hangi cehenneme kayboldu
allam ya kuzum yemee götürdü ya seni :bbo:
hediye çiçek şart mı :hulya:
emme memnuniyetsizsin ee :tomato:
Şeniz
kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
slmm:) bende geldim:dance:
eeeeeee abbbbbbblllllaaaaaaaaaaammmmm ben geldim dedim :çok üzgünüm: hani karşılama.
biz karsıladık ya kaydirigubbakcemile2eeeeeee abbbbbbblllllaaaaaaaaaaammmmm ben geldim dedim :çok üzgünüm: hani karşılama.
selam kızlar ben bu akşam çıkıyorum bayram tatiline.
pilli bebek opuyorumnanaktan
h geldin
ben lady :CüvCüv:
geldim geldim burtadayım Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bak seni öpüyom al bide çiçek verem saa a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ablüşümmmmm:) :teytey:
her sene aynısını ypacak değil ya -tatlicadiarzu-ya ladym olur mu ben niler yaptım onun d.gününde... ya yapmaz olaydım -tatlicadiarzu- geçen yıl çiçek yollamıştı e bu yılda alır diye düşündüm haliyle... ben hediye derdinde değilim bi çiçek gönlümü almaya yeterdi..
Çok üzgünüm çoookben ne bilim ya :1no2:
kiz piyasada yok.. davaya gelmicekmis.. ariyoruz acmiyor Çok üzgünüm çoook
hoşbuldummopuyorumnanaktan
menun oldum ladyvereliniortak
günaydın pasaklım nasılsın kuzumŞeniz
niye hesap veriyorsunki yavrum.. öyle seylere cevap bile vermelmaz:
kiz kayboldu akannehir
çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben
pasaklım o ilaç şeysi geldimi meel attıydım
kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
ne güzel nikkin var kaydirigubbakcemile2
bende memnun oldum :içelim:
ablamla bulduk nickimi:) teşekkür ederimsositososito
buarada bu sayfalar çok yavaş açılıor yaw.. ondan geç görüp geç karşılık veriyorum..
bıraktım üzülmeyi tanrıçam.. zamanla öğretcem eğitcem adam etcem ben onuklava:
sorun del şekercik yerimseniben
süle bakem sen mamanı yidinmi :ecrin_bebek:
ya ne biliyim öyle bi imaj mı bıraktım acaba diye üzüldüm benim hiç aklımın ucundan geçmez öyle bir şey mafoldumben
nereye kayboldu be akannehir
ben hastayım abloş:ecrin_bebek: mama çekmior canım..:1no2:
duygusall bu erkekler hamuru odundan sanırım
ama ben cıcek pek sevmem
ben sevmedıkce o alır
kaktus severım kaktus almıyo
gül orkıde neyım
ahada aksm orkıdemın cıceği buruşmuş ona ı bakmıyon mu dedı
al gotr sen bak dıycektım
bıde onun ıcın özel saksı özel toprak özek ılac aldım 30 tl gıttı anlıycann 150 tl falanda cıcek
ben o parayla neler alırdım neler
bileyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teselli:
ama olsun sen yinede mamanı ye emi ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?