Cesur ve Güzeller

yok la anama gelmedim akannehir
evdeyim simdi yemek yapcam..rahat rahat yaprak dökümüne bakmaki icin..tarif actimda..
size ii sohbetler :hulya:

yok la anama gelmedim akannehir
evdeyim simdi yemek yapcam..rahat rahat yaprak dökümüne bakmaki icin..tarif actimda..
size ii sohbetler :hulya:
öptümm canımm kolay gelsinn!!Şeniz
sen de miii izliinn dökülemeyen yapkraklarıı!!!!!akannehir

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar:​

gunaydın
pasaklım resım ekledım ama göremıyon demı :sinifsinif: dun gelen smashbox ve askımın aldığı kaktuslerı ekledım he bıde orıflame den sürme aldım onu

günaydın güzeller opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydın
pasaklım resım ekledım ama göremıyon demı :sinifsinif: dun gelen smashbox ve askımın aldığı kaktuslerı ekledım he bıde orıflame den sürme aldım onu

yok canım göremiyorum
kızlar gelince biri mail atar bana bakarım :kedi:

böcük alttaki imzamda kaç yıl kaç ay kaç gün yazıyo bana söyler misin
ben onları da göremiyorum da :kedi:

yok canım göremiyorum
kızlar gelince biri mail atar bana bakarım :kedi:

böcük alttaki imzamda kaç yıl kaç ay kaç gün yazıyo bana söyler misin
ben onları da göremiyorum da :kedi:
:sinifsinif:yavru ben imza neyim göremiyom senin:1shok:

günaydın lahana bebekiiim Şeniz

çitosuuuuuuuummmm Şeniz günaydın bitanem Şeniz
Şenizgünaydın bebekim nasılsın avatarında çok hoş olmuş kocikle ikinizin resmi demi:asigim::1hug:

günaydın canlarım
geldim gidiyorum
size selam vermeden iş yapmayayım dedim a.s.

ımzan yokkı:roflol:
bende bana soruyon sanıdm
takvımler kalktı baska bı sıteden bı arkadasım bana yaptı yoksa benımde olmuycaktı

günaydın canlarım
geldim gidiyorum
size selam vermeden iş yapmayayım dedim a.s.
zemuszemussizede günaydın lady hanım bu sıralar çok çalışıyorsunuz bakıyomdakaydirigubbakcemile3ne o müdürlük felanmı teklif edildi dört elle sarılıyon işe :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…