cep telefonunuzun markası ne?

nokia 6500 slide.
aynende bu rengi.
patronumla beraber aynı zamnda almıştık ne kadar oldu bilmiyorum ama 2 sene garanti olmuştur.
onun ki heba oldu ama benimki gelin gibi mübarek.
bir iki sorun oldu benden kaynaklı ama şu anda hala turp gibi.
kamerası çok iyi foto makinam yok ama aratmıyor
yeni tel almak geçiyor içimden dokunmatik ama valla buna kıyıp hiç bişiye bakamıyorum,pişmanlık yaşarım diye.

bu da benim telefonumm 5300 ama bozuk çekmiyor bende bantladım öyle idare ediyorum şimdilik yeni telefon alıcm

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung star wifi,bu renk aynısı....çok seviyorum ve çok memnunumopuyorumnanaktan

benimki bundan şimdilik memnunum yeni aldık ssayılır:)

Arkadaslar kullandigimiz telefon modellerini yazarken artilari ve eksilerini de yazarsaniz cok iyi olur ;alacak arkadaslara referans olur ; )
Lutfen ben sunu aldim bunu kullaniyorum deyip cikmayalim
bolume uygun olsun konumuz ; )

Dün aşkımla birlikte aldık..Sipariş verildiği için henüz elimize ulaşmadı..
Araştırmalarım %80 memnuniyet gösterio kullanmaya başlayınca anlatırım bende size

benimde nokia e71 beyaz olanından.genel olarak memnunum çok sağlam bi telefon defalarca düşmesine rağmen hiçbişe olmadı ayrıca hafızası,ses çıkışı güçlü,wireless interneti olması gibi biçok olumlu özelliğide var.tek olumsuz yanı yurtdışından aldığım için türkçe yazılımı olmaması hep ingilizce kullanıyor olmam bide arada bi kapanıp kendiliğinden açılıyo telefon neden olduğunu bilmiyorum telefoncuyada gitmedim ssormak için.benden bu kadar kızlar iyi günlerde kullanın telefonlarınızı

iphone 4 kullanıyorum mesaj klavyesi inanılmaz rahat ve ipod olarak da kullanabiliyor olması gerçekten çok iyi ekranı çok yumuşak nokia ya da samsung un dokunmatik telefonlarının ekranları bana biraz sert geliyor kullanmakta zorlanıyorum ama şuan kullandığım telefondan gayet memnunum

Samsung star kullanıyorum.Özellikleri falan çok iyi.Yalnız tırnaklarım uzun olduğu için ekranı baya bir çizik içinde oldu.Onun dışında pek bir şikayetim yok.

Aslında bu topik çok bilgilendirici olmuş,ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden KK ya bi bakıyım dedim,ama hala karar verebilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…