Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım bu işin içinde olan biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki Sony Z1. İphone un 8 mp kamerasını yapan bile sony ki 3 yıl önce 500 liralık cep telefonunun kamerası şuan iphone 5s te ki kamera sen düşün. Şuan s4 kullanıyorum bi an önce satıp z1 alıcam.
20.3 mp kamerası var uvvv bayılıyorum telefonuma canım kocam sağolsun
Uzun uzadıya anlatmam zor,internette iyice araştırın derim.
Bence piyasa da iki marka var biri İPhone diğeri samsung,alacaksanız bu markalardan birini alın derim.
Telefondan beklentiler kişiden kişiye değişir..
Ben telefonumu 2000 tl ye almıştım ama şuan fiyatlar baya inmiştir diye düşünüyorum.
bende de 5 var. en güzeli ne biliyormusun. Adamlar hep güncelleme gönderiyorlar. Şu modele var buna yok demiyorlar. 2009 da çıkan telefona geçen seneye kadar güncelleme geldi. Samsung bazen güncelleme göndermiyor model ayırıyor. Mesela Wonder diye bir modeli var hic guncelleme almadı.900TL'likte bir telefondu aslında.
sonra ciddi anlamda şağlam iphone.Kullanımı çok kolay. internette safari var. Sayfalar arası geçişi kolay. Uygulama magazasında kaliteli şeyler var.
Andoid markette (apple dışında kalan modeller için genel uygulama sitesi) abuk subuk seylerde var ve virus içerebiliyor.
APPstoreda ki ürünler önce denendiği için virus yok. Bunlar artıları...
Eksilerine gelince...
Bataryası az gidiyor,bluetooth var ama sadece apple'dan apple'a...başka telefonlarla paylaşım yapamazsın.
bunlar en büyük eksileri...
Açıklama için teşekkürler canım..bende de 5 var. en güzeli ne biliyormusun. Adamlar hep güncelleme gönderiyorlar. Şu modele var buna yok demiyorlar. 2009 da çıkan telefona geçen seneye kadar güncelleme geldi. Samsung bazen güncelleme göndermiyor model ayırıyor. Mesela Wonder diye bir modeli var hic guncelleme almadı.900TL'likte bir telefondu aslında.
sonra ciddi anlamda şağlam iphone.Kullanımı çok kolay. internette safari var. Sayfalar arası geçişi kolay. Uygulama magazasında kaliteli şeyler var.
Andoid markette (apple dışında kalan modeller için genel uygulama sitesi) abuk subuk seylerde var ve virus içerebiliyor.
APPstoreda ki ürünler önce denendiği için virus yok. Bunlar artıları...
Eksilerine gelince...
Bataryası az gidiyor,bluetooth var ama sadece apple'dan apple'a...başka telefonlarla paylaşım yapamazsın.
bunlar en büyük eksileri...
Hanımlar cep telefonumu değiştirmek istiyorum.Sizce hangi marka ve model iyidir,neye göre ve fiyatı ne kadar?Kullandığınız telefon markaları neler,memnun musunuz?
Açıklama için teşekkürler canım..
Yazdıkların da bilmediğim bir iki şeyi de öğrenmiş oldum sayende.
Batarya konusun da evet az gidiyor maalesef..