• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonunuzun markası ne?

$nokia_e72_byz.jpg nokia e72 çok memnunum özellikleri çok iyi kamerası 5mpix,orta tuşu dokunmatik bu cepte nette dolanırken büyük kolaylık sağlıyor msj yazışı biraz zor tuşlar küçük olduğu için ama alıştım onada

sonyericssonw58000.th.jpg

dört yıldır kullanıyorum gayet de güzel......O kadar düşürdüm birşey olmadı......Fakat geçenlerde su gitti içine çalışmıyordu,kurutma makinesiyle kuruttum çalıştı fakat ses gelmiyor...Yaptırıcam artık ama hep nokia hayalim bir türlü kısmet olmadı...Hep başak modellere gittim....

Son düzenleme:
5800 kesinlikle almam donuyormuş kamerasıda kötü azpara değil 500 tl erkek arkadaşımda aldı gitti kafasına göre bana sormadı yoksa ben aldırmazdım kamerasınıda beğenmedik

dün itibariyle samsung s3353 ama harika bir telefon görünüşü blackberry e benziyor orta tuşu dokunmattik beyazı benimki resmi de şu :

11196.jpg
:69:

buda benim telefonum:61: $images.jpg Samsung F480.
normalde ic camasir degistirir gibi tel degistirirdim, hic bi zaman bi telefonu bir sene kulanmadim ama bu samsung ilk defa uzun sure kulandim, kendimle gurur duyuyorum:27:

7 aydır samsung gt 3510 kullanıyordum pembeydi.
hiç memnun değildim. dokunmatik olduğu için çok yoruyodu beni mesaj yazarken.
geçen salı değiştirdik eşimle. ikimizde nokia x3 aldık. şimdilik memnunuz.

huawei ideos x5.

telefonunu değiştirmeyi düşünenler araştırabilir. dokunmatiği çok başarılı, teknik özellikleri fiyatına göre şahane.

Back