Cesur ve Güzeller

:1shok: aaaaaaaa benimkide mi gitmiş
ama ben tickerfactoryden yapmıştım akannehir akannehir
piqi madem napalım akşam yine yaparız şakkıdı

cıtosum nasılsın cnm

eda müdür olcak bende onun sağ kolu:hulya:
kaydirigubbakcemile3bende çırak oluyum yanınızda o zaman banada iş ayarlankaydirigubbakcemile3bende iyiyim cnm oturuyom tükkanda yoldan gelene geçene bakıyom zemuszemus

:1shok: aaaaaaaa benimkide mi gitmiş
ama ben tickerfactoryden yapmıştım akannehir akannehir
piqi madem napalım akşam yine yaparız şakkıdı
bende bayağı uğraştım benimkini yapasıya ingilizcem kıt biraz yerlerini ters yapmışım ilkkaydirigubbakcemile3

evet canım kocikle ben daha 1 - 2 haftalık evliydik o resimde :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim::asigim::asigim:

günaydınnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Günaydın Derinciiiim hoşgeldiiin a.s.

Bugün evliliğimizin 19. aydönümü zemuszemus tanışmamızın ise 31. aydönümü hihoyyyt

oyy pasaklımmm sen ayları mıı sayıyosunn canım benimmŞeniz Allah bir ömür boyuu mutlu etsin bir yastıkta kocayınn!!!:Saruboceq:

evet canım, tanıştığımızdan beri böyle bir alışkanlığım var bilmiyorum zamanla geçer mi ama laelaelaelaelae
amin bu arada inşallah Rabbim hepimizin yuvasını korusun :Saruboceq:

sınav sonucu açıklanmış
ben yine kaybettim yine mafoldumbenmafoldumben

canım sonuç belli diyordun hazırlamıştın buna kendini ağlama nolur :gitme:

üzmeyeyim değil mi
ben 18 yaşındayım sanki önümde bir sürü şans var
son şansımdı o da gitti derin oda gitti nasıl üzmeyeyim
yaaww ben de 33 yaşındayım üniversite bitirdimm evde çocuğumla uğraşimmm hem de ders çalışmaya çalışıyorumm olmasa daa!!!a.s
ne olcakk kpss.ye girecemm!!olursaa!!:sm_confused:
sen elinden geleni yapıyorsann üzme kendini hayırlısını dile!:Saruboceq:
pasaklımm ben hiçç saymıyorum yaa:1no2: valla eşim yıldönümlerini bile unutuncaa ben de salladımmm gittiii o unutmadan benn unuttummm!!!:dilcikar:

kızçelerim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn artık izndeyim yaaa geç kalkıyorum yoksa kargalar pohunu şaappmadan kk daym normalde iş olunca oyle oluyor:hulya:
cnm ınavn içinde üzüldüm kolay değil ama napacaksın ...

pasaklım masallah nıce aylara

kılotumm yaa :sinifsinif: üzülme dıyemem ama kendının buna hazr olduğunu hep derdın
son şans dıyede düşünme cnm

selın h geldın
cıbıkım boğam sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…