Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar cep telefonumu değiştirmek istiyorum.Sizce hangi marka ve model iyidir,neye göre ve fiyatı ne kadar?Kullandığınız telefon markaları neler,memnun musunuz?
yaklaşık 2 sene oldu note 2 kullanıyorum inanılmaz seviyorum çokkk memnunum tavsiye ederim
şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama yeni modelleri çıktığı için fiyatıda makul rakamlara düşmüştür
Samsung Galaxy Note 2 fiyatı:1.359.000 yazıyor nette...araştırmak gerek..
Hanımlar cep telefonumu değiştirmek istiyorum.Sizce hangi marka ve model iyidir,neye göre ve fiyatı ne kadar?Kullandığınız telefon markaları neler,memnun musunuz?
evet yazdıklarınızı,başka kişilerden de duydum..İphone en iyisi o zaman,ama fiyat olarak da iyidir..İphone alda ne alırsan al 4s yada iphone 5 alabilirsin. 1.800 falan fiyatları net hatrlamıyorum ama iphone kullandıktan sonra başka telefon kullanamazsın. Samsungun kocaman olanları var (modelini bile bilmem görümcemde var hiç kullanamadım) onlardan hiç alma bence. Ne cebe sığar ne avcuma sığıyo. Sokakta o telefonlarla konuşanları görüyorum sanki ipad dayamışlar kulaklarına ipadle konuşuyolar gibi. İphone candır gerisi patlıcan
peki İPhone 5 i diğerlerinden üstün kılan ne,ve fiyatını öğrenebilir miyim?İPhone 5 kullanıyorum,bir sıkıntı yaşamadım ve memnunum.
Uzun uzadıya anlatmam zor,internette iyice araştırın derim.peki İPhone 5 i diğerlerinden üstün kılan ne,ve fiyatını öğrenebilir miyim?
eşinizin işi bu yöndeyse,eşinize sorar mısınız,hangi telefon iyidir,hem fiyat hem kullanılış bakımından..Hangi modeli istediğime karar veremedim..iphone ye daha meyyalim,ama samsung da aklıma yatıyor.iPhone 4 kullanıyorum çok memnunum eşimin işi cep telefon üzeri sen hangi modeli istediğini söyle ben sana fiyatları aktarrım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi