Cesur ve Güzeller

lady kendını naıslda bılıyon:roflol:

duygusal nan herzmn demışımdır 1 cocuk az dıye benım kardeslerımınde hep 1 dene ama ben 11 dene yapcam ınş
şaka bı yana annem bana dıokı 1 az 2 cok:roflol: artık sen evlenınce kac yaparsın bılmıyom
her anne aynı duyguları yasar emınım yaa sımdık benım annem yanımda yok o yuzden sorun deıl ama gelınce nolcak bılmıyom

kızlar bu aralar aslında anneme çok üzülüyorum. Ben tek çocuğum ve annemle aramda çok farklı bir bağ var. Babam menenjit hastası ve dolayısıyla pek baba sevgisiyle büyümedim. Annem benim herşeyim 17 yaşıma kadar annemle yattım. Onsuz yatamazdım öyle yani... Birde tek çocuk olduğum için biraz içime kapanık duygusal yetiştim. Annem sağolsun hiç birşeyin eksikliğini hissettirmedi bana. Herşeyi konuşup dertleştik şimdiye kadar. Fakat son zamanlarda annem çok tuhaf davranıyor. Bazen gece uyanıyorum balkonda ağlıyor. Neyin var diyorum hiç biraz bunaldım diyor. Sanırım evleneceğim bensiz kalacak diye üzülüyor. O kadar kafama taktım ki bu aralar anlatamam size.. Annem benim herşeyim babam zaten rahatsız bazen düşüp bayılıyor. şimdi diyorum keşke bir kardeşim olsaydı anneme destek olurdu gerçi o da çözüm değil ki herkes birgün yuvasını kurup gidecek.. Bu günlerde biraz karışığım anlayacağınız mafoldumben
oy kıyamam yaa senağlama senağlama senağlama
Allah yardımcınız olsun
çok uzak olmayacaksınız inşallah annenlerle :çok üzgünüm:
ne olursa olsun tek kızısın kolay değil yani :gitme:
baktım laydim yavrum tv yi diyosun demi:1shok:

evet :lepi:

kardelen stella cemrem hoşgelmişiniz kızlaropuyorumnanaktan
kardelen bu rep çok can yaktı:gitme:

duygusal nan herzmn demışımdır 1 cocuk az dıye benım kardeslerımınde hep 1 dene ama ben 11 dene yapcam ınş
şaka bı yana annem bana dıokı 1 az 2 cok:roflol: artık sen evlenınce kac yaparsın bılmıyom
her anne aynı duyguları yasar emınım yaa sımdık benım annem yanımda yok o yuzden sorun deıl ama gelınce nolcak bılmıyom

biliyok :delphin:

çok kardeşler birbirine hiç bağlı değiller yeminle :1closedeyes:
ne öle 5-6 tane ya :mymeka:
az olsun öz olsun
çok olup boş kardeş olacağına :delphin:
eşime baksan 6 kardeşler bi tane doğru düzgün kardeşi yok :bbo:

nan tv ne varr

cemre abla olan bızım arkadaslarımıza oluyo ılk defa nıckını gorduklerım oldu o konuda ben bırıne soru soruyom dığerı dalıyo balıklama
bıde aynı kısıler yok lınç ederler benı sımdık dıyıp dığer kısılere laf atıyo aslında kendı aralarında var mı gruplaşma
bunuda anlamıyom aslında herkesın tabıkı daha cana yakın olduğunu dusunduğu kısıler vardır
mesela ben lady ı pek sevmem:roflol: ama kılotu cok sevyom

valla 2 tane yaparım Allah nasip ederse.. Ne olursa olsun lazım bir kardeş...

oy kıyamam yaa senağlama senağlama senağlama
Allah yardımcınız olsun
çok uzak olmayacaksınız inşallah annenlerle :çok üzgünüm:
ne olursa olsun tek kızısın kolay değil yani :gitme:

evet :lepi:
Allahtan çok uzak olmayacağız.. Bir elim hep üstlerinde olacak...

biliyok :delphin:

çok kardeşler birbirine hiç bağlı değiller yeminle :1closedeyes:
ne öle 5-6 tane ya :mymeka:
az olsun öz olsun
çok olup boş kardeş olacağına :delphin:
eşime baksan 6 kardeşler bi tane doğru düzgün kardeşi yok :bbo:

Hayırsız olduktan sonra kardeş olmuş neye yarar o da doğru valla...

kızlar bu aralar aslında anneme çok üzülüyorum. Ben tek çocuğum ve annemle aramda çok farklı bir bağ var. Babam menenjit hastası ve dolayısıyla pek baba sevgisiyle büyümedim. Annem benim herşeyim 17 yaşıma kadar annemle yattım. Onsuz yatamazdım öyle yani... Birde tek çocuk olduğum için biraz içime kapanık duygusal yetiştim. Annem sağolsun hiç birşeyin eksikliğini hissettirmedi bana. Herşeyi konuşup dertleştik şimdiye kadar. Fakat son zamanlarda annem çok tuhaf davranıyor. Bazen gece uyanıyorum balkonda ağlıyor. Neyin var diyorum hiç biraz bunaldım diyor. Sanırım evleneceğim bensiz kalacak diye üzülüyor. O kadar kafama taktım ki bu aralar anlatamam size.. Annem benim herşeyim babam zaten rahatsız bazen düşüp bayılıyor. şimdi diyorum keşke bir kardeşim olsaydı anneme destek olurdu gerçi o da çözüm değil ki herkes birgün yuvasını kurup gidecek.. Bu günlerde biraz karışığım anlayacağınız mafoldumben

canm anlattıklarına gore annenin bu davranşları çok normal benm annmde ewlendiğimde çok kotu olmştu ama inan zamnla alışılıyor.. hayatın kanunu bu sende ewleneceksin yuvan olacak çockların olacak ve aieni brakmıosn sonçta gelip gidecek desteklerini fazlasyla receksn bence annnle ewlendkten sonrası için annecm işte yne beraber olacağz vs gibi şeleri paylaşp anneni bazı kayglakrından kurtarabilirsin sanıorm .. mutluluklar canm

canm anlattıklarına gore annenin bu davranşları çok normal benm annmde ewlendiğimde çok kotu olmştu ama inan zamnla alışılıyor.. hayatın kanunu bu sende ewleneceksin yuvan olacak çockların olacak ve aieni brakmıosn sonçta gelip gidecek desteklerini fazlasyla receksn bence annnle ewlendkten sonrası için annecm işte yne beraber olacağz vs gibi şeleri paylaşp anneni bazı kayglakrından kurtarabilirsin sanıorm .. mutluluklar canm

Çok sağol... Yani elimden geldiğince rahatlatmaya çalışıyorum ama faydalı olabiliyor muyum bilmiyorum. Atlatcaz artık zamanla. Hayırlısı olsun ne diyelim. Sonuçta ayrı yaşasak bile bana ihtiyacı olduğu her anda yanında olurum ben annemin. Oy özledim vallahi şimdi evde olacaktım da sarılacaktım :gitme:

Katar Ligi'nde oynanan Al Gharrafa-Al Khor maçında, bir korner pozisyonu sırasında maçı yöneten hakem sahaya 'küçük tuvaletini' yaptı.

Tuvaletini yaparken kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen hakem, daha sonra maçı kaldığı yerden yönetmeye devam etti.

hahaha :roflol:

Katar Ligi'nde oynanan Al Gharrafa-Al Khor maçında, bir korner pozisyonu sırasında maçı yöneten hakem sahaya 'küçük tuvaletini' yaptı.

Tuvaletini yaparken kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen hakem, daha sonra maçı kaldığı yerden yönetmeye devam etti.

hahaha :roflol:

ihtiyaç yavrum donunamı yapsın demidelikafadulden

Back
X