursem bile 'artik ogrendim superim" kafasiyla surdum.
Hata yapinca karsi tarafin hatasiymis gibi davranip cool davrandim. Korkmadim hic.
Ve " tuh az once ben naptim yaa' demedim. Onume baktim. Cunku araba surerken hata hatayi dogurur.

Asla yaninda birisiyle surme arabayi. Tek basina sur. Ac son ses muzigi telefondan, tur at sokaklarda. Ozguvenin yerine gelsin.
Müzik ??? Hangisi en çok gaza getiriyor

Bı kere lunaparkta en korktuğum şeye bindigimde şarkıya eşlik etmiştim çok mantıklı :)

Bende cok ise yariyor.
Tabi trafikte lunaparkta oldugu gibi gozlerin kapali bi sekilde katila katila eslik degilde. Etrafta olup bitene dikkatliyken, sarkiyla mirildanmak.

Bende cok ise yariyor.
Tabi trafikte lunaparkta oldugu gibi gozlerin kapali bi sekilde katila katila eslik degilde. Etrafta olup bitene dikkatliyken, sarkiyla mirildanmak.
Daha da bı heves geldi yarın bı Türkiye turu yapmasam bari ;)

Öncelikle arabaya bindikten sonra sadece arabayı sürmeye odaklanın. Müzik, cep telefonun sizi meşgul edecek mesaj sesi watsapp iletileri gibi. Yan ayna ayarlarınızı kör noktalarını görecek şekilde ayarlayın. Dikiz aynası sadece sizin arkadaki arabaları görmeniz içindir. Bazı hanımların yaptığı gibi makyaj vs için değil. Erkek sürücülerin sizi korna el hareketleri bakışları gibi şeylerle Can'ınızı sıkmasına izin vermeyin. Hem cinslerinize trafıkte pozitif ayrımcılık yapın yol verme park yaparken yardım etmek gibi. Kimse araba sürerken üstün yeteneklerle sürmüyor sizde ilerde çok iyi bir sürücü olacak sınız eminim. Allah'a dua edin ne kimseye zarar vermeyi nede kimseden zarar görmeyi nasip etme diye.

KıZkardeşiniz hazırlıksız yakalanmış :) Ama emin olun yanınızda arabasına bişey olacak diye ödü patlayıp hayt huyy olmadık şeylere bağıran bir adamdan iyidir :)) biz de arkadaşla ilk çıktığımızda tarlaya uçuyorduk nerdeyse :)) ama arkadaşım haddinden fazla soğuklanlıdır sağolsun, istersen birlikte giderken bir daha direksiyona geçmem dedim saçmalama sen ustalaşana kadar durmak yok devam edeceğiz dedi :)
Kendi arabam olsa daha rahat olurum sanırım.bende kasıyorum galiba.
Ne güzel şanslıymışsınız siz
Eşim sürücü kursundan bu hocadan ücretli ders al olmazsa diyor.kızkardeşim öyle yapmış adam direk trafiğe sokmuş.çok sakin rahatlatan bi hocaydı diyor

Back
X