Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesin yavrimu özlettin kendini Şeniz
yok canım eşim hep yanımda benim gitmez beni bırakıp bi yere
arkadaşını tanıyorum evini yurdunu biliyorum ne kadar hasta olduğunu da biliyorum bi kaç saat arkadaşına baktı geldi
ne gibi değişiklikler oldu sılam akannehir
çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben
çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben
kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan![]()
hangi cehenneme kayboldu
kiz kayboldu akannehir
allam ya kuzum yemee götürdü ya seni :bbo:çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben
leydüm kardeşim pillibebecik uyandı geliyo sennen tanışmaya
pasaklım özelden meel adresini verde atam sana
valla şu an çok ihtiyacım var bitane içmeye kaydirigubbakcemile3 Ay sinirden gülüyom walla... Ya benim kadar ince bi kıza yapılır mı bu? ben onun doğum gününde neler yapıyorum adam benimkinde neler yapıyo??evet biraz kabalık etmiş tatlım ya
ama neyseki yemeğe ço-ıkmışsınız onuda yapmayabilirdi değilmi
iyi tarafına da bak belki bayramda daha çok sevindirecek seni Şeniz
üzülme tatlım zictired iç bi tane sende çok işe yarayooo :roflol:
kıs bu erkeklerin çoğu böle kazma zatiklava:
klava:
klava:
doğum günü özel günler falan bende azcık takıntılıyım:kedi:
eskiden bütün arkadaşlarımı arar doğum günlerini kutlardımm hediye neyim alırdım
bende onlardan hiç olmazsa aramalarını beklerdimm
herkesi d.gününü kutladım beni kimse arayan bile olmadıııı d.günümdee
o yüzden
kimseden hiç bişey beklemiyorum
beklemediğim için üzülmüyorum da artık
kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan![]()
doğum günü özel günler falan bende azcık takıntılıyım:kedi:
eskiden bütün arkadaşlarımı arar doğum günlerini kutlardımm hediye neyim alırdım
bende onlardan hiç olmazsa aramalarını beklerdimm
herkesi d.gününü kutladım beni kimse arayan bile olmadıııı d.günümdee
o yüzden
kimseden hiç bişey beklemiyorum
beklemediğim için üzülmüyorum da artık
slmm:) bende geldim:dance: