inşallah cnm. tabiki bi ilişkide önemli olan güven mutluluk ve huzur verebilior olması.. en önemliside seni kendinden çok düşünebilior olması.. bunlar varsa zaten gerisini de çok sorun etmeye değmez.. gönlünüz hoş olsunopuyorumnanaktan
pıllıbebek bende bayılıyomm
abımlere ablamlara yengemlere -tatlicadiarzu-
lahana kaktus cok guzel bı bıtkı yaa bende farklı sukulentlerı var evlenınce evıme götrcem ınş
hala ınanamıyom duygum o parayı nasıl kıydı ben 30 tl saksı toprak alırken bıle ulaa baksana şuna ddım kendı kendıme
bardak takımı gordum ceyısıme bundan ıkı tane alırdım dedım:roflol:
:) bu ciddiydi dmi:uhm:
eğer öyleyse ne mutlu sanada cnm.. aile bağları çok önemli..
klava:
valla şu an çok ihtiyacım var bitane içmeye kaydirigubbakcemile3 Ay sinirden gülüyom walla... Ya benim kadar ince bi kıza yapılır mı bu? ben onun doğum gününde neler yapıyorum adam benimkinde neler yapıyo??
kazma ki ne kazma.. hiç bir işe yaramıyorlar anca ahkam kesmeini biliyolar.. Yok onu yapma yok bunu giyme yok efendim seni sevdiğim için kıskanıyorum. iki öp sev herşey o sanki. Biraz da romantik olsalar ne vardı sanki??
Şimdi yapsın böyle yarın öbür gün evlenince adam edicem ben onuuuuklava:
aferim tabiki aplalar herşeyi biliryerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol:pıllıbebek bende bayılıyomm
abımlere ablamlara yengemlere -tatlicadiarzu-
oh iyi yapmış :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-cicek sart ..olurmu ciceksiz :1closedeyes:
selcuk sagolsun daima getirir cicek falan :icecream:
bir kez bana zambak getirmisti..tabiki simay kucagimdyi cicegi teslim alirken.hooop kopardi kizimiz :sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol::) bu ciddiydi dmi:uhm:
eğer öyleyse ne mutlu sanada cnm.. aile bağları çok önemli..
sana tabiki :roflol: :roflol: :roflol:kardelen kime neye gülüyon nann
sıla
şart tabı
bundan sonra kendımı ona gore ayarlayım barı
ayy yazık ya benımkınede gelen gıden elledı ılk ciça soluyo yavas yavas
mok var ellıyolar gercek dıom
sahımı dıolar ee onlar hıc cıcek almıyolar ondan
:1closedeyes:
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he öle bizde yengelerimizi çok severüz demi ama sırnaşık şey
benım uşak dedıydı ınanmamıştım
bız yunanıstana gıdıyokk hemde beleşşşzemuszemus
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, 24 Eylül’den itibaren Türk azınlığın yoğun olarak yaşadığı Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesine otobüs seferleri düzenleyecek.
Kamil Koç’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul ve Bursa’daki Kamil Koç noktalarında, 16 Eylül itibariyle yeni hat bilet satışına başlandı.
İlk etapta İskeçe ve Gümülcine’ye Bursa ve İstanbul’dan karşılıklı düzünlenecek seferlere büyük ilgi olduğu belirtilerken, Dedeağaç Arzivi, Aratos, Antahori, Linos, Polianthos, Yassıköy, Koptero, Amaksedes, Sunio, Selero ve Kimmeria da hizmet ağı içine dahil edildi.
Kamil Koç otobüsleri, ayrıca Sapçı ve Gümicine’den güzergah dışındaki merkezlere servis hizmeti verecek.
benım uşak dedıydı ınanmamıştım
bız yunanıstana gıdıyokk hemde beleşşşzemuszemus
ahanda anam bana mama verdiopuyorumnanaktan
kaktus kolay en zor zamanı saksı değişım zamanı
çakıl taslaır bulcan özel toprak bulcann falan
benımkıler büyüdüler ablası
bebecık sefmıyom onlardan nefret edıyom sen cok şanslısın benım yanımda
valla şekerim evlendikten sonraa daha iyi ederim diye düşünüp kandırma kendini çünkü olmeyooo öyle bişey, hatta evlendikten sonra biraz daha kalınlaşıyolarç
:kedi:-
:roflol: :roflol: :roflol:
kaktus kolay en zor zamanı saksı değişım zamanı
çakıl taslaır bulcan özel toprak bulcann falan
benımkıler büyüdüler ablası
bebecık sefmıyom onlardan nefret edıyom sen cok şanslısın benım yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?