Cesur ve Güzeller

ben öyle düşünmüyorum.. Yapacak alacak durumu olmasa zaten beklemem.. ama özel günlerde bir çiçekte olsa almalı... :umursamaz:
o zaman sölücen ona ben bunlardanj hoşlanırım odun gibi gelme diye -tatlicadiarzu-
ablamla bulduk nickimi:) teşekkür ederimsositososito
buarada bu sayfalar çok yavaş açılıor yaw.. ondan geç görüp geç karşılık veriyorum..
geç olsun ama gelsin kaydirigubbakcemile2

masraf ettirdi nan sana

karnımdakı kurtlarda bıgun ıstıfa etcekler ama ne zmn
zavallılar oructan benı gurulduyo:roflol:

olm ne gülüyon bee ben cıcek sevmemkı kaktus sevıyom yetıstırıyom cıcek dalında guzel

öle deme nen..benim kocam cok romantikdir,özel günlerede cok önem verir :kedi:
dün dolabinda bir paket gördüm,aslinda hic huyum degildir dolabini düzeltmek,dün bayramda giyecegi gömlegini actim ( paketten cikardim) ve ütüledim..asarken gördüm..yazzzik paketin üzerine kazak falan örtmüs.. kaydirigubbakcemile3
kalp seklindeydi kutu..herhalde benim icin yavvv :uhm: :asigim:

iftara gittigimizde ceketimi aldi asti ( tabiki annemin ceketinide)
sandalyemizi cekti oturttu bizi falan filan Şeniz

haklısın lady onuda ben masraf ettırdım ne vardı herıfle kavga etcek hemen bı özur cıceği
bıde dun mektubunu okudu nan dıo bunu ben mı yazmışım:mymeka:
ben özur dılemedımkı ayu sankı ben yazdımmm

-tatlicadiarzu- hakikaten hee virilir mi o kadar para

üzgünüm karışmak gibi olmasın ama:çok üzgünüm: biz kadınların en büyük hatası bi erkeği sevgimizle değiştirebileceğimizi sanmak galiba.. yorulduğumuzla kalırız bence:1no2:
benim ki yol iz bilmiyo anam.. belki inanmayacaksınız ama benden önce de hiç bir ilişkisi olmamış. Zaten tanıyoruz biliyoruz akraba. Çok düzgün bir çocuk çokta sevdim. dürüst en azından. Ama herkes dörtdörtlük değil işte. Bu adam biraz düz bir adam. Bilmiyo düşünemiyo böyle şeyleri herhalde... Ama zamanla evlenince anlaşırız birbirimizin isteklerine cevap veririz diye düşünüyorum... baktın olmadı ne yapcam öyle kabul etcem. Tamam bu bir eksi olcak ama yanında daha fazla artıları var. Beni kendinden fazla düşünüp kolluyor. Bunu bir başkasında yaşamadım. Bana güven veriyor huzur doluyum onun yanında.. Beni dinliyor yapma dediğim şeyleri yapmıyor ve aynı şekilde onunda rahatsız olduğu şeyleri ben yapmıyorum.. Karşılıklı hoşgörü olduktan sonra herşey çözülür.. evlilik bir yuvayı paylaşmak herşeyden önce özveri ve anlayış ister. ben bunu başaracağımıza inanıyorum

romantık olsunda cıcek almasın anacım yazık ona gtcek paraya versın ben o paraya neler alırım
suan cok kıymetlı oyuzden öle dıyom sanrım
ılerde arar mıyım nan bana cıcek almıyo dıeCADIARZU
benımkıde cok kıbardır ablası kaydirigubbakcemile3

a.s. tmm sen öle diorsan demekki yemeliyim:) ablalar herşeyi biliropuyorumnanaktan

aferim tabiki aplalar herşeyi biliryerimseniben

sanada hayırlı cumalar kso cum a.s.

karnımdakı kurtlarda bıgun ıstıfa etcekler ama ne zmn
zavallılar oructan benı gurulduyo:roflol:

olm ne gülüyon bee ben cıcek sevmemkı kaktus sevıyom yetıstırıyom cıcek dalında guzel

tamam bundan böle benimde favori çiçem kaktüs :lepi:

lahana kaktus cok guzel bı bıtkı yaa bende farklı sukulentlerı var evlenınce evıme götrcem ınş

hala ınanamıyom duygum o parayı nasıl kıydı ben 30 tl saksı toprak alırken bıle ulaa baksana şuna ddım kendı kendıme
bardak takımı gordum ceyısıme bundan ıkı tane alırdım dedım:roflol:

inşallah cnm. tabiki bi ilişkide önemli olan güven mutluluk ve huzur verebilior olması.. en önemliside seni kendinden çok düşünebilior olması.. bunlar varsa zaten gerisini de çok sorun etmeye değmez.. gönlünüz hoş olsunopuyorumnanaktan

cicek sart ..olurmu ciceksiz :1closedeyes:
selcuk sagolsun daima getirir cicek falan :icecream:
bir kez bana zambak getirmisti..tabiki simay kucagimdyi cicegi teslim alirken.hooop kopardi kizimiz :sinifsinif:

sıla
şart tabı
bundan sonra kendımı ona gore ayarlayım barı
ayy yazık ya benımkınede gelen gıden elledı ılk ciça soluyo yavas yavas
mok var ellıyolar gercek dıom
sahımı dıolar ee onlar hıc cıcek almıyolar ondan
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…