Gebeliğe Hazırlık Cesur bir konu: Onamsız gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamdır.
İyi forumlar size

Ben sorgulamak ve yargılamak için sormadım ki

insanlar bu yola yönelik yorum yaptı

Neyse

sanırım kadınları yargılayan / olayı kişiselleştiren yorumlara yanıt vermeyi kesmem gerekiyor

alt tarafı sosyolojik bir şey paylaşmak istedim. Var olan bir gerçekliği, hemcinslerimizin yaşadığı durumu. Daha önce bir çok yerde konuşulan bir şeyi Türk kadınıyla konuşmak istedim.

eğer yargısız tarafsız suçlama olmadan paylaşımda bulunursanız memnuniyetle okuyup yorum yazarım ama dalaşa girmek ya da her kişiye olayın kişisel olmadığını açıklamak beni yoruyor

Cnm etrafımda var kuaförüm bir çok bayanın hamile kalıp aldirmadigini doğurduğunu biliyorum hatta bir müşterim evli biri ile birlikte idi çocuğu istemedi kürtaj için götürdüğü dr dan kaçmıştı doğurdu adamın haberi yok 5 yaşında adama babalık davası açtı ama adam kabul etmedi oda kendi nüfusuna aldı etraf nasıl karşıladı dersen yadirgayarak baktı kimse de iyi ki dogurmussun demedi ailesi sahip çıkmadı. Umarım sorunun cevabını bu msj ile alırsın

Ilgincmis aslında, hiç aklıma gelmez böyle bir şey ama, dedikleri gibi evlenmek istemeyen adamları ikna etmek için yapabilirler, zaten ünlülerde de görüyoruz kadın doğurmak üzereyken evleniyorlar . Soner sarikabadayi en son öyleydi, kadın 9 aylık hamileydi, nikahın ertesi günü doğurdu.
Bir de çok zengin , unlu adamlardan doğurup hayatını garanti altına almak isteyen kadınlar da çok. Turkiyede de gördük örneklerini. Valla kadının aklıyla kimse dalga geçmesin, kadın isterse amerika başkanından bile hamile kalır

Aa bi sn evet ünlüleri düşünmedim

Cem Yılmaz Ahu Yaptu olayı da bu

hem de Ahu Cansu Derenin arkadaşıydı yani

Kaya Çilingiroğlu Ferrari de de öyle

Grinşn elli tonunda da Chrşstion kadındoğuma yollatıp doğum kontrol uygulattırıyodu di mi

Şarkıcı Emrah’ın olayı gibi. Adam bir gecelik ilişki gözüyle bakmış ama kadın hamile kalıp çocuk yapmış. O yüzden sonuna kadar istemedi o çocuğu maalesef. Çocuk mahkeme koridorlarında büyüdü. Sonuçta babası olduğu ispatlandı ama bu neyi değiştirdi tartışılır.. üzücü ve yıpratıcı süreçler..
Partneri hamile kaldı diye evlenenler de var tabi. Bu kişinin insafına kalmış. Çocuk biraz büyüyünce de boşanıyorlar genelde.

Ünlülerde örnekler çooook. Durumu normalleştiriyorlar ne yazıkki. Artık insanlar hızlı bir şekilde evlenince akıllarda tek bir soru: acaba hamile mi? :)

Acun Şeyma ile evlendiğinde kızları zaten doğmuş büyümüştü. Amaç durumu kamufle etmek olamaz neden evlendi bilmiyorum
Evet ama olay adamdan vocuk yapmak

o cocukla evlenebiliyosa evlenir, evlenemiyosa da para koparirim diye dudubuyo olabilirler

nitekim ikisini de yapti

maltepe köprüsünün altında spermlerm çalındı diyen bir dede vardı bir de.
bu tarz konularda ilk aklıma gelen o oluyor nedense.
kendisi başka bir kadınla evli çocukları olan bir dedeyken; kızı yaşındaki bir kadın, kendisinin çocuğunu doğurmuştu. şimdi ikinciyi doğurdu onda da mı çaldılar spermlerini bilemiycem
dedeye sahip çıkmışlar anlayacağımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…