- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 35
-
- Konu Sahibi wish-hope-love
ben doğum yaptım canım sezer beye gidiyordum çok ilgiliydi memnun kaldımBende oraya gidiyorum ama daha yeni başladım nurdan hanıma gidiyorum sizz hangi doktora gidiosunuz
sagolasın canım allah seni de bir avazda kurtarsın. salih bey de çok iyi bir doktor ama randevu bulmak sıkıntı olabiliyor. sezeryan doğum bebeğin ilk kontrolleri bir hafta sonraki kontroller falan hepsi dahil 970 tl tuttu. aslında 1100 tl idi ama bizim öğretmen indirimimiz vardı biraz düştüler.Allh analı babalı büyütsün canım.Bende salih beye gitmeye karar verdim doğum nekadar tuttu bi diyat verebilirmisin?
Nurdan ganımdan memnun kalmadınız mı ben şuan ona gidiyorum bilgi almak istedimBende oraya gidiyorum ama daha yeni başladım nurdan hanıma gidiyorum sizz hangi doktora gidiosunuz
kızlar merhabaMoralini bozma canım.herşeyde vardır bir hayır.seni yönlendirmek istemem.Benim bir tanıdığım senin gibiymiş.salih beye gitmişler çocukları oldu.Allah tez zamanda çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
bende 12 haftalık hamileyim sezer beyden çok memnunum. tercih sizin... çünkü sizin bu aralar çok önemli kese görünmesi kesenin dolması bi takım tahliller yapılacak iyi doktorla ilerlemeniz bebeğiniz ve sizin açınızdan daha iyi olacaktır ... iyi günler hepinizemerhaba bende ahmet beye gdiyorum hem bu sabah sezer beye gittim ahmet bey izinliydi memnun kaldım ondan da hangisine devam etsem bilemedim 5 haftalık hamileyim