• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

nerelerdesin yavrimu özlettin kendini Şeniz

yok canım eşim hep yanımda benim gitmez beni bırakıp bi yere
arkadaşını tanıyorum evini yurdunu biliyorum ne kadar hasta olduğunu da biliyorum bi kaç saat arkadaşına baktı geldi

ne gibi değişiklikler oldu sılam akannehir

niye hesap veriyorsunki yavrum.. öyle seylere cevap bile verme :olmaz:

kiz kayboldu akannehir

çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben

çok sinirlerim bozuk.. dün güzel bir yere götürdü beni yemek yedik. Ne bir çiçek ne bir hediye öylee yanii. Geçen sene işyerime çiçek yollamıştı onu bile yapmadı.. Sonra da dedi bayramda ailece hediyeni vercem dedi. ne saçma adam ya!!! doğum günüm madem bayramda vercen insan bir çiçek alır. Hiç ince değil ben doğum günleri olsun özel günlere çok takıntılıyımdır.. Sorun hediye değil. Hiç almasın problem yok. Ama insan bir çiçek almaz mı ya??? hasta oldum vallahi biliyodum ben böyle olcanı... mafoldumben

evet biraz kabalık etmiş tatlım ya
ama neyseki yemeğe ço-ıkmışsınız onuda yapmayabilirdi değilmi
iyi tarafına da bak belki bayramda daha çok sevindirecek seni Şeniz
üzülme tatlım zictired iç bi tane sende çok işe yarayooo :roflol:

kıs bu erkeklerin çoğu böle kazma zati :oklava: :oklava: :oklava:

kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

doğum günü özel günler falan bende azcık takıntılıyım:kedi:
eskiden bütün arkadaşlarımı arar doğum günlerini kutlardımm hediye neyim alırdım
bende onlardan hiç olmazsa aramalarını beklerdimm
herkesi d.gününü kutladım beni kimse arayan bile olmadıııı d.günümdee
o yüzden
kimseden hiç bişey beklemiyorum
beklemediğim için üzülmüyorum da artık

kızlar ben çıkıyorum hepicinize iyi sohbetler bugün kaygana evine gidiyor yine 3 gün yok bende ablama gitcem çok mutluyum öptüm hepiniziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

güle güle:a015:
kaynana efinemi gidiyorrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ne güzelllllllll:lepi::lepi:

kiz kayboldu akannehir
hangi cehenneme kayboldu :delphin:
allam ya kuzum yemee götürdü ya seni :bbo:
hediye çiçek şart mı :hulya:
emme memnuniyetsizsin ee :tomato:
leydüm kardeşim pillibebecik uyandı geliyo sennen tanışmaya

Şeniz

:oklava:
evet biraz kabalık etmiş tatlım ya
ama neyseki yemeğe ço-ıkmışsınız onuda yapmayabilirdi değilmi
iyi tarafına da bak belki bayramda daha çok sevindirecek seni Şeniz
üzülme tatlım zictired iç bi tane sende çok işe yarayooo :roflol:
valla şu an çok ihtiyacım var bitane içmeye kaydirigubbakcemile3 Ay sinirden gülüyom walla... Ya benim kadar ince bi kıza yapılır mı bu? ben onun doğum gününde neler yapıyorum adam benimkinde neler yapıyo??

kıs bu erkeklerin çoğu böle kazma zati :oklava: :oklava: :oklava:

kazma ki ne kazma.. hiç bir işe yaramıyorlar anca ahkam kesmeini biliyolar.. Yok onu yapma yok bunu giyme yok efendim seni sevdiğim için kıskanıyorum. iki öp sev herşey o sanki. Biraz da romantik olsalar ne vardı sanki??
Şimdi yapsın böyle yarın öbür gün evlenince adam edicem ben onuuuu :oklava:

eskiden bütün arkadaşlarımı arar doğum günlerini kutlardımm hediye neyim alırdım
o yüzden

onlar eskidendi kuzum :teselli:
şimdi doğumgunlerini unutuyorlar
face çıktı face hatırlatıyo da kutluyolar
benim eşim hatırlasın gerisi önemli değil valla :delphin:

yuppiiii :lepi:

o yüzden

bende beklememeliyim aslında.. sonra böyle hüsran yaşıyorum-tatlicadiarzu-

Back
X