Gebeliğe Hazırlık Cesur bir konu: Onamsız gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sunilka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
168
62
48
Merhaba

Aslında cevap vermesi cesaret isteyen bir konu.

Merak ettim bazı kadınlar korunuyorum diye yalan söyleyip sevgililerinden hamile kalıyorlarmış

Yıllar önce ara ara kulağıma gelirdi işte kondomu deldi hamile kaldı ama sevgilisi evlenmedi, doğum kontrol hapını gizlice bıraktı böylece çcouk bahanesiyle evliliği hızlandırdı diye

Şimdi bir de IVF gibi tedavileri yapmaya üşenen doğal yoldan bebek isteyen ama sperm bankası şansı olmayan kadınlar, gözlerine kestirdikleri kişilerden çocuk yapıyorlarmış. İşte beklenti olmadan evlilik istemeden sadece çocuk için

Evet hiç biri dürüst değil. Bu kısmında hemfikiriz yani yargılama kısmını pas geçelim.

Böyle yapan tanıdığınız insanalr var mı?

Kadınlar Kulubü’nde her şeyle ilgili bilgi oluyor ben de merak edip sordum

sevgiler öpücükler

(Düzeltme: ya sağolun kadınları yargılamadınız da benim merakım neden yargılandı onu anlayamıyorum)

Son düzenleme:
Milletin ne yaptığından size ne peki...

Neden merak ettiğinizi aşırı merak ettim.
Aslında bir tanıdığım (çok yakın arkadaşım değil ama işte arkın arkı olduğundan biliyorum) doğruysa tabii oral seksten sonra enjektörle spermleri alıp hamile kalmaya çalışıyormuş. Ama dedikodu da olabilir

Baktım Boris diye ünlü bir tenisçinin sperm çalınması işte güya millete örnek olmuş
Ben de işte merak ettim bizim toplumda var mı

Babasız çocuk büyütmek kolay olmaz diye düşünüyorum, bir sperm kalmıştı hırsızlığı olmayan ona da el atılmış demekki
Evet baya baya hırsızlıklar oluyormuş

yurtdışında açılan davalar var ama genelde kanıtlanamıyor

cinsel ilişki = gebelik riskinin iki tarafça göze alınması diyormuş genelde mahkemeler

türkiye de bi benzeri davayı hatırlamıyorum ama

Bence bi insan böyle bir saçmalık yapıyorsa kimseye anlatamaz.

Bu arada kocası ikinci çocuğu istemediği için hapı gizlice bırakan kadınları biliyorum

orada da onam yok ama işte evli oldukalrı ve zaten bir çocukları olduğu için kulağa daha yumuşak geliyor

Kimse kimsenin uçkur bekçisi değil ister evlenip çocuk yapar ister evlenmeden yapar kimseyi ilgilendirmez ikincisi fazla merak iyi değildir cnm

Böyle setler filan varmış

çok acaip değil mi ya

Eklentiler

• F9625930-92C7-478F-8E7E-0D30EE543123.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 66
Kimse kimsenin uçkur bekçisi değil ister evlenip çocuk yapar ister evlenmeden yapar kimseyi ilgilendirmez ikincisi fazla merak iyi değildir cnm
Ne var

böyle bir gerçeklik varsa konuşabiliriz

bireysel olarka yargılamadığımız sğrece. Ben haklı haksız yapsın yapmasın demiyorum ki

Merakım da sizi ilgilendirmez

siz kendi ilginizi çeken konuları okuyup yazarsınız çok isterseniz

Çok fazla araştırma yapmışsınız ama neden bu kadar araştırdınız orasını merak ettim ben. Bir arkadaşım demeyin çünkü hiç inandırıcı gelmedi
Hahaha yok benim arkadaşım değil

zaten bu seti filan kullandığını duymadım

yurtdışı sitelerinde okudum valla bunalr yazıyordu

ama türk sitelerinde açıkça konuşulmamış

ben de konuyu açmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…