Cesur ve Güzeller

sağol canımm:asigim:

pıllıbebek bende bayılıyomm
abımlere ablamlara yengemlere -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende cidden kaktüs beslicem en kolay bakım kaktüste zati

:) bu ciddiydi dmi:uhm:
eğer öyleyse ne mutlu sanada cnm.. aile bağları çok önemli..

he öle bizde yengelerimizi çok severüz demi ama sırnaşık şey

valla şekerim evlendikten sonraa daha iyi ederim diye düşünüp kandırma kendini çünkü olmeyooo öyle bişey, hatta evlendikten sonra biraz daha kalınlaşıyolarç

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, 24 Eylül’den itibaren Türk azınlığın yoğun olarak yaşadığı Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesine otobüs seferleri düzenleyecek.

Kamil Koç’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ıstanbul ve Bursa’daki Kamil Koç noktalarında, 16 Eylül itibariyle yeni hat bilet satışına başlandı.

ılk etapta ıskeçe ve Gümülcine’ye Bursa ve ıstanbul’dan karşılıklı düzünlenecek seferlere büyük ilgi olduğu belirtilerken, Dedeağaç Arzivi, Aratos, Antahori, Linos, Polianthos, Yassıköy, Koptero, Amaksedes, Sunio, Selero ve Kimmeria da hizmet ağı içine dahil edildi.

Kamil Koç otobüsleri, ayrıca Sapçı ve Gümicine’den güzergah dışındaki merkezlere servis hizmeti verecek.

benım uşak dedıydı ınanmamıştım
bız yunanıstana gıdıyokk hemde beleşşşzemuszemus

pıllıbebek bende bayılıyomm
abımlere ablamlara yengemlere -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:
bende eşimin ailesine -tatlicadiarzu-
cicek sart ..olurmu ciceksiz :1closedeyes:
selcuk sagolsun daima getirir cicek falan :icecream:
bir kez bana zambak getirmisti..tabiki simay kucagimdyi cicegi teslim alirken.hooop kopardi kizimiz :sinifsinif:
oh iyi yapmış :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-
:) bu ciddiydi dmi:uhm:
eğer öyleyse ne mutlu sanada cnm.. aile bağları çok önemli..
:roflol: :roflol: :roflol:
kardelen kime neye gülüyon nann
sana tabiki :roflol: :roflol: :roflol:

kaktus kolay en zor zamanı saksı değişım zamanı
çakıl taslaır bulcan özel toprak bulcann falan
benımkıler büyüdüler ablası

bebecık sefmıyom onlardan nefret edıyom sen cok şanslısın benım yanımda

son 6,5 saat kaldı cıkmama -tatlicadiarzu- ohh az kaldı

yaa ben bugunu hala ctesı sanıyomm :bbo: ıcımde öle pis bı hıs var

ne yunanistanamı gidiyon hemide beleş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ahanda anam bana mama verdiopuyorumnanaktan

afiyet olsun gısgardaşımcokacimcoook

orası yakınmış ondn kaçamak ederık dıo:jeyyar:
akdenızede bol bol hemde beleşe gıderık hele bı evlenek
senınle esınde gelır demı nan

hepinizin mesanesi var mı bende
özelime atın la bağa çavuk :ecrin_bebek:

valla şekerim evlendikten sonraa daha iyi ederim diye düşünüp kandırma kendini çünkü olmeyooo öyle bişey, hatta evlendikten sonra biraz daha kalınlaşıyolarç

sana da kopyalıyım duygularımı:)))

benim ki yol iz bilmiyo anam.. belki inanmayacaksınız ama benden önce de hiç bir ilişkisi olmamış. Zaten tanıyoruz biliyoruz akraba. Çok düzgün bir çocuk çokta sevdim. dürüst en azından. Ama herkes dörtdörtlük değil işte. Bu adam biraz düz bir adam. Bilmiyo düşünemiyo böyle şeyleri herhalde... Ama zamanla evlenince anlaşırız birbirimizin isteklerine cevap veririz diye düşünüyorum... baktın olmadı ne yapcam öyle kabul etcem. Tamam bu bir eksi olcak ama yanında daha fazla artıları var. Beni kendinden fazla düşünüp kolluyor. Bunu bir başkasında yaşamadım. Bana güven veriyor huzur doluyum onun yanında.. Beni dinliyor yapma dediğim şeyleri yapmıyor ve aynı şekilde onunda rahatsız olduğu şeyleri ben yapmıyorum.. Karşılıklı hoşgörü olduktan sonra herşey çözülür.. evlilik bir yuvayı paylaşmak herşeyden önce özveri ve anlayış ister. ben bunu başaracağımıza inanıyorum

neyse ben çıkam bare bürsürü iş beni bekliyo bide daha benümküsü belkim eve erken gelir alış verişe giderük
hayden beni özleyin anacım byyyyyyyy

ya msn demeyin yarama tuz basıyonuzzz mafoldumben 2 gündür msn kullanamıyorum şu lanet şey geldi yüklemeden açılmıyo dedi yükledim bu sefer de açılmıyo.. evde de aynı şey oldu yükledim yine çalışmıyo... kafayı yicemmmmm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…