Gebeliğe Hazırlık Cesur bir konu: Onamsız gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse ya bazen oturup alakasız bi konuyu saatlerce okuma mısınız hiç ya:)

bende mi anormallik var

çok ilginç geldi

Beybi meykırlar ve o arkadaşın sizin çakallık zannettiğiniz saçmalıkları sperm yapısını bozup engelli bebeğe sebep olabilir.
Ya baya baya satılıyormuş
Türkiye’de var mı bakmadım

ama böyle itiraf.com tarzı platformlarda açıkça söyleyen kadınlar var

işte önerileri var yok göbeğe boşalt yok şunu yap

bir de erkek kısmı var işin

bu açıdan paranoyak olmuş erkeler de forumlara yazmışlar nasıl tongaya düşülmez diye:)

Evet maalesef vajinismuslu hastalar da bu saçmalıklardan medet umabiliyor zaman zaman. Yurt dışında olunca doğru bir şey zannediyorlar. Yurt dışında uyuşturucunun da serbest olduğu ülkeler var. Bu mantıkla burda da yasallaşsın düşüncesine girmek gerekir.

Yurtdışında yasal değilmiş ki
İşte dava açan bile varmış

Vajinismuslular kulak pamuğu bile sokamıyor bildiğim, onlar o aleti nasıl sokacaklar? (Evlilerse)

ya da evli değillerse zaten ilişkiye girmeezler ki sperm çalsınlar

anlamadım
Yurt dışında olunca dopru zannedilmesi değil de

sanki oralarda insanlar daha korkmadan konuşaniliyorlar bunu

yoksa kadın kadındır her yerde bununyapabilecek biri vardır illa

Yapan tanıdığım yok. Aklı başında birisi yapmaz zaten bu saçmalığı. Bir kere bu kul hakkına girer. Dini hassasiyetim yok diyorlarsada etik değil düpedüz hırsızlık yapmış oluyor. Git ekmek çal desen ahlaki değil der ama iş sperm çalmaya gelince o yeeeee neden olmasın

Hamile kaldıkları için evlenen ya da zaten evlenecekken hızlandırankişileri tanıyorum

ama onlar sperm çaldı mı bilmem günahlarına girmeyeyim. muhtemelen kaza eseridir

Yok ya dilatörle çalışıyolar ya 4 boyun 3ünü sokabiliyo. E penis 3.den kalın diye normal sevişemiyo. Yoksa bu denemeler esnasında da gebe kalan var vajinismuslu olup da. Ama tabi çok daha içerlerde boşalma olması gerektiğinden böyle saçmalıklar yapıyorlar maalesef.
Yasal değildir tabi gizli gebe kalmak. Ama dediğim gibi vajinismuslular için o sistem.

Bir de buna “erkeğe tecavüz” diyenler bar
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

haksızlık aldatma dolandırma derim ama tecavüz demem sanki. Rızalı ilişki var

Hamile kaldıkları için evlenen ya da zaten evlenecekken hızlandırankişileri tanıyorum

ama onlar sperm çaldı mı bilmem günahlarına girmeyeyim. muhtemelen kaza eseridir
yoldan bebek isteyen ama sperm bankası şansı olmayan kadınlar, gözlerine kestirdikleri kişilerden çocuk yapıyorlarmış. İşte beklenti olmadan evlilik istemeden sadece çocuk için
Bu sperm hırsızlığı oluyor bence. Adam korunduklarını zannederken kadın gebe kalmaya çalışıyor

Bir de buna “erkeğe tecavüz” diyenler bar
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

haksızlık aldatma dolandırma derim ama tecavüz demem sanki. Rızalı ilişki var
tecavüz
(teca:vüz), Arapça tecāvuz
1. isim Saldırı:
"Çekler bir Alman tecavüzü karşısında mutlaka silaha sarılacaklardır." - Yakup Kadri Karaosmanoğlu
2.
isim Namusuna saldırma, sarkıntılık.
3. isim Başkasının hakkına el uzatma.
4. isim, eskimiş Aşma, ötesine geçme.

Tdk'dan.

Hiç dilatör konusu geçmedi okuduklarımda. Bence o ayrı bir başlık

bu cihazı aslında IUI ve ICI gibi inseminasyon için üretmişler. IVF ile hormon almak istemeyenler için alternatif evde de uygulanan

ancak enjektör yerine bunun kullanılması keşfedilmiş. Ve şuan bir çok site bunu satıyor.
Gerçekten de tedavi için kullanılma ihtimali olan bir şey olduğundan yasal değil denmiyor

Hakka el uzatma var evet o zaman sayılabilir

İyi de ıvf tedavisi gördüm ben gram alakası yok tedavinin bunla. Alternatifi olamaz ki bu. Hatta aşılamanın da alternatifi olamaz bu. Çünkü orda da var olan trk yumurtaya spermler rastgele verilmiyor. İlaçlarla 2. Yumurta büyütülüyor aşılamada da. İnfertilite sorunu olan hiç bir gebe kalmak isteyen kadın bu saçmalığın çözüm olmadığını bilir. Çünkü aşılamada bile rahim ağzı geçilerek veriliyor spermler. Olayın büyük kısmı zaten rahim ağzını geçmek.

İntrauterine inseminasyon u araltırın
Home kit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…