Certain hamilelik testi sonucu ??

Pptykz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
130
8
13
Kızlar tüm belirtilere rağmen yaptığım test negatif çıktı.Tamam dedim çocuk yok psikolojik belirti yaşadım demek ki bunca şeyi...

Evde biraz iş yaptım dün testten sonra.Sonra duşa gircektim baktım sulu kahverengi açık çamur renginde akıntı.Ama pıhtı gibi olan değil su kıvamında.Hemen aklıma yine hamilelik geldi.

Gittim aynı testten aldım yine negatif çıktı yine negatif.O kadar belirtim var ki karnımda seğirmeler ara sıra değişik hisler..Çok araştırdım ama malesef negatif..

Sizce o gelen sulu kahverengi neydi hamilelikle alakalı mı ?
Test hakkımda ne düşünüyorsunuz bozuk mu hala umudum var saçma şekilde...Ve şuan bile midem bulanıyor

(Adetim biteli 9 gün oldu)

Psikolojik olarak belirti yasiyorsunuz diye düşünüyorum.

Hayır test yapıyosun, heralde dedim adetine az kaldı gelen akıntı yerleşme ve ya adet. Ta ki 9 gün önce adetinin bittiğini okudum o an bende bittim inan. Yumurtlama dönemindesin daha ne hamileliği ne testi

Adetin biteli 9 gün olmuş kz ne hamileliği bende geciktin falan sandm ne bilik 9 gün geçtiğine göre yumurtlama kanaması falan olabilir.. ya de ara kanama olablir. Bilmiyorum..

Canım benden de geliyordu o kahve rengi leke ve rahmimde iltihap çıktı ilaçla 1 hafta tedavi oldum ve adetimden hemen sonra hamile kaldım eğer İstanbulda yaşıyorsan güvendiğim çok iyi bir doktor var 1sene 3 ay bekledim bebeğim olsun diye o kadar devlete gittim en son özel doktora gittim direk rahimde iltihap dedi şuan gebeyim 6 haftalık

Istanbulda degilim canim.Senin adina cok sevindim Allah bagislasin

Hayır test yapıyosun, heralde dedim adetine az kaldı gelen akıntı yerleşme ve ya adet. Ta ki 9 gün önce adetinin bittiğini okudum o an bende bittim inan. Yumurtlama dönemindesin daha ne hamileliği ne testi
Yumurtlama doneminde senden hic kahverengi geldi mi ki

Adetin biteli 9 gün olmuş kz ne hamileliği bende geciktin falan sandm ne bilik 9 gün geçtiğine göre yumurtlama kanaması falan olabilir.. ya de ara kanama olablir. Bilmiyorum..
Ben üstüne görme yaşadığını düşünüyor sandim.

Ben üstüne görme yaşadığını düşünüyor sandim.
Boyle birsey ilk defa yasadim ama.Yumurltama kanamasi olsa her donemde olmazmiydi.Hemde kan degil çamur gibi bilmiyorum oyle belirtilerim varki hala kendimi ikna edemiyorum.Kan test yaptrcam

Istanbulda degilim canim.Senin adina cok sevindim Allah bagislasin
Ne yap biliyor musun İnternetten kürleri araştır ve dene şuan çok istediğin için Rabbim sınıyor seni bende aynılarını yaşadım belki bu ay fazla yumurtlamışsındır ondan kahve rengi akıntın vardır bak şunu unutma eğer hamile kalırsan bunu mutlaka anlarsın çünkü hamileliğin adet belirtileriyle denildiği gibi hiç alakası yok

Gebelik kac gunde olusur, hangi gunler olusma sansi yuksek diye biraz arastirin okuyun bence. Dogru bilgiyle gereksiz şuphelerden arınırsınız. En yuksek gebelik şansı ovulasyondayken olur. Bu da ortalama adet bitiminden 14 15 gun sonraya denk gelir. Emin olmak icin ovulasyon testi yapabilirsiniz. Spermin rahim agzindan tüplerdeki yumurtaya ulasmasi sanirim 5 gün sürüyordu. Sonra hucre birlesmesi bölünmesi zigot oluşumu zigotun rahme yerlesmesi kanda belli olacak kadar hormon salgilamasi beklenen adet tarihinin gecmesine denk geliyor. Oyle uzun bir sure yani canim.

Boyle birsey ilk defa yasadim ama.Yumurltama kanamasi olsa her donemde olmazmiydi.Hemde kan degil çamur gibi bilmiyorum oyle belirtilerim varki hala kendimi ikna edemiyorum.Kan test yaptrcam
Evet gelir benim evlenmeden önce hiç olmadı kahve rengi lekem bu olası birşey belki vücudun kendini hamileliğe hazırlıyordur

O kahverengi kan bekleyen kandir. Rahimde kalmis atamadığımız kan bekledikçe rengini koyulastirir.

Doğru mesela benim adet tarihime uyuyor gebeliğim buda 3 hafta gibi bir süre hemen hemen

Kan testi yaptirmayin. Size son adet tarihinizi sorarlar. Belki gulerler bile. Cunku daha ovulasyonda bile değilsiniz. Ne zaman yumurtladiniz da bebek olustu? Üstüne gorme yasamis olsaniz idrar testinde coktan cikardi. Yeterli hormon salgilanmis oluru gebe olsaniz.

Insallah canım aynen dedigin gibiyi arastirayim birde kan vereyim icinden cikayim bu psikolojinin Allah buyuktur nasip eder insallah

Haklisin canim insan cok isteyince kafasinda kuruyor

Canim gebe olmani cok isterim ama bu ay gebe degilsin. Kendini buna hazirlamayi birak. Adet görmüşsün 9 gün geçmiş ne bebeği? Lutfen biraz arastir gebeliğin nasil oluştuğunu. Kendine regl takip eden uygulamalar indir. Oradan bak. Ovulasyon testi al. Yumurtlama gününü takip et. Bu sekilde belirtilerim var gebeyim kafasindan cik. adet biteli 9 gun olmus daha yumurtlamadin bile. Adet biter bitmez korunmasiz iliskiye girdin hemen hamile mi kaldin yani? Olur mu sence boyle bir sey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…