Gebeliğe Hazırlık Cesur bir konu: Onamsız gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten şikayette bulundum
Bulunduğumu size söyledim
Ve nedenlerimi de açıkça belirttim

sSiz utanmak yerine, bir de benimyine sağlık sorunumu konuştuğum bir özel mesajı yayınlıyorsunuz:)

e bunu da şikayet edeceğim
Yaptığınız şey, imalarınız çok ayıp

bir kadının hemcinsine bunu yapması akıl alır gibi değil

Demekki sizin de öyle bir niyetiniz var ki araştırma soruşturma içine girmişsiniz.. Sizde eleştiriye kapaliysaniz konu açmayın ozaman

Bekar mısınız? Kaç yaşındasınız?

Size bir şey yaptığım yok bir şeyleri abartıyorsunuz. Ama neyi?

Diğer hanımlardan da özür diliyorum

kontrolüm dışında iki kişi arasındaki özel mesajlaşmalar, konu dışındaki bir başlığın altında

ben yönetime şikayette bulunmuştum ve çocuk gibi insanların gözü önünde atışmamak adına Merve Hanım a özel mesaj atmıştım

buna maruz kaldığınız için üzgünüm
Ancak benden kaynaklı değil

Anlamak adına arkadaşlardan yardım istiyorum. Evet benden kaynaklı. Ne hikmetse infertilite konuşurken vicdansız ilan edildim.

Demekki sizin de öyle bir niyetiniz var ki araştırma soruşturma içine girmişsiniz.. Sizde eleştiriye kapaliysaniz konu açmayın ozaman

ben neden kişisel eleştiriliyorum ki? Böyle bir niyetim yok. Bu kişisel değil toplumsal bir konu

ha diyelim niyetim var. O durumda ben insanlara iki şey sorabilirim
1-Sizce doğru mu yapıyorum (o zaman ahlaki /değersel eleştiri hakkı doğar)
2- Nasıl yapabilirim (ahlaki olup olunmadığı sorulmuyordur yöntem teknik soruluyordur)

Benim için bir miktar magazinsel bir miktar da sosyolojik bir kavramı tartılmak istedim

bu tartışmayı gidip müslüman kadınlar derneği sayfasında yapmadım. Modern açık bir platform olduğunu düşündüğüm Kadınlar Kulubunde yaptım

siz böyle bir niyetim olduğunu düşünebilirsiniz elbette. Ama bana cevap hakkı doğduğunda ben zaten kendimle ilgili olmadığını aöylemişim. Siz kimsiniz ki üsteliyorsunuz

eğer böyle bir niyetim olsaydı da kendi arkamda dururdum. Ve zaten araştırdığım bir şeyi, konuya vakıf olmayan kişilere danışmazdım

Anlamak adına arkadaşlardan yardım istiyorum. Evet benden kaynaklı. Ne hikmetse infertilite konuşurken vicdansız ilan edildim.
Sizden kaynaklı olan şey, özel mesajlaşmalarımızın insanları meşgul etmesi

yayınlayan sizsiniz

Neyse Merve

bu başlıkta size yanıt vermeyi kesmezsem siz daha da uzatacaksınız

Ya yeniden şikayette bulunun ya da bana özelde derdiniz ne anlatın

Bu seviyede dalaşmalarda huzursuz hissediyorum ve hatta diğer hanımların önünde böyle bir şeye ortak olduğum için utanıyorum

hoşçakalın

Sizden kaynaklı olan şey, özel mesajlaşmalarımızın insanları meşgul etmesi

yayınlayan sizsiniz
Bu meşguliyet onlar için çok da sorun teşkil etmeyecektir zira yardım istiyorum anlayan anlatsın diye. Kendi adınıza özür dilediniz top bana atıldı. Sizlik sorun kısmı ortadan kalktı.

Bu meşguliyet onlar için çok da sorun teşkil etmeyecektir zira yardım istiyorum anlayan anlatsın diye. Kendi adınıza özür dilediniz top bana atıldı. Sizlik sorun kısmı ortadan kalktı.
Özelden yardım isteyin

açtığım başlığı oyun alanına çevirmeniz ve seviyeyi düşürmeniz beni rahatsız ediyor

Konuştuğunuz konu beni de ortak eden bir konu. Özelde istediğinizi yapın

mesajların ekran fotoğraflarını - yaptığınız gibi- çekin ve istediğinizle danışın

yakamdan bir düşün lütfen
İleride de açtığım bir başlığa yazmamanızı mesafe korumanızı rica edeceğim

rahatsız ediyorsunuz beni

Yalnız açtığınız konu çok seviyeli bir konu değil ki? Neyi merak edip araştırdığınızda hiç etik olmayan bir olay karşımıza çıkıyor.

Yalnız açtığınız konu çok seviyeli bir konu değil ki? Neyi merak edip araştırdığınızda hiç etik olmayan bir olay karşımıza çıkıyor.
Konuyu yapan kadınlar ahlaki olarak sevşyeli mi seviyesiz bir davranışta mı bu tartışılır

etik bulmama hakkınız var. Kaldı ki ben en başta dedim herhalde kimse etik bulmaz diye .

Seviye den kastım bir şeyi tartışma seviyesi

Sizin adınıza üzüldüm. İnşallah bulursunuz denginizi.

Bunu sormaya sorgulamaya gerek yok insanlar kendi tercihleri ile yaşar. Şimdi biz burda yaa çok iyi yapıyorlar deyip alkış tutsak ne olacak yada yerden yere vursak ne olacak kimse kimsenin aklı ile yaşamıyor bizlerde kimsenin yaşantısını sorgulayacak değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…