• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...çeşit çeşit avatarlar...

Hepsi çok güzel, sadece bu başlıktaki avatarlardan büyük bir koleksiyon yaptım kendime :)

Çok teşekkürler canım :16:

Tatlım merhaba,

Birşey rica etmek istiyorum.. Bu resmi büyük boyutlu .JPEG formatında ekleyebilir misin? Bilgisayara kaydetmek istiyorum. Çok hoş görünüyor. :16:

cnm tabiki yapayım da büyütmemi istiyorsun yanlış anlamadıysam fakat o zaman görüntü kalitesi büyük ölçüde bozulacaktır

..

:26::26:

çünkü çok küçük.nasıl bir boyutta olmasını istiyorsun?

$123.JPG bu ya da en düzgünü $12345.JPG şu şekilde büyüyor malesef:26::26:

cnm tabiki yapayım da büyütmemi istiyorsun yanlış anlamadıysam fakat o zaman görüntü kalitesi büyük ölçüde bozulacaktır

..

:26::26:

çünkü çok küçük.nasıl bir boyutta olmasını istiyorsun?

Eki Görüntüle 465628 bu ya da en düzgünüEki Görüntüle 465629 şu şekilde büyüyor malesef:26::26:

Canım çok sağ ol uğraştırdım seni. Akşam bende yapmaya çalıştım fakat çok bulanık oluyor. :( Belki sende resmin normal boyutlu hali vardır diye tahmin ettim. :31::31::31:

canım ben de avatarlarından bi tanesini kullandım.eline sağlık teş ederim :kkk:

Canım çok sağ ol uğraştırdım seni. Akşam bende yapmaya çalıştım fakat çok bulanık oluyor. :( Belki sende resmin normal boyutlu hali vardır diye tahmin ettim. :31::31::31:

yok bende de cnm bunu bulmuştum sanırım kendim yapmamıştım ..:50::50:

ama kendi yaptıklarımın bile orijinal halleri yok hepsini küçülttüm:31::31:

Back