Certain hamilelik testi sonucu ??

Gecikti derim ama yinede yaptiririm cunku bu oyle bi psikoloji ki hasretle yananlar anlar ancak

Insallah canım aynen dedigin gibiyi arastirayim birde kan vereyim icinden cikayim bu psikolojinin Allah buyuktur nasip eder insallah
Ben seni anlıyorum kan ver için rahat etsin strest yapma o bebek eninde sonunda gelecek Rabbim sınıyor şuan kulum bana dua edecek mi diye

Zaten adet oldum ne hamilelegi diyorum ama yine icime birseyler giriyo kafamda milyon ses kafayı yedim zaten

Ben seni anlıyorum kan ver için rahat etsin strest yapma o bebek eninde sonunda gelecek Rabbim sınıyor şuan kulum bana dua edecek mi diye
Amin inşallah hep dua ediyorum canım ne iyi anlayisli insansin Allah senin de dualarini kabul etsin

Seni cok iyi anliyorum. Arkadasin dediğine katılıyorum. Muayene olmadıysan once bi doktora git kan tahliline baktir. Sonra kürler var onlari yapabilirsin
Yok canim muayene olmadim o sklde yapip küre baslicam

Karı koca muayene oldunuz mu hiç?
Biz yumrtlamayi falan kacirmiyoz ama neden olmuyo anlamadm doktora sormadm belliki beceremiyoz denk getiremiyoz.Bi tahlil istiyim gozum gorsun ikna etsin hamile olmadigima sonra doktora sorayim yoksa tahlilde yaptrmaz anlar benim kafaya taktigimi

Amin inşallah hep dua ediyorum canım ne iyi anlayisli insansin Allah senin de dualarini kabul etsin
Bak gel mart anneleri 2021 postuna oradaki annelere ne sormak istiyorsan sor ne yapmalıyım diye cevap veren çıkar mutlaka yaşayan mutlaka vardır strest yapma evlenince herşey değişiyor kadında o yüzden sen ne zaman bebek istemeyi bırakırsan inan o zaman hamile kalıyorsun

Yok canim muayene olmadim o sklde yapip küre baslicam
Muayene ol bi baktir. Once ilac kullam gerekirse. Sanirim yaşın da küçük daha. 1 yillik korunmasiz iliskiden sonra gerekli görülürse tedaviye başlanıyor. Ne zamandir korunmasiz iliski yasiyorsunuz?

Tamam canim oraya da bakayim illa benim gibi insanlarda vardir

Biz yumrtlamayi falan kacirmiyoz ama neden olmuyo anlamadm doktora sormadm belliki beceremiyoz denk getiremiyoz.Bi tahlil istiyim gozum gorsun ikna etsin hamile olmadigima sonra doktora sorayim yoksa tahlilde yaptrmaz anlar benim kafaya taktigimi
Hazır doktora gideceksin muayene ol bir sorun var mı sor bebek istiyoruz de ve folidoce iste mutlaka başlamalısın

Muayene ol bi baktir. Once ilac kullam gerekirse. Sanirim yaşın da küçük daha. 1 yillik korunmasiz iliskiden sonra gerekli görülürse tedaviye başlanıyor. Ne zamandir korunmasiz iliski yasiyorsunuz?
23 yaşındayım 1.5 yillk evliyiz 6 aydır deniyoruz

Hamilelik oncesnde yani tamam canim bunlrn hepsni doktorla konusayom
Evet hamilelik öncesi bebek isteyenlere doktor folidoce yani folikasit başlatıyor birde dahiliye ye git vitaminlerine baktır b12 magnezyum eksikliğide gebeliği engelliyor

23 yaşındayım 1.5 yillk evliyiz 6 aydır deniyoruz
Bunu ancak bebek hasretiyle yanan bilir diyince ben de sandim 10 yillik evlisin. Gidin once hormonlara baksinlar. Bir sorun yoksa devam edin korunmasiz iliskiye. Bu kadar kafana takma. Yataga bebek olacak mi olmicak mi diye girme. Ne zaman kafadan çıkarınca o zaman oluyormus.

Kusura bakma ama ister 3 ay evli ol ister 5 sene bebek istedikten sonra annede o hasreti kimse anlayamaz evet doğru şeyler yazıyorsun Allah razı olsun ama insan bebeği olsun diye her şeyi göze alıyor o yüzden sert davranmayın insanlarla alaylı konuşmayın sizinde ebeveyin olacağınızı unutmayın belki vardır bile insanlara sert yaklaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…