Tamamdır.Konuyu yapan kadınlar ahlaki olarak sevşyeli mi seviyesiz bir davranışta mı bu tartışılır
etik bulmama hakkınız var. Kaldı ki ben en başta dedim herhalde kimse etik bulmaz diye .
Seviye den kastım bir şeyi tartışma seviyesi
Ben sorgulamak ve yargılamak için sormadım kiBunu sormaya sorgulamaya gerek yok insanlar kendi tercihleri ile yaşar. Şimdi biz burda yaa çok iyi yapıyorlar deyip alkış tutsak ne olacak yada yerden yere vursak ne olacak kimse kimsenin aklı ile yaşamıyor bizlerde kimsenin yaşantısını sorgulayacak değiliz.
TeşekkürlerTamamdır.
İyi forumlar size
Cnm etrafımda var kuaförüm bir çok bayanın hamile kalıp aldirmadigini doğurduğunu biliyorum hatta bir müşterim evli biri ile birlikte idi çocuğu istemedi kürtaj için götürdüğü dr dan kaçmıştı doğurdu adamın haberi yok 5 yaşında adama babalık davası açtı ama adam kabul etmedi oda kendi nüfusuna aldı etraf nasıl karşıladı dersen yadirgayarak baktı kimse de iyi ki dogurmussun demedi ailesi sahip çıkmadı. Umarım sorunun cevabını bu msj ile alırsınNeyse
sanırım kadınları yargılayan / olayı kişiselleştiren yorumlara yanıt vermeyi kesmem gerekiyor
alt tarafı sosyolojik bir şey paylaşmak istedim. Var olan bir gerçekliği, hemcinslerimizin yaşadığı durumu. Daha önce bir çok yerde konuşulan bir şeyi Türk kadınıyla konuşmak istedim.
eğer yargısız tarafsız suçlama olmadan paylaşımda bulunursanız memnuniyetle okuyup yorum yazarım ama dalaşa girmek ya da her kişiye olayın kişisel olmadığını açıklamak beni yoruyor
Aa bi sn evet ünlüleri düşünmedimIlgincmis aslında, hiç aklıma gelmez böyle bir şey ama, dedikleri gibi evlenmek istemeyen adamları ikna etmek için yapabilirler, zaten ünlülerde de görüyoruz kadın doğurmak üzereyken evleniyorlar . Soner sarikabadayi en son öyleydi, kadın 9 aylık hamileydi, nikahın ertesi günü doğurdu.
Bir de çok zengin , unlu adamlardan doğurup hayatını garanti altına almak isteyen kadınlar da çok. Turkiyede de gördük örneklerini. Valla kadının aklıyla kimse dalga geçmesin, kadın isterse amerika başkanından bile hamile kalır
Acun Şeyma ile evlendiğinde kızları zaten doğmuş büyümüştü. Amaç durumu kamufle etmek olamaz neden evlendi bilmiyorumAh bi sn Acun u unuttum ya
ona da boyle olmus olabilir:)
Ünlülerde örnekler çooook. Durumu normalleştiriyorlar ne yazıkki. Artık insanlar hızlı bir şekilde evlenince akıllarda tek bir soru: acaba hamile mi? :)Aa bi sn evet ünlüleri düşünmedim
Cem Yılmaz Ahu Yaptu olayı da bu
hem de Ahu Cansu Derenin arkadaşıydı yani
Kaya Çilingiroğlu Ferrari de de öyle
Grinşn elli tonunda da Chrşstion kadındoğuma yollatıp doğum kontrol uygulattırıyodu di mi
Evet ama olay adamdan vocuk yapmakAcun Şeyma ile evlendiğinde kızları zaten doğmuş büyümüştü. Amaç durumu kamufle etmek olamaz neden evlendi bilmiyorum
Ilgincmis aslında, hiç aklıma gelmez böyle bir şey ama, dedikleri gibi evlenmek istemeyen adamları ikna etmek için yapabilirler, zaten ünlülerde de görüyoruz kadın doğurmak üzereyken evleniyorlar . Soner sarikabadayi en son öyleydi, kadın 9 aylık hamileydi, nikahın ertesi günü doğurdu.
Bir de çok zengin , unlu adamlardan doğurup hayatını garanti altına almak isteyen kadınlar da çok. Turkiyede de gördük örneklerini. Valla kadının aklıyla kimse dalga geçmesin, kadın isterse amerika başkanından bile hamile kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?