• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonunuzun markası ne?

nokia 6555 1 yılı geçti çok memnunummmhihoyyythihoyyyt
nokia6555.jpg

benim telefonumun biri nokia 3100 5 senelik telefon

diğer telefonumda sony ericcson k790i idi :( telefonum bir kapandı daha açılmadı

5328sonyericssonk790iek.jpg

bende bunu aldım açık gri rengi olanı samsung u900
samsung_u900-soul_gri.jpg

ama her ne olursa olsun ben sony telefonumu çok özlüyorum :(

samsung e490. 2 yıldır kullanıyorum,çok da memnunum ama kamerası biraz düşük kaldı tabi artık eskidi..ama modeli çok hoşuma giiyo tam bayan tel.i . bi de 3 farklı renk kapağı var..sıkılınca değiştiriyorum çok keyifli oluyo:icecream:
bende kırmızı beyaz ve pembesi var

samsung-e490_4.jpg

valla ben hala 6600 kullananlardanım vazgeçemiyoruuuum çok programı var çok program yüklüyorum süper birşey yaaaa.resmen takıntı oldu bendeeee.üstelik mesaj çekiyorum,konuşuyorum bana yetiyo.fotoları da gerektiği zaman fotoğraf makinemle çekiyorum daha profesyonel çekimler oluyo.ama benim gibi 6600 takıntısı olup vazgeçemeyen de çok var gerçekten.

samsung d900
bende pek tel.merakı yok
oyüzden pek sık değiştirmem..
bi tel daha var..nokıa 2300
5 yıldır kullanıyorum.maşallahı var..satsam 10 lira ancak verirler ama olsun işimi görüyo

images

nokıa 6500 slide
şu anda tamirde....no tuşu bozuldu...arka kapak yalama oldu...

bende de m620 vaar samsung.rengi pembe çok şirin. şu an için memnunum. çok fazla telefon merakım yoktur zaten.

gecen hafta aldim sony ericsson C902 simdilik pek cözemedim kamera aolaylarini ama kullansili bisey oldugu kesin
bundan öncekide sony ericsson W850 di ..walkman telefondu ama cok memnundum..bakalim buda ayni rahatligi suncakmi bana

Nokıa n73-n96-panasonıc Çok mınık kıbrıt kutusu gıbı olandan.bırde NG Çıft hatlı var

samsung-sgh-e740.jpg

SAMSUNG E740 kibar kullanışlı bi telefon hiç sorun çıkarmıyor seviyoruz birbirimizi...

benim cep telefonum lg shine çok şık tasarımı var ama sesi az çıkıyor yani görüntü var ses yok:)

images4c.jpg

Son düzenleme:
Back