• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonunuzun markası ne?

$samsung_galaxy_ace_s5830_b_1-2bc.jpg samsung galaxy s 5830i çoook memnunum:34:

HTC ChaCha. Kimsenin elinde görmemek ayrı bir haz veriyor :p Klavyeli olsun dokunmatik olsun android olsun şık ötesi olsun ucuz olsun teknik özellikleri iyi olsun diyorsanız bunlar sadece HTC ChaCha'da birleşiyor. :p Öneririm.

HTC ChaCha. Kimsenin elinde görmemek ayrı bir haz veriyor :p Klavyeli olsun dokunmatik olsun android olsun şık ötesi olsun ucuz olsun teknik özellikleri iyi olsun diyorsanız bunlar sadece HTC ChaCha'da birleşiyor. :p Öneririm.
Bu telefon için her konuda sana katılırım ama şıklık konusu hariç HTC nin çok şık tlfnları var ama bu değil,görecelidir ama bu kavram,iyi günlerde kullan canım:49:

Iphone 4 ama memnun değilim bluetoothdan birşey gönderemiyorsun. sen alamıyorsun. Arttırılabilir bellek özelliği yok. Sadece adı var. Ya çevrendeki herkes Apple ürünü kullanıcak yada mms veya mail yoluyla alacaksın.:19:

Düne kadar Samsung Hello Kitty kullanıyordum :56: Bugün HTC Incredible S geçtim :55: inanılmaz memnunum şimdilik .

HTC-Incredible-S-600x475.jpg

Son düzenleme:
aa bu telefonu bende almayı dusunuyodum nasıl bisi fiyatı falan ne kadar

Whats up var :) Kamerası 8 mp :56: önünde de arkasında da mevcut.
Sıfırı 1250-1350 civarı canım .
Birisi satıyordu ben öyle aldım , 700 tl ye :52: kutusu ,faturası,garantisi herşeyi var .

Son düzenleme:
Whats app var :) Kamerası 8 mp :56: önünde de arkasında da mevcut.
Sıfırı 1250-1350 civarı canım .
Birisi satıyordu ben öyle aldım , 700 tl ye :52: kutusu ,faturası,garantisi herşeyi var .

ben daha ucuz htc gördüm onunla karıstırdım o zaman bide aklımda pembe nokia n8 var cok güzel ya

Back