Certain hamilelik testi sonucu ??

Insan evli mutlu cocuklu olmak icin evleniyor.Ben evlenmisim ne icin evlendim illa cocugum olacak.1.5 yl sana gore az ama bana gore cok cunku 6 aydir deniyorum.Illa 10 yl mi aci cekeyim bekleyip ? Canım canım dedim ama bu seklde yorum yapman gercekten kırıcı oldu.insanlar bana yol yakinken doktruna danis herseyi sor diyorlar asagidaki yorumlara bak sen gelmissin 10 yillk sandim diyorsun.Niye bizimde canimiz can degil mi bizde evlat sahibi olamaz miyiz neden kucumseyip dalga geciyorsunuz ki.Insanlarin umutlarına klavyeden yazmak kolay...

Benimde öyleydi bu ay ama bunların hepsi adet ya da yumurtlama belirtisi de olabiliyor. Hamilelik belirtisi diye bir şey yok bence. Afet 5 gün gecikiyorsa test yapacaksın bunu öğrendim.

Teskku Tesekkur ederim canım Allah senden de razi olsun.Ben 6 ay denerken psikolojim beni suan hala hamile gosterirken arkadasin dedigi beni cok kırdı gercekten.Icimde o kadar umit varken bana uzayan gecmek bilmeyen zaman ona az gelmis..

K
Kimi kadinda oluyor ama bende illkez oluyor bu skdle o yuzden heyecanlandm biraz bilemedm
Yani hamilelikle bağlantısı yok gibi duruyor şuan için canım daha çok enfeksiyon gibi. Allah gönlüne göre versin

Ortami germe. Kimseye sert yaklasmadim. Sadece saskinligimi belirttim. Ben de evliyim. 25 yasindayim. Vajinismusu yeni atlattim. Sizler hicbir aci duymadan ilişkiye girebilir halde bebek sahibi olmak icin beklerken ben daha hayal kurabilecek, şuphe duyacak, heyecanla test alacak seviyede bile değildim. Ben de bebek hasreti cekiyorum. Esim arkadaslarinin bebeklerini gosteriyor hep. Mahvoluyorum onun hevesinin icinde kalmasina.

Konu sahibine Mantikli olani söylüyorum. Yaşi 23 6 aydir deniyorlar. Daha muayene olmamislar. Belki tupler tikanik belki hormon sorunu var belki baska bir sey..hicbir sorun yoksa da bebek dusuncesini aklindan cikartmadigu icin olmuyor. Kimseyle alayli konusmadim. Bu konuda birini kiracak en son kişiyim. Birak anneligi ben daha Kadın gibi bile hissedemiyorum kendimi. Buradan vurmam kimseyi.

Kimseyle dalga gecmedim. Dalga gecsem gulerdim. Ben sadece sasirdim. 6 ay korunmasiz iliski icin normal bir sure. Vücudunun durumu ne bilmiyorsun. Hormonlarini bilmiyorsun. Onlar yuzunden hamile kalamiyor olabilirsin. Ben seninle alay etmedim. O kullanıcı oyle yazdi diye ondan etkilendin. Boşu boşuna kırdınız beni. Nasil bir yorumla okursaniz oyle anlarsiniz. Siz kötü yorumla okudunuz.

Kızin ortamı gerdigi falan yok.Sen az oncesine kadar bana 3 cocuk annesi gibi fikirlerini soyledin tecrubelisin sandım.simdi gelmissin vajinismusum diyorsun o zaman benim kadar evlat sahibi olmanın hasretini bilmiyorsun cnku benim yasadgimn yuzde 1 ini bile yasamadın.Ben tamamen algıyı degistrmeye calistigina inaniyrum.Aslinda vajinsmus bir kadinin beni anlamasi lazmdi bu yorumun senden cikmamasi lazimdi.Kadiniz hepimiz hepimizin umudu var.Benim 6 aylik denemem bana 6 yil gibi geliyor bilmem anlatabildim mi..

Hayir o kullaniciyla ne alakasi var yorumu once sen yazdin senin elinden cikti o yorum.Ben senin yorumunu gorup sana yazdim.Insanlari suclama ondan etkilenmek ne alaka yorumu sen yazdın.Kirılan nasil sen oluyorsun anlamiyorum..Neyse daha fazla konusmak istemiyorum Allah herkesin gonlune gore versin.

Fikirlerimi degil arastirip ogrendiklerimi söyledim. Bunlari bilmek icin anne olmaya gerek yok. Kadin kadini buradan vurmamali. Simdi bana senden eksik oldugumu söylüyorsun. Canin sağolsun.

Fikirlerimi degil arastirip ogrendiklerimi söyledim. Bunlari bilmek icin anne olmaya gerek yok. Kadin kadini buradan vurmamali. Simdi bana senden eksik oldugumu söylüyorsun. Canin sağolsun.
Saptırma konuyu sen yanls yaptin sonrada kendini aklamk icin ortaya attin.O zmn bana en bastan desene canim ben seni cok ii anliyorum bak bende vajinsmusum uzme kendini hersy olacagna varir deseydin ya.Demedin cnku ben seni anladm sen rahat ol yaptigin kirici bide insanlri sucluyorsun lutfen bana yorum ypma

Seni cok iyi anliyorum. Arkadasin dediğine katılıyorum. Muayene olmadıysan once bi doktora git kan tahliline baktir. Sonra kürler var onlari yapabilirsin
En bastan dedim zaten. Vicdanım cok rahat.

Teskku
Tesekkur ederim canım Allah senden de razi olsun.Ben 6 ay denerken psikolojim beni suan hala hamile gosterirken arkadasin dedigi beni cok kırdı gercekten.Icimde o kadar umit varken bana uzayan gecmek bilmeyen zaman ona az gelmis..
Hiç üzülme birşey diyim mi ilk gebelik belirtisi ani hareket yaptığında bıçak batması gibi giren sancı dır ve emin ol çocuk anne adetine 1 hafta varken hamile olduğunu öğrenir sabret eminim seninde bebeğin olacak bende böyle öğrendim hiç aklımda yokken tabi çok istiyordum o ayrı konu adetime 5 gün varken öğrendim ilk sonucum da 44.36 çıkmıştı sen daha iyi bir değerde öğrenirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…