• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonunuzun markası ne?

images

telefonum lg kg290 yerimseniben

ben uzunca bi süre nokia 6600 kullandıktan sonra, şu an daha mütavezi bi telefon tercih ediyom motorola nın w375 diye bir modeli...kullanmadığım özelliklere fazla para vermiyom şahsenzemuszemus

nokia 6300 kullanıyorum 2 yıl oldu. bi arıza yok hızlı msj gönderiyo. ayrıca hafıza dolu olsa bile telefon takılmıyo ben arkadaşlarımın telefonlarında bu sorunu çok gördüm. değiştirmek istiyorum aslında ama çok memnunum 1 yıl daha kullanırım. tavsiye ederim

telefonu msj için kullananlardanım.. bide kavgalar hep tlfnda oldgndan bi sonraki msjı beklerken hersefernde tlfonun bi parçasını koparıorm.. bide kaybetcegm pek bişi olmadgndan sinirimi tlfndan aldgm yere masaya çarptgm gerek elimden düşüp yere fırladıgı çok olur..
veee tüm bunları kaldırabilcek tek tlfn tanıyorum..... oda nokia 2310 ! tek geçerm walla tlfnu mu.. arada bni reddedip uyuz edio fln ama çok sağlam.. defalarca paramparça oldu ama birleştirince yne aynı tlfn.. ((sahibine çok sadık hepinize öneririm -tatlicadiarzu- :teytey:

samsung corby pembe ve nokia E71 beyaz..ikisinden de memnunumopuyorumnanaktan

geçen kış satın aldığım samsung c3053 telefonum 2 hafta önce yere düştü, ben de görmedim üzerine bastım sokaktaydım bide..ekranı mahfoldu servise yolladık ama gidşi o gidiş hiç cevap yok...
o arada elimize bir iphone geçti arkadaş vasıtasıylan, ama meğerse sahteymiş hem de normalde sahta iphoneların sıfır fiyatının 3 katına bize satmaya çalışıyolarmış...ben de çok üzüldüm...kocem de sağolsun erken doğum günü hediyesi olarak nokia c6 aldı bana...aslında iphone almaya niyetlendi ama çok masraf olur diye ben vazgeçirdim. yeni telefonumu da kendim seçip beğendim, iphone da bana hitap eden tüm özellikler bu cihazda da var sonuçta...
işte mefta olan samsung'um..beyazdı

Uploaded with ImageShack.us
bu da yeni cihazım, yine beyaz:nazar:
Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
nokia n86 siyah olan :)))

nokia_n86.jpg

ama değiştircem samsung preston almayı düşünüyorum :))
samsung_s5603_all_color_b.jpg

Back