o zaman sölücen ona ben bunlardanj hoşlanırım odun gibi gelme diye -tatlicadiarzu-ben öyle düşünmüyorum.. Yapacak alacak durumu olmasa zaten beklemem.. ama özel günlerde bir çiçekte olsa almalı... :umursamaz:
geç olsun ama gelsin kaydirigubbakcemile2ablamla bulduk nickimi:) teşekkür ederimsositososito
buarada bu sayfalar çok yavaş açılıor yaw.. ondan geç görüp geç karşılık veriyorum..
duygusall bu erkekler hamuru odundan sanırım
ama ben cıcek pek sevmem
ben sevmedıkce o alır
kaktus severım kaktus almıyo
gül orkıde neyım
ahada aksm orkıdemın cıceği buruşmuş ona ı bakmıyon mu dedı
al gotr sen bak dıycektım
bıde onun ıcın özel saksı özel toprak özek ılac aldım 30 tl gıttı anlıycann 150 tl falanda cıcek
ben o parayla neler alırdım neler
ama ben cıcek pek sevmem
ben sevmedıkce o alır
gül orkıde neyım
bıde onun ıcın özel saksı özel toprak özek ılac aldım 30 tl gıttı anlıycann 150 tl falanda cıcek
ama ben cıcek pek sevmem
ben sevmedıkce o alır
gül orkıde neyım
benim ki yol iz bilmiyo anam.. belki inanmayacaksınız ama benden önce de hiç bir ilişkisi olmamış. Zaten tanıyoruz biliyoruz akraba. Çok düzgün bir çocuk çokta sevdim. dürüst en azından. Ama herkes dörtdörtlük değil işte. Bu adam biraz düz bir adam. Bilmiyo düşünemiyo böyle şeyleri herhalde... Ama zamanla evlenince anlaşırız birbirimizin isteklerine cevap veririz diye düşünüyorum... baktın olmadı ne yapcam öyle kabul etcem. Tamam bu bir eksi olcak ama yanında daha fazla artıları var. Beni kendinden fazla düşünüp kolluyor. Bunu bir başkasında yaşamadım. Bana güven veriyor huzur doluyum onun yanında.. Beni dinliyor yapma dediğim şeyleri yapmıyor ve aynı şekilde onunda rahatsız olduğu şeyleri ben yapmıyorum.. Karşılıklı hoşgörü olduktan sonra herşey çözülür.. evlilik bir yuvayı paylaşmak herşeyden önce özveri ve anlayış ister. ben bunu başaracağımıza inanıyorumüzgünüm karışmak gibi olmasın ama:çok üzgünüm: biz kadınların en büyük hatası bi erkeği sevgimizle değiştirebileceğimizi sanmak galiba.. yorulduğumuzla kalırız bence:1no2:
hoşgeldn pillibebeckk ayy bu nasıl abla kardeşcsewgisi çok hoş açıkcasıı maşallah yaa
öle deme nen..benim kocam cok romantikdir,özel günlerede cok önem verir :kedi:
dün dolabinda bir paket gördüm,aslinda hic huyum degildir dolabini düzeltmek,dün bayramda giyecegi gömlegini actim ( paketten cikardim) ve ütüledim..asarken gördüm..yazzzik paketin üzerine kazak falan örtmüs.. kaydirigubbakcemile3
kalp seklindeydi kutu..herhalde benim icin yavvv :uhm: :asigim:
iftara gittigimizde ceketimi aldi asti ( tabiki annemin ceketinide)
sandalyemizi cekti oturttu bizi falan filan Şeniz
a.s. tmm sen öle diorsan demekki yemeliyim:) ablalar herşeyi biliropuyorumnanaktan
karnımdakı kurtlarda bıgun ıstıfa etcekler ama ne zmn
zavallılar oructan benı gurulduyo:roflol:
olm ne gülüyon bee ben cıcek sevmemkı kaktus sevıyom yetıstırıyom cıcek dalında guzel
inşallah cnm. tabiki bi ilişkide önemli olan güven mutluluk ve huzur verebilior olması.. en önemliside seni kendinden çok düşünebilior olması.. bunlar varsa zaten gerisini de çok sorun etmeye değmez.. gönlünüz hoş olsunopuyorumnanaktanbenim ki yol iz bilmiyo anam.. belki inanmayacaksınız ama benden önce de hiç bir ilişkisi olmamış. Zaten tanıyoruz biliyoruz akraba. Çok düzgün bir çocuk çokta sevdim. dürüst en azından. Ama herkes dörtdörtlük değil işte. Bu adam biraz düz bir adam. Bilmiyo düşünemiyo böyle şeyleri herhalde... Ama zamanla evlenince anlaşırız birbirimizin isteklerine cevap veririz diye düşünüyorum... baktın olmadı ne yapcam öyle kabul etcem. Tamam bu bir eksi olcak ama yanında daha fazla artıları var. Beni kendinden fazla düşünüp kolluyor. Bunu bir başkasında yaşamadım. Bana güven veriyor huzur doluyum onun yanında.. Beni dinliyor yapma dediğim şeyleri yapmıyor ve aynı şekilde onunda rahatsız olduğu şeyleri ben yapmıyorum.. Karşılıklı hoşgörü olduktan sonra herşey çözülür.. evlilik bir yuvayı paylaşmak herşeyden önce özveri ve anlayış ister. ben bunu başaracağımıza inanıyorum
romantık olsunda cıcek almasın anacım yazık ona gtcek paraya versın ben o paraya neler alırım
suan cok kıymetlı oyuzden öle dıyom sanrım
ılerde arar mıyım nan bana cıcek almıyo dıeCADIARZU
benımkıde cok kıbardır ablası kaydirigubbakcemile3
pıllıbebek bende bayılıyomm
abımlere ablamlara yengemlere -tatlicadiarzu-
nan ne cıddısıı
sbh berı dert yanıyom burda bebecık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?