Milletin ne yaptığından size ne peki...Merhaba
Aslında cevap vermesi cesaret isteyen bir konu.
Merak ettim bazı kadınlar korunuyorum diye yalan söyleyip sevgililerinden hamile kalıyorlarmış
Yıllar önce ara ara kulağıma gelirdi işte kondomu deldi hamile kaldı ama sevgilisi evlenmedi, doğum kontrol hapını gizlice bıraktı böylece çcouk bahanesiyle evliliği hızlandırdı diye
Şimdi bir de IVF gibi tedavileri yapmaya üşenen doğal yoldan bebek isteyen ama sperm bankası şansı olmayan kadınlar, gözlerine kestirdikleri kişilerden çocuk yapıyorlarmış. İşte beklenti olmadan evlilik istemeden sadece çocuk için
Evet hiç biri dürüst değil. Bu kısmında hemfikiriz yani yargılama kısmını pas geçelim.
Böyle yapan tanıdığınız insanalr var mı?
Kadınlar Kulubü’nde her şeyle ilgili bilgi oluyor ben de merak edip sordum
sevgiler öpücükler
Konuyu tartışma isteğimden size ne ?Milletin ne yaptığından size ne peki...
O tarz işleri çevirenlerin sorunları bunlar...Konuyu tartışma isteğimden size ne ?
Aslında bir tanıdığım (çok yakın arkadaşım değil ama işte arkın arkı olduğundan biliyorum) doğruysa tabii oral seksten sonra enjektörle spermleri alıp hamile kalmaya çalışıyormuş. Ama dedikodu da olabilirNeden merak ettiğinizi aşırı merak ettim.
Onları ilgilendirir o zaman sorun olup olmamasıO tarz işleri çevirenlerin sorunları bunlar...
Yargılanacak bir şey yok ki..Onları ilgilendirir o zaman sorun olup olmaması
zaten tam da sizin gelip yargılamanızı bekliyorlardı
Evet baya baya hırsızlıklar oluyormuşBabasız çocuk büyütmek kolay olmaz diye düşünüyorum, bir sperm kalmıştı hırsızlığı olmayan ona da el atılmış demekki
Bence bi insan böyle bir saçmalık yapıyorsa kimseye anlatamaz.Aslında bir tanıdığım (çok yakın arkadaşım değil ama işte arkın arkı olduğundan biliyorum) doğruysa tabii oral seksten sonra enjektörle spermleri alıp hamile kalmaya çalışıyormuş. Ama dedikodu da olabilir
Baktım Boris diye ünlü bir tenisçinin sperm çalınması işte güya millete örnek olmuş
Ben de işte merak ettim bizim toplumda var mı
Bilmem kiBence bi insan böyle bir saçmalık yapıyorsa kimseye anlatamaz.
Kimsenin böyle bir IQ sahibi olduğunu ben kabul etmek istemiyorum.Bilmem ki
Yaptığını haklı görüyorsa demek
Haha valla IQ yorumlayamam gayet çakalca yöntemler akıllarına geliyor :))Kimsenin böyle bir IQ sahibi olduğunu ben kabul etmek istemiyorum.
Kimse kimsenin uçkur bekçisi değil ister evlenip çocuk yapar ister evlenmeden yapar kimseyi ilgilendirmez ikincisi fazla merak iyi değildir cnmMerhaba
Aslında cevap vermesi cesaret isteyen bir konu.
Merak ettim bazı kadınlar korunuyorum diye yalan söyleyip sevgililerinden hamile kalıyorlarmış
Yıllar önce ara ara kulağıma gelirdi işte kondomu deldi hamile kaldı ama sevgilisi evlenmedi, doğum kontrol hapını gizlice bıraktı böylece çcouk bahanesiyle evliliği hızlandırdı diye
Şimdi bir de IVF gibi tedavileri yapmaya üşenen doğal yoldan bebek isteyen ama sperm bankası şansı olmayan kadınlar, gözlerine kestirdikleri kişilerden çocuk yapıyorlarmış. İşte beklenti olmadan evlilik istemeden sadece çocuk için
Evet hiç biri dürüst değil. Bu kısmında hemfikiriz yani yargılama kısmını pas geçelim.
Böyle yapan tanıdığınız insanalr var mı?
Kadınlar Kulubü’nde her şeyle ilgili bilgi oluyor ben de merak edip sordum
sevgiler öpücükler
Çok fazla araştırma yapmışsınız ama neden bu kadar araştırdınız orasını merak ettim ben. Bir arkadaşım demeyin çünkü hiç inandırıcı gelmediBöyle setler filan varmış
çok acaip değil mi ya
Ne varKimse kimsenin uçkur bekçisi değil ister evlenip çocuk yapar ister evlenmeden yapar kimseyi ilgilendirmez ikincisi fazla merak iyi değildir cnm
Hahaha yok benim arkadaşım değilÇok fazla araştırma yapmışsınız ama neden bu kadar araştırdınız orasını merak ettim ben. Bir arkadaşım demeyin çünkü hiç inandırıcı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?