• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşmede olan ve kahve içmek isteyen?? :(((

Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarim
Aynen o dişleriyle sevimli sevimli gülüyordu kraliyet ailesinin prensesi :)

:) ha öyle mi
Siz ingiliz kraliyet sarayından bağlanıyorsunuz sanırım foruma

Halk dilinden de baya uzaksınız
Acaba ilerde kraliçe olacaksınız diye kafese mi koydular?
Ay Pardon kafes sistemi osmanlıdaydı :)

Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarim

Aynen o dişleriyle sevimli sevimli gülüyordu kraliyet ailesinin prensesi :)

Yani ağız tadıyla bir laf atalım dedik, hemen eteklerdeki taşlar yine yerlerde!:kusmuk:

Premses :) hakli ne de olsa İngiliz kraliyet ailesinden gelme yaşadığı ülkenin 3. Sayfa haberlerini nerden görsün veya duysun çünkü o Premses :) Ağız tadıyla laf atmışmış İnsanları küçümsüyorum demiyor da...

Profiline baktım da eğitim ve yaşam bakımından benden hiçbir üstünlüğü yok neden böyle bir şeye girişti anlamadım

Eskiden kk böyle değildi ya şimdi valla tadı tuzu kalmadı

Fakat iyi püskürttük.....
Profiline baktım da eğitim ve yaşam bakımından benden hiçbir üstünlüğü yok neden böyle bir şeye girişti anlamadım

Eskiden kk böyle değildi ya şimdi valla tadı tuzu kalmadı
Aynen bu hatunun birçok konuda ki yorumu ya konu sahibine anlamsız sorular sorar yada ağız tadıyla laf atar konular güme gider.Gerçekten KK bu tarzlardan yoruldu artık:bicak:

Ceşmede olsam bir kahve degilde limonata icmek isterdim sicak degil mi ki oralar :) şaka bir yana buradan bazi uyeleri tanimak isterdim isimlerini yaşlarini falan bilmek.

Back
X