Cesur ve Güzeller

duyduk duymadik dimen benim dayi kizi artik nisanli deel.. nisanlisi terk etmis sositososito
akannehirakannehirakannehir

citosummm hoşbldmm şimdi grdmm yazdğnı ..
özelden yazabilirsen yaz canm bana bu olayı
:delphin:canım yazmasına yazıcamda adminler siliyor msjımı az öncede nurana adres veriyordum özelden silmişler kafamçokkarıştıbenim msnem yoktu dimi sende CADIARZUordan anlatem diycektim

kızlar bu aralar aslında anneme çok üzülüyorum. Ben tek çocuğum ve annemle aramda çok farklı bir bağ var. Babam menenjit hastası ve dolayısıyla pek baba sevgisiyle büyümedim. Annem benim herşeyim 17 yaşıma kadar annemle yattım. Onsuz yatamazdım öyle yani... Birde tek çocuk olduğum için biraz içime kapanık duygusal yetiştim. Annem sağolsun hiç birşeyin eksikliğini hissettirmedi bana. Herşeyi konuşup dertleştik şimdiye kadar. Fakat son zamanlarda annem çok tuhaf davranıyor. Bazen gece uyanıyorum balkonda ağlıyor. Neyin var diyorum hiç biraz bunaldım diyor. Sanırım evleneceğim bensiz kalacak diye üzülüyor. O kadar kafama taktım ki bu aralar anlatamam size.. Annem benim herşeyim babam zaten rahatsız bazen düşüp bayılıyor. şimdi diyorum keşke bir kardeşim olsaydı anneme destek olurdu gerçi o da çözüm değil ki herkes birgün yuvasını kurup gidecek.. Bu günlerde biraz karışığım anlayacağınız mafoldumben

mafoldumben canım üzüldüm annişine :delphin:
kendini üzme tatlımmmm :delphin:
kız nickin de tam seni anlatıyoo yerimseniben

kılottt askımmm sefklımm nassın lady gıbı deılsın bızı hıc yalnız bırakmadın Şeniz

kk nolıy laa

neyse yemeğe kacar gelırm hemencık

sıla hayrlısı olsun ne dıyım ya uzluyom ben ayrılıklara

nan tv ne varr

cemre abla olan bızım arkadaslarımıza oluyo ılk defa nıckını gorduklerım oldu o konuda ben bırıne soru soruyom dığerı dalıyo balıklama
bıde aynı kısıler yok lınç ederler benı sımdık dıyıp dığer kısılere laf atıyo aslında kendı aralarında var mı gruplaşma
bunuda anlamıyom aslında herkesın tabıkı daha cana yakın olduğunu dusunduğu kısıler vardır
mesela ben lady ı pek sevmem:roflol: ama kılotu cok sevyom
tv de ünlü biri vardı kk üyesi :lepi:
sen mi beni sevmiin :hulya:
mümkünatı yok :roflol:
Allahtan çok uzak olmayacağız.. Bir elim hep üstlerinde olacak...

Hayırsız olduktan sonra kardeş olmuş neye yarar o da doğru valla...
iyiki yakınsınız :gitme:
anacım uzakta
,istediği gibi davranıyolar bana
ama artık davranamayacaklar
çok güçlüyüm çok :lepi:
dün kocem le babası kavga ediyolar ben kahkaha atıp tv izledim :roflol:
lady bızde 5 kardesız:lepi:

ben cok cocuk etcemm ınş
et et jhayırsız olmasınlar da :ecrin_bebek:
canımŞeniz

gördüm evet çok güzel çıkmış bizim galeta:nazar:

hoş bulduk canım benimopuyorumnanaktan
çok tatlıydı ya :asigim:
duyduk duymadik dimen benim dayi kizi artik nisanli deel.. nisanlisi terk etmis sositososito
:roflol: :hooray:
Katar Ligi'nde oynanan Al Gharrafa-Al Khor maçında, bir korner pozisyonu sırasında maçı yöneten hakem sahaya 'küçük tuvaletini' yaptı.

Tuvaletini yaparken kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen hakem, daha sonra maçı kaldığı yerden yönetmeye devam etti.

hahaha :roflol:
:roflol: :roflol:
ben niye giremiyom kk ya
siz niye burdasınız la :mymeka:
nerde olcaktık :roflol:
KK öldü sandim demin :akannehir:

:roflol:

kılottt askımmm sefklımm nassın lady gıbı deılsın bızı hıc yalnız bırakmadın Şeniz

kk nolıy laa

emme hayırsız ettiniz beni ya :gitme:
ben sizsiz naparıom ya
yeminle yatmadan bile yarın işe gidicem kızlarla konusucam diye çok mutluydum evdeki onca tatsızlıklara rağmen
bana böle yapmayın nan :çok üzgünüm:
güzeller nasılsınız?

nazarım h geldim naber kuşum Şeniz

ben sizsiz naparıom ya
yeminle yatmadan bile yarın işe gidicem kızlarla konusucam diye çok mutluydum evdeki onca tatsızlıklara rağmen

ladyoşuma bu kadar yüklenmeyin len kızın işi varmış işte :mymeka:sabahtan beri gelen vurdu giden vurdu garibime:teselli:şimdi serdoşumdan uçan tekme geliyor haaa

kk nolıy laa

ben bu konuda üzülmedim :umursamaz:

güzeller nasılsınız?
:asigim:
tv de ünlü biri vardı kk üyesi :lepi:
sen mi beni sevmiin :hulya:
mümkünatı yok :roflol:

iyiki yakınsınız :gitme:
anacım uzakta
,istediği gibi davranıyolar bana
ama artık davranamayacaklar
çok güçlüyüm çok :lepi:
dün kocem le babası kavga ediyolar ben kahkaha atıp tv izledim :roflol:

et et jhayırsız olmasınlar da :ecrin_bebek:

çok tatlıydı ya :asigim:

:roflol: :hooray:

:roflol: :roflol:

nerde olcaktık :roflol:

:1ninca:

akannehirakannehirakannehirbanlandım sandım bir an kkya giremeyince

ben sizsiz naparıom ya

hadi len ordan...daha az önce kendini ele verdin,erken kalkamadim(uykumu bölemedim senin icin ) ,kalksaydin erkenden gelirdin KK ya görüsürdük :dilcikar: :1closedeyes:
karsinda bir avukat oldugunu unutma,söledigin her lafi sana geri iade eder kötükedihüso

Back
X