Cesur ve Güzeller

duygusall ben kımseye gtmedım bayramda hıc kımseye ohhhhhhhhhhhh oturdum durdum ama kurbanda öle olmuycakk
ohhhhhh anamda babamda ynımda olcakkaydirigubbakcemile2

yaw bi zor geldi ki anlatamam... bi de benim yenge tutturdu onlar sana hediye yüzük alıp gelmişler sen eli boş mu gitcen diye dar vakitte bana ayakkabı aldırttı. Zamanım yoktu o yüzden bi kaç yere baktık beğendiklerimin numarası yoktu hiç içime sinmeyen birşey almak zorunda kaldım. Vallahi verdiğim para da ciğerime oturdu... o paraya 3 çift ayakkabı alırdım.Zaten bizimki de kızdı delimisin bu kadar para verilir mi diiye gidip değiştircez hoşuna da gitmedi.... Ay sinir oluyorum benim işime karışan insanlardan. ben sonra aşkımla beraber alacaktım zaten ona bişey. Şimdi iyi mi oldu hem paracıklarım gitti hemde bizimki beğenmedi :oklava:

iyiyim nuranım batuhanda evi geziyor :emir_bebek:

bende sinir oldum nuranım elden bişey gelmiyor :olmaz:

sen nasılsın balım opuyorumnanaktan

öpem batuhanın yanaklarınıııŞenizŞeniz:asigim:

sinir olmamak elde değilkiikötükedihüsokötükedihüso
bende iyi sayılırımmkafamçokkarıştı

çok yakın arkadaşım 6 aydır ist da
çalıştığı firma oraya gönderdi
2ayda bir geliyor bir iki günn sonra hemen gerigidiyor
bayramda geldi ama biz doğru dürüst görüşemedikkkk

başbaşa gezcektik 1 gün kuzenleri takıldı peşine 2saat gezebildik ondada rahat rahat sohbet edemedikk
kuzenleri yüzünden
hasret gideremedik bugün yine gitti:gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlama

iyiyim nuranım batuhanda evi geziyor :emir_bebek:

bende sinir oldum nuranım elden bişey gelmiyor :olmaz:
sen nasılsın balım opuyorumnanaktan
noldu cano ? :bbo:
senağlama senağlama senağlama

yine başlama da :mymeka:

işyerinde msn mı açıyom nan :mymeka: :gitme:
:mymeka:

lady bak sıla 2.kez kustu sımdık bende kusmeyım 2.kez he
yazmışmış nan bkez yazdın onuda k baban gelcekmış bayramlasıp karısının yanına ıncekmış onu yazalı 3 gun olıyy

kaydirigubbakcemile5

kızlar pantollarım düşüyo yuzuğüm yerınden oynuyo ben cok zayfladım yaa :gitme:
kılo alcam dıe 1lt su 1 meyve suyu 3 açma yedım 3 kere wc ye gıttım sbh 9 dan berı

bende habire yiyorum kilo almak için

kızlar ben kayfaltımı edip gelem bir yere toz olmayın bugün ağşama kadar kkdayım inşallah kaygana yokken tadını çıkaremkaydirigubbakcemile4ışığım yanık olucak burdayım

afiyet olsunn cokacimcoook
günaydnnn ..
nasılsnnzzza.s.
hoşgeldinopuyorumnanaktan
selam kızlar kaydirigubbakcemile2

temem temem :gitme:
bende hergun bi tanede olsa yazdığımı düşünüyodum
şaka maka 4 gun öyle çabuk gectıki anlamadım affedin la beni senağlama

bı düşünem:kahve:

yaw bi zor geldi ki anlatamam... bi de benim yenge tutturdu onlar sana hediye yüzük alıp gelmişler sen eli boş mu gitcen diye dar vakitte bana ayakkabı aldırttı. Zamanım yoktu o yüzden bi kaç yere baktık beğendiklerimin numarası yoktu hiç içime sinmeyen birşey almak zorunda kaldım. Vallahi verdiğim para da ciğerime oturdu... o paraya 3 çift ayakkabı alırdım.Zaten bizimki de kızdı delimisin bu kadar para verilir mi diiye gidip değiştircez hoşuna da gitmedi.... Ay sinir oluyorum benim işime karışan insanlardan. ben sonra aşkımla beraber alacaktım zaten ona bişey. Şimdi iyi mi oldu hem paracıklarım gitti hemde bizimki beğenmedi :oklava:

alla alla o ne bee:mymeka:allahtan bıze karısan yok

oooo maaşallahh ne güzellkaydirigubbakcemile4

iyikide gidiyorum yoksa ev hiç çekilecek gibi değil :delphin:
ctesi gelicem gelir gelmez yazlığa gidicem pazar evime dönücem ptesi iş bası haftaya h sonu da kaynım evlenii onun telaşı olucak
gerçi bizi etkilemicek ama bizimle uğrasmaya yer kalmıcak :1closedeyes:

lady adana ya mı akannehir düğüne mı

nuran kılo alabılırsem topıc actım mutluluktan uctuğumuz haberlere benımkıde dıo yok sen cko ıyısın evlenınce alırsın ama ben sımdıde almak ıstıyom
27 beden gıyıyordum 26 ya düşmüşüm:gitme:

iyikide gidiyorum yoksa ev hiç çekilecek gibi değil :delphin:
ctesi gelicem gelir gelmez yazlığa gidicem pazar evime dönücem ptesi iş bası haftaya h sonu da kaynım evlenii onun telaşı olucak
gerçi bizi etkilemicek ama bizimle uğrasmaya yer kalmıcak :1closedeyes:

desene yoğun tempo içerisinde olcen ne güzel boşver kafanı dinle milletin kahrını çekeceğine -tatlicadiarzu-

selam kızlar kaydirigubbakcemile2
hosgeldinn :hulya:
sıla :asigim: bende onu hep yanımda ıstıyom bıkac saat yatmak kesmıyo bızı :jeyyar: ohh cok sanslısın bızde ınş o gunlerı goruruz

:asigim:
bende sasirdim,aslinda selcuk yapmazdi..belki rahatsizlik duyarim diye..ama bu sabah öptü kokladi..sanirim üzüldü geceleri yanliz yatiyorum diye..
gerci daha bilmiyor ... birisi.. beni geceleri yanliz birakti :tasfirlatanüye:
onu bilse kahrolur...

ben 3 günde 200 tl harcamışım akannehir yanı bı taksıtım boşa gıttı yaa

ne etcem ben markete gıttım 50 tl
gorumceme ayakkabı aldıık 2 tane bırını ben bırını askım 50 tl o
yemeklık 20 tl
ceyıslık 50
bı tanede bady aldım derken bıtmış avansım
aboow 5 hafta aylık alma zamanımız ben ne etcem ozmna kadr
bugunde 215 tl ablama vercem arcelık taksıtım

Son düzenleme:
selam kızlar Şeniz

Günaydın canım.Hoşgeldin a.s.

Stella hoşgeldin canım a.s.

bende habire yiyorum kilo almak için

afiyet olsunn cokacimcoook

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ya çok alakasz olacak konyla ama şu rep olayları nedr anlatabilecek var mı yoksa link verebilecek var mıı :uhm:

Back
X