Cesur ve Güzeller

sıla kim la o:1ninca:

duygusal 48 ıdım oruca baslamadan 45 e ındım oruc bıtı 42 falanım sanırm :gitme:

lady adana ya mı akannehir düğüne mı

he düğüne :delphin:
desene yoğun tempo içerisinde olcen ne güzel boşver kafanı dinle milletin kahrını çekeceğine -tatlicadiarzu-
aynen öyle yapıcam güzel bi tarih oldu gitmem için kaydirigubbakcemile2
ben 3 günde 200 tl harcamışım akannehir yanı bı taksıtım boşa gıttı yaa

ne etcem ben markete gıttım 50 tl
gorumceme ayakkabı aldıık 2 tane bırını ben bırını askım 50 tl o
yemeklık 20 tl
ceyıslık 50
bı tanede bady aldım derken bıtmış avansım
aboow 5 hafta aylık alma zamanımız ben ne etcem ozmna kadr
bugunde 2150 tl ablama vercem arcelık taksıtım
2150 nerden vercen ablana
:1shok:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ya çok alakasz olacak konyla ama şu rep olayları nedr anlatabilecek var mı yoksa link verebilecek var mıı :uhm:

artık ilgilenmesek iyi olur ya :bbo: çok sinir bozucu bi konu :sinifsinif:

böcüğüm ya naptın sen balık hapı içsene bende çok zayıftım faydasını gördüm şimdi 53 - 55 arasıyım

nan çenesi düşük hatunlar yarım saat yoktum laa sayfa sayfa yazmışınız kafamçokkarıştı

az ısındım laa spor işe yaradı hihoyyyt
sıla ablamm :roflol:

gunaydın cemre abla ama ben daha uymak ıstıyommm
ulaa evde saat 8de kalkardım bıde 6da uyandım uyamadım :mymeka: ne bıcım pıs huy yaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ladyy peki canmm eltim biliosa ondan öğrenirimmm :
konunun içeriğini okumadım çok
geyiktekilerin çok rep alması kimilerini rahatzıs etmiş kapanılmasını sıfırlanılmasını istediler
ama arkadaslarımızın üyeliğini sildirmesiyle ilgili hiç bi bilgim yok :1no2:
bilmek de istemiyorum açıkçası :bbo:
abboww bı 0 yanlış olmuş:roflol:215 tl olcak o nan

:roflol:

cemremmm hoşgeldin
bonibon dedinde acıktım bennn
fırında makarna böreki yapacam şimcik akannehir

günaydın bitanelerim bonibonlarımopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
nan çenesi düşük hatunlar yarım saat yoktum laa sayfa sayfa yazmışınız kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan

az ısındım laa spor işe yaradı hihoyyyt
sıla ablamm :roflol:

konunun içeriğini okumadım çok
geyiktekilerin çok rep alması kimilerini rahatzıs etmiş kapanılmasını sıfırlanılmasını istediler
ama arkadaslarımızın üyeliğini sildirmesiyle ilgili hiç bi bilgim yok :1no2:
bilmek de istemiyorum açıkçası :bbo:

:roflol:

anladm canmm ya ne fark eder ki şu rep e nie takıosalar biz insanlara aldığı rep puanları ile yaklaşmıors herşeyden once onlarda buyursaydlar geyiklere nese .... mademse saol arkadaşm

gunaydın cemre abla ama ben daha uymak ıstıyommm
ulaa evde saat 8de kalkardım bıde 6da uyandım uyamadım :mymeka: ne bıcım pıs huy yaa

cemremmm hoşgeldin
bonibon dedinde acıktım bennn
fırında makarna böreki yapacam şimcik akannehir

hoş bulduk güzellerimopuyorumnanaktan
arkadaşların gittiğinde ben ordaydım ya:çok üzgünüm:

:asigim:
bende sasirdim,aslinda selcuk yapmazdi..belki rahatsizlik duyarim diye..ama bu sabah öptü kokladi..sanirim üzüldü geceleri yanliz yatiyorum diye..
gerci daha bilmiyor ... birisi.. beni geceleri yanliz birakti :tasfirlatanüye:
onu bilse kahrolur...
senağlama
sıla kim la o:1ninca:
ben lan ben senağlama
anladm canmm ya ne fark eder ki şu rep e nie takıosalar biz insanlara aldığı rep puanları ile yaklaşmıors herşeyden once onlarda buyursaydlar geyiklere nese .... mademse saol arkadaşm

rep toplamak için geyiğe gelmeleri gerekmiyoki
arada derdimvara gidiyom oraya iki satır bişi yazim yine rep alıyom
çok saçma valla rep açıksa istediğim yerde rep kullanırım
belki özel bişi yazıcam alla alla ya :1closedeyes:

kızlar bu aralar aslında anneme çok üzülüyorum. Ben tek çocuğum ve annemle aramda çok farklı bir bağ var. Babam menenjit hastası ve dolayısıyla pek baba sevgisiyle büyümedim. Annem benim herşeyim 17 yaşıma kadar annemle yattım. Onsuz yatamazdım öyle yani... Birde tek çocuk olduğum için biraz içime kapanık duygusal yetiştim. Annem sağolsun hiç birşeyin eksikliğini hissettirmedi bana. Herşeyi konuşup dertleştik şimdiye kadar. Fakat son zamanlarda annem çok tuhaf davranıyor. Bazen gece uyanıyorum balkonda ağlıyor. Neyin var diyorum hiç biraz bunaldım diyor. Sanırım evleneceğim bensiz kalacak diye üzülüyor. O kadar kafama taktım ki bu aralar anlatamam size.. Annem benim herşeyim babam zaten rahatsız bazen düşüp bayılıyor. şimdi diyorum keşke bir kardeşim olsaydı anneme destek olurdu gerçi o da çözüm değil ki herkes birgün yuvasını kurup gidecek.. Bu günlerde biraz karışığım anlayacağınız mafoldumben

Back
X