Demekki sizin de öyle bir niyetiniz var ki araştırma soruşturma içine girmişsiniz.. Sizde eleştiriye kapaliysaniz konu açmayın ozamanNe var
böyle bir gerçeklik varsa konuşabiliriz
bireysel olarka yargılamadığımız sğrece. Ben haklı haksız yapsın yapmasın demiyorum ki
Merakım da sizi ilgilendirmez
siz kendi ilginizi çeken konuları okuyup yazarsınız çok isterseniz
Bekar mısınız? Kaç yaşındasınız?Hahaha yok benim arkadaşım değil
zaten bu seti filan kullandığını duymadım
yurtdışı sitelerinde okudum valla bunalr yazıyordu
ama türk sitelerinde açıkça konuşulmamış
ben de konuyu açmak istedim
Size bir şey yaptığım yok bir şeyleri abartıyorsunuz. Ama neyi?Ben zaten şikayette bulundum
Bulunduğumu size söyledim
Ve nedenlerimi de açıkça belirttim
sSiz utanmak yerine, bir de benimyine sağlık sorunumu konuştuğum bir özel mesajı yayınlıyorsunuz:)
e bunu da şikayet edeceğim
Yaptığınız şey, imalarınız çok ayıp
bir kadının hemcinsine bunu yapması akıl alır gibi değil
Anlamak adına arkadaşlardan yardım istiyorum.Diğer hanımlardan da özür diliyorum
kontrolüm dışında iki kişi arasındaki özel mesajlaşmalar, konu dışındaki bir başlığın altında
ben yönetime şikayette bulunmuştum ve çocuk gibi insanların gözü önünde atışmamak adına Merve Hanım a özel mesaj atmıştım
buna maruz kaldığınız için üzgünüm
Ancak benden kaynaklı değil
Bu konudan mı bahsediyor. Bu konuya yazdığın yorumlardanEki Görüntüle 2756896
Bunu buraya ekliyorum ki arkadaşlar görsünler. Sizi gayet de ciddiye alıp konunuza yorum yaptım. Neyi neye yordunuz gerçekten bağdaştıramadım.
Eki Görüntüle 2756898
Sevgili @Mune takdir sizin.
Demekki sizin de öyle bir niyetiniz var ki araştırma soruşturma içine girmişsiniz.. Sizde eleştiriye kapaliysaniz konu açmayın ozaman
Sizden kaynaklı olan şey, özel mesajlaşmalarımızın insanları meşgul etmesiAnlamak adına arkadaşlardan yardım istiyorum.Evet benden kaynaklı. Ne hikmetse infertilite konuşurken vicdansız ilan edildim.
İnan anlamıyorum ben burda ne oluyo.Bu konudan mı bahsediyor. Bu konuya yazdığın yorumlardan
Bence bu sana bi suikast. Bandan yeni döndüğün içinİnan anlamıyorum ben burda ne oluyo.
Bu meşguliyet onlar için çok da sorun teşkil etmeyecektir zira yardım istiyorum anlayan anlatsın diye. Kendi adınıza özür dilediniz top bana atıldı. Sizlik sorun kısmı ortadan kalktı.Sizden kaynaklı olan şey, özel mesajlaşmalarımızın insanları meşgul etmesi
yayınlayan sizsiniz
Özelden yardım isteyinBu meşguliyet onlar için çok da sorun teşkil etmeyecektir zira yardım istiyorum anlayan anlatsın diye. Kendi adınıza özür dilediniz top bana atıldı. Sizlik sorun kısmı ortadan kalktı.
Yalnız açtığınız konu çok seviyeli bir konu değil ki? Neyi merak edip araştırdığınızda hiç etik olmayan bir olay karşımıza çıkıyor.Özelden yardım isteyin
açtığım başlığı oyun alanına çevirmeniz ve seviyeyi düşürmeniz beni rahatsız ediyor
Konuştuğunuz konu beni de ortak eden bir konu. Özelde istediğinizi yapın
mesajların ekran fotoğraflarını - yaptığınız gibi- çekin ve istediğinizle danışın
yakamdan bir düşün lütfen
İleride de açtığım bir başlığa yazmamanızı mesafe korumanızı rica edeceğim
rahatsız ediyorsunuz beni
Konuyu yapan kadınlar ahlaki olarak sevşyeli mi seviyesiz bir davranışta mı bu tartışılırYalnız açtığınız konu çok seviyeli bir konu değil ki? Neyi merak edip araştırdığınızda hiç etik olmayan bir olay karşımıza çıkıyor.
Sizin adınıza üzüldüm. İnşallah bulursunuz denginizi.Özelden yardım isteyin
açtığım başlığı oyun alanına çevirmeniz ve seviyeyi düşürmeniz beni rahatsız ediyor
Konuştuğunuz konu beni de ortak eden bir konu. Özelde istediğinizi yapın
mesajların ekran fotoğraflarını - yaptığınız gibi- çekin ve istediğinizle danışın
yakamdan bir düşün lütfen
İleride de açtığım bir başlığa yazmamanızı mesafe korumanızı rica edeceğim
rahatsız ediyorsunuz beni
BilmukabeleSizin adınıza üzüldüm. İnşallah bulursunuz denginizi.
Bunu sormaya sorgulamaya gerek yok insanlar kendi tercihleri ile yaşar. Şimdi biz burda yaa çok iyi yapıyorlar deyip alkış tutsak ne olacak yada yerden yere vursak ne olacak kimse kimsenin aklı ile yaşamıyor bizlerde kimsenin yaşantısını sorgulayacak değiliz.ben neden kişisel eleştiriliyorum ki? Böyle bir niyetim yok. Bu kişisel değil toplumsal bir konu
ha diyelim niyetim var. O durumda ben insanlara iki şey sorabilirim
1-Sizce doğru mu yapıyorum (o zaman ahlaki /değersel eleştiri hakkı doğar)
2- Nasıl yapabilirim (ahlaki olup olunmadığı sorulmuyordur yöntem teknik soruluyordur)
Benim için bir miktar magazinsel bir miktar da sosyolojik bir kavramı tartılmak istedim
bu tartışmayı gidip müslüman kadınlar derneği sayfasında yapmadım. Modern açık bir platform olduğunu düşündüğüm Kadınlar Kulubunde yaptım
siz böyle bir niyetim olduğunu düşünebilirsiniz elbette. Ama bana cevap hakkı doğduğunda ben zaten kendimle ilgili olmadığını aöylemişim. Siz kimsiniz ki üsteliyorsunuz
eğer böyle bir niyetim olsaydı da kendi arkamda dururdum. Ve zaten araştırdığım bir şeyi, konuya vakıf olmayan kişilere danışmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?