Cesur ve Güzeller

ya ladym olur mu ben niler yaptım onun d.gününde... ya yapmaz olaydım -tatlicadiarzu- geçen yıl çiçek yollamıştı e bu yılda alır diye düşündüm haliyle... ben hediye derdinde değilim bi çiçek gönlümü almaya yeterdi..

kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

güle güle cipsim bizde seni öpüyoruz Şeniz

slmm:) bende geldim:dance:

eeeeeee abbbbbbblllllaaaaaaaaaaammmmm ben geldim dedim :çok üzgünüm: hani karşılama.

geldim geldim burtadayım Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bak seni öpüyom al bide çiçek verem saa a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

eeeeeee abbbbbbblllllaaaaaaaaaaammmmm ben geldim dedim :çok üzgünüm: hani karşılama.
biz karsıladık ya kaydirigubbakcemile2
selam kızlar ben bu akşam çıkıyorum bayram tatiline.

kaydirigubbakcemile2
tatile çıkamasak da çalışmayacağım için seviniyom
bana bol uyku lazım yüzüme renk gelsin
hortlak gibin oldum ya laelaelaelaelae

her sene aynısını ypacak değil ya -tatlicadiarzu-
bi öpücük bile yetmeli sevdiceğe :jeyyar:
ben ne bilim ya :1no2:
kiz piyasada yok.. davaya gelmicekmis.. ariyoruz acmiyor Çok üzgünüm çoook
Çok üzgünüm çoook
hoşbuldummopuyorumnanaktan
menun oldum ladyvereliniortak

ne güzel nikkin var kaydirigubbakcemile2
bende memnun oldum :içelim:

ben öyle düşünmüyorum.. Yapacak alacak durumu olmasa zaten beklemem.. ama özel günlerde bir çiçekte olsa almalı... :umursamaz:

günaydın pasaklım nasılsın kuzumŞeniz

çitosum iyiyim canım saol sen de iyisin kaygana gidiyo ya sırnaşık şey

niye hesap veriyorsunki yavrum.. öyle seylere cevap bile verme lmaz:

kiz kayboldu akannehir

ya ne biliyim öyle bi imaj mı bıraktım acaba diye üzüldüm benim hiç aklımın ucundan geçmez öyle bir şey mafoldumben

nereye kayboldu be akannehir

ay üzülme bitanecim bak düşünmüş yemeğe çıkarmış en azından
eşim evlendik ilk doğum günümde ne hediye aldı ne pasta aldı ne çiçek aldı ne yemeğe götürdü annemler geldi de evde ses oldu yoksa hiç sanki normal bi günmüş gibi geçecekti
o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 gün 3 gün durmadan ağladım kavga ettim eşimle
değişen hiç bişi olmadı
ben kendimi üzdüğümle kaldım ağladığımla kaldım yazık değil mi sana da üzme kendini Şeniz

pasaklım o ilaç şeysi geldimi meel attıydım

aldım canım çok iyi ya kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

ooooooooohh süperr sositososito sositososito sositososito

duygusall bu erkekler hamuru odundan sanırım
ama ben cıcek pek sevmem
ben sevmedıkce o alır
kaktus severım kaktus almıyo
gül orkıde neyım
ahada aksm orkıdemın cıceği buruşmuş ona ı bakmıyon mu dedı
al gotr sen bak dıycektım
bıde onun ıcın özel saksı özel toprak özek ılac aldım 30 tl gıttı anlıycann 150 tl falanda cıcek
ben o parayla neler alırdım neler

nan allah seni netmiye böcük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
güldürdün beni allah senide güldürsün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…